Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kıssadan hisse

Eskisi olmayanın yenisi olmaz Aralıksız çalan kapının zili, Mübeccel hanımı eski ahşap merdivenlerden hızla aşağı indirmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Herkesin bir görevi var Kadın erkek beraber çalışılan yerlere hepimiz gitmişizdir. Zaten bu devirde kadın ve erkeğin bir arada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Kendi ayakları üzerinde durmak Kapı hızlı hızlı çalınıyordu, Naciye teyze, (Geliyorum, geliyorum) diyerek koşar adımlarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Ömrün sigortası yok Ayşe Hanım çalan telefona cevap verdi: —Buyurun. —Alo Ayşe, ben Pervin, tanımadın mı? Eski komşun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Zararın neresinden dönülürse kârdır Erdal Bey, telefonu kapatırken şöyle diyordu: — Pazartesi günü görüşürüz, biz çalıştığınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Gün görmemiş kadın Cuma toplantısı Hatice hanımlardaydı o hafta. Hatice Hanım sabah erkenden kalkmış, evi temizlemiş, ikram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Mümin güler yüzlü olur! Üniversiteye kayıt yaptırmak için babamla birlikte gelmiştik. Kayıt işlemleri bittikten sonra kalacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Genç kalmanın sırrı 70, 80 ve 90 yaşlarında üç kardeş varmış. Üçü de, 60 yaşında üçüzler gibi görünüyormuş. 70 yaşındakine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Bir annenin feryadı Henüz çiçeği burnunda bir ilkokul öğretmeniydim. İlk atamamız yapılmış, kuralar çekilmişti. Ben adımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Bin nasihatten, bir musibet evladır! Sessizliği, hâkimin “gereği düşünüldü” sözü bozmuştu. Bir anda gözler hâkime çevrildi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Kıymetli inci Hacer ninenin ahşap kapısı önünde bir otomobil durdu. Kısa bir süre sonra kalın tokmak, tarihi kapıyı dövmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Binmişiz bir alamete, gidişimiz kıyamete… Tayyibe teyze ve Salih amca orta yaşlarda, halim selim, yaşları gibi huyları ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Büyükler çok büyük Siyah bir otomobil, iki katlı tarihi konağın önünde durdu. Kapının tokmağı birkaç kez çalındı. Kapı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Emanete hıyanet Selim Bey hanımına seslendi: — Hanım, misafirlerimiz için hazırlıkları tamamladık mı? — Evet, bey, aşağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Huzurlu bir yuva için Saatlerdir, ıslak tenha sokaklarda elleri cebinde yürüyordu. Hava soğuk değildi; ama üşüyordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Kurtulmak için! Abdullah, sabah namazı kılmış, dua ediyordu. “Ya Rabbi” dedi “Bana helalinden hayırlı, bol rızık ihsan eyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Kârlı bir alışveriş Makbule hanım, bir taraftan bulaşık yıkıyor, bir taraftan da düşünüyordu. Kızı Betül, eşyaların tozunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Bir hanımın gerçek hayat hikâyesi O zamanlar yaşım 17 idi. Ben, çocukluğumdan beri, kendimi bildim bileli camiye giden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Bir abone hatırası Gazetemizi tanıtmak maksadıyla bazen arkadaşlarımızla abone çalışmasına çıkıyoruz. Her çıkışımda, “Allahü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Hicran Teyze Güzel bir cumartesi günüydü. Sibel pencereden dışarı bakıyor, bir taraftan da kahvaltı yapıyordu. (Ne güzel bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Belâ önleme duası Ehl-i sünnet yolunu bundan on yıl kadar önce, Osman Ünlü hocanın sohbetleri vesilesiyle tanıdım. Radyo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Ben de bu yurdun evladıyım — Arda, gel oğlum şu bavulları da al. Bak bakalım, arabanın arkasında yer varsa başka şeyler de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Geri