Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Şarkı Sözleri

Taşacak Bu Deniz Cover-Sevdaluk Zor Kelime Sözleri Sevdaluk zor kelime kolaydur kimisine kolaydur kimisine Sevdaluk zor kelime kolaydur kimisine kolaydur kimisine Olan sevene olur Olan sevene olur Kul olur birisine da vurulur birisine Vurulur birisine Kul olur birisine da vurulur birisine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Taşacak Bu Deniz Cover- Esti Deli Rüzgar Sözleri Esti bir deli rüzgar yakti beni efkari Esti bir deli rüzgar yakti beni efkari Yarum senin huyların niye böyle uçari Yarum senin huyların niye böyle uçari Sen barutsun ben ateş bir kibrit mi çakalum İki deli yan yana dünyayi mi yakalum Efkarum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Ceylan-Mardine Sözleri Mardine le Mardine Mardine le Marine Halayın başı benem Kirpiği, kaşı benem Ağlatmayın yârimi Gözünün yaşı benem Ağlatmayın yârimi Gözünün yaşı benem Mardine le Mardine Düştüm senin derdine Bu canım kurban olsun senin gibi geline Mardine le Mardine Düştüm senin derdine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Murat Kurşun-Mardinli Güzel Yarim Sözleri Ah aman amman vay aman amman Görünce aşık oldum gözlerine, tutuldum Alem ne derse desin kız ben sana vuruldum Bir gördüm aşık oldum gözlerine tutuldum Alem ne derse desin le ben sana vuruldum Mardinli güzel yarim inan sana hayranım Uğruna feda olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Yüksel Baltacı-Ela Mana (Türkçe Çeviri) Sözleri Beni annemden ayırdılar, acıyla tek başıma kaldım Sıcaklığını hiç tanımadım, elini hiç tutmadım. Gözlerin geceye ışık gibi, rüyalarımda beliriyor. Benim yarım hep eksik, içimde hep bir ayrılık var Hep böyle yıllarca mı ağlayacağım? Hep böyle acıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Elif Buse Doğan & Serkan Çağrı Kırmızı Buğday Sözleri Kırmızı Buğday Ayrılmıyor Sezinden Mevlâm Mevlâm Versin Güzellerin Gencinden Kim Ayrılmış Ben Ayrılam Eşimden Yörü Yörü Dilber Salma Saçın Sürünsün Açıver Açıver Cepkeni Elmas Gerdan Görünsün Yol Üstüne Kura Koymuş İlyeni Ben İstemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Özge Öz-Evlerinin Önü Yonca Sözleri Evlerinin önü yonca Yonca kalkmış dam boyunca dam boyunca Boyu uzun beli ince Ninne yavrum ninne Esmer yavrum ninne Ninne ninne Evlerinin önü lale Saki doldur ver piyale ver piyale Serhoş olak düşek yola Ninne yavrum ninne Esmer yavrum ninne Ninne ninne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Türkü Cover-Kalenin Burcu Muyum Sözleri Kalenin burcu muyum Dil bilmez Gürcü müyüm Felek evin yıkıla Ben çirkin harcı mıyım Kale bir beden olsa Yare bir giden olsa Cayır Cayır yanıyom O da bir adam olsa Kaleden indim iniş Mendilim dolu yemiş Yare saldım yememiş Kendisi gelsin demiş Kapıya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Haşim-Gülistan Tokdemir-Hayrola Çilem Sözleri Benimle mi doğdun, geldin dünyaya? Hayrola, çilem, hayrola Hasret goydun yaşamıma, yavruma Hayrola, çilem, hayrola Hasret goydun yaşamıma, yavruma Hayrola, çilem, hayrola Bütün her işime oldun bir engel Kırıp atamadım attığın çengel' Kurduğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Ömrüm-Güz Mü Geldi Rengin Soluk Sözleri Güz mü geldi rengin soluk Ne tez yaprak döktün ömrüm Hep ağlarsın boynu bükük boynu bükük Göz yaşın derya mı ömrüm Ömrüm ömrüm ömrüm ömrüm ömrüm ömrüm ömrüm Ne tadın ne tuzun var Ne yaşamakta gözün var Bülbül gibi güle fidan Etmekten ne çıkar ömrüm Ömrüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
Anatolian Rock-Entarimin Cimcimi Bilemedim İnci mi? Sözleri Mani maniyi açar, Mani bilmeyen kaçar. Gel mani söyleşelim, Hangimiz üste çıkar. Manici başı mısın? Cevahir taşı mısın? Yazsam mektup yollasam, Cebinde taşır mısın? Ayva dalı gül dalı, Yere yatmış bir dalı. Ya Muhammed ya Ali...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Sibel Pamuk-Harmandan Gel Sözleri Yeşilırmak akıyor, Karadeniz′e doğru, Yar Allah'ın seversen, yarın gel bize doğru. Harmandan gel harmandan, yar kaçalım ormandan, Sevdanı çeke çeke, yar kesildim dermandan. Evleri gedik de yar, gözün var fadik de yar, Yoksa günah mı ettik, öpeyim bi tek de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Yiğit Aktaş-Değişmem Ankara'ya Sözleri Ne Köşke Ne Saraya Ne Servetle Paraya Saçının Bir Telini Değişmem Ankaraya Ne Köşke Ne Saraya Ne Servetle Paraya Saçının Bir Telini Değişmem Ankara'ya Ne Köşke Ne Saraya Ne Servetle Paraya Saçının Bir Telini Değişmem Ankara'ya Ne Köşke Ne Saraya Ne Servetle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Ömercan Şimşek-Güzel Emine Sözleri Emine Kaşın Karası Bende Bir Yürek Yarası Elin Uzaktan Gördüğü Dert Değil Derdin Darası Aylar Oldu Yıllar Oldu Sarardı Gül Benzim Soldu Eller Muradına Erdi Nerde Kaldın Eminem İnsafa Gel Eminem Hergün Akşam İçiyorum Yar Kendimden Geçiyorum Derdi Doladın Dalıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
Mehmet Durul-Gülizar Sözleri Karşı dağın yamacı oy Gülüzar Gülüzar Yoktur aşkın ilacı vay Gülüzar Gülüzar Seni bana verene oy Gülüzar Gülüzar Ben olurum du(v)acı vay Gülüzar Gülüzar Gel beriye beriye oy Gülüzar Gülüzar N'olur gitme geriye vay Gülüzar Gülüzar Nasıl gönül vermeyim oy Gülüzar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Taşacak Bu Deniz Sözleri Esti bir deli rüzgar yakti beni efkari Esti bir deli rüzgar yakti beni efkari Yarum senin huyların niye böyle uçari Yarum senin huyların niye böyle uçari Sen barutsun ben ateş bir kibrit mi çakalum İki deli yan yana dünyayi mi yakalum Efkarum kara bulut karşu daği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Ümit Besen- Nikah Masası Sözleri Nikâhına beni çağır, sevgilim İstersen şahidin olurum senin "Bu adam kim?" diye soran olursa "Eski bir tanıdık" dersin, sevgilim Nikâhına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu adam kim diye soran olursa "Eski bir tanıdık" dersin, sevgilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Gesi Bağları Sözleri Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Bir tek selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Derdimden anlamaz ben o yari neyleyim Gesi bağlarında üç top gülüm var Hey Allahtan korkmaz sana bana ölüm var Hey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Aylin Demir-Müjgan Sözleri Dudağını büzüyorsun müjgan Niye beni üzüyorsun müjgan Darbukası düm düm teke Roman oynar seke seke Al yeşili mendil alır Düğünlerde başı çeker müjgan Bunu bana yapamazsın müjgan İstesen de kopamazsın müjgan Kaşlarını çatıyorsun müjgan Kime çalım atıyorsun müjgan
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Azra Yünlü-Biliyorum Sözleri İçim kan ağlıyorken herkese inat gülüyorum Bir düşersem yerlere herkes gülecek görüyorum Biliyorum, Biliyorum herkes düşman biliyorum Beni sırtımdan çok vurdular herkese inat gülüyorum Sözde çok severdiler kadir kıymet bilirdiler Geç de olsa öğrendim hepsi iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22

Hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Geri