Barış Kılıç Kimdir?, Nereli?, Kaç Yaşında?

Barış Kılıç Kimdir?

Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 yılında Malatya’nın Arguvan ilçesinde doğdu.

Öğretmen olan babası’nın tayini ile 5 yaşındayken İstabul’a taşındılar.

Ok Meydanı Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra girdiği, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu.

Üniversiteden sonra bir süre İngilizce’sini geliştirmek için Amerika’ya giderek bir süre burada kalan Barış Kılıç, Türkiye’ye döndükten sonra Yeditepe Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı.

Üniversite yıllarında bir arkadaşının yanında gittiği cast ajansında bir cips reklamı için yapılan seçmelerde bekleme salonundayken cast direktörü tarafından seçmelere girmesi istendi.

Sonuç olarak ilk reklam filminde oynadı.

2004 yılında Kadir İnanır’ın başrolde oynadığı Bütün Çocuklarım adlı diziye Aybars karakteri ile katılan Barış Kılıç, ilk oyunculuk deneyimini kazandı.

Barış Kılıç, 2014 yılında Seni Seviyorum Adamım adlı sinema filminde Gizem Karaca ile başrolü paylaştı.

2014-2016 yılları arasında yayınlanan Güllerin Savaşı adlı dizide Damla Sönmez ve Canan Ergüder ile başrolleri paylaştı.

2017 yılında Evlat Kokusu dizisinde Hande Soral, Murat Han, Sedef Avcı, Yeşim Salkım, Selen Uçer ve Tuğçe Kumral ile beraber rol aldı.

 

Barış Kılıç Evlilik

2007 yılında Ayşegül Kılıç ile evlendi.

Emir Kılıç ve Batu Kılıç olmak üzere 2 çocuk babasıdır.

 

Filmografisi

2017 Evlat Kokusu – Aslan Akbaş
2016 Oyunbozan – Emre
2014 Seni Seviyorum Adamım – Berk
2014-2016 Güllerin Savaşı – Ömer
2012 Merhaba Hayat – Burak
2011-2012 Adını Feriha Koydum – Levent
2013 Lale Devri
2009 Sakarya Fırat – Berat
2009 Aynadaki Düşman – Kaan Candemir
2007 Vazgeç Gönlüm – Mert
2007 Leylan – Yaman
2004 Bütün Çocuklarım – Aybars

Report

What do you think?

Comments