Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tebrikler & Kutlamalar

Doğum günleri, özel günler, dini bayramlar gibi kutlamalarınızı bu forumdan yapabilirsiniz
24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajları "Geleceğe attığımız her adımda yol göstericimiz olduğunuz için minnettarız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun, sevgili öğretmenim." "Bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olunur düsturuyla, hakkınızı asla ödeyemeyiz. İyi ki varsınız!" "Eğitim ışığınızla cehaletin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kurumsal Mesajlar 🇹🇷 Cumhuriyetimizin 102. yılını gururla kutluyor, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz. Nice aydınlık yarınlara! 🇹🇷Cumhuriyetimizin kuruluşunun 102. yılında, bağımsızlığımızın simgesi olan bu özel günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajları 🇹🇷“Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak sizlersiniz.” – Mustafa Kemal Atatürk 🇹🇷“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” 🇹🇷“Cumhuriyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
1. Hayırlı Cumalar! Rabbim, bu mübarek gününüzü sağlık, huzur ve mutlulukla doldursun; dualarınız kabul olsun. 2. Cuma gününüz mübarek olsun! Gönlünüz ferah, eviniz bereketli, sevdikleriniz yanınızda olsun. 3. Bugün dua günü… Hayırlı Cumalar! Rabbim, kalbinize huzur, hayatınıza güzellik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Üye silindi 81
Ü
❤️ 🌙 “Sen benim gecemdeki yıldız, gündüzümdeki güneşimsin. Işığınla her anımı güzelleştiriyorsun.” ✨ 💕 🌹 “Kalbim sana her attığında, içimde çiçekler açıyor. Seninle hayat bambaşka güzel…” 🌸 💖 🌍 “Dünyamda tek bir kıta olsaydı, o sen olurdun. Seninle her şeyin anlamı değişiyor.” 🌏✨ 💑 🔥...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Üye silindi 81
Ü
🌹 Anne, senin kalbin dünyadaki en güvenli limanım. ❤️ 🌸 Bir gülüşün, bin derde devadır anne. 🌼 💕 Cennet, annelerin ayaklarının altındadır. 🌿 🌞 Senin dualarınla güneşim hiç sönmüyor anne. 🌻 🌷 Anne, senin sevgin dünyadaki en büyük mucizedir. ✨ 🕊️ Yanında çocuk kalan yüreğim, seninle hep huzur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Üye silindi 81
Ü
👶✨ Dünyaya hoş geldin minik mucize! Allah analı babalı büyütsün, sağlık ve mutluluk dolu bir ömrün olsun. 🌸 Yeni doğan bebeğinizle birlikte evinize huzur, kalbinize neşe, hayatınıza bereket gelsin. Hayırlı olsun! 💕 Bebeğinizin dünyaya gelişiyle birlikte hayatınız sevgiyle daha da güzelleşsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Üye silindi 81
Ü
Oğlum 1 yaşına girecek aslan kral konsepti yapmak istiyorum ama değişik fikirler istiyorum
Cevaplar
9
Görüntüleme
133
Üye silindi 81
Ü

Hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Geri