Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tevbe istigfarın önemi

Tevbe etmenin önemi Sual: İnsanlık hâli bir günah işleyince ne yapmak gerekir? CEVAP Günah işleyince, hemen [kalb ile] tevbe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Tevbe edilen günah affedilir Sual: Tevbe edince çok büyük de olsa günahımız affolur mu? Tekrar günah işleme ihtimalinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Tevbe istigfar nasıl yapılır Sual: Tevbe-istigfar nedir, nasıl yapılır? CEVAP İstigfar etmek, estagfirullah demektir. Tevbe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Pişmanlığın fazileti Sual: Büyük bir günah işleyenin, artık Allah beni affetmez diye düşünmesi doğru mu? CEVAP Çok yanlıştır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Allah tevbe edeni sever Sual: Çok günah işleyen biri, Allah’ın sevgili kulu olabilir mi? CEVAP Elbette olur. Tevbe edenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Tevbe-i yeis [Son nefeste tevbe] Sual: Yeis halinde iken tevbenin kabul olması ne demektir? Ölümüne birkaç saniye kaldığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
Fâsık ve günah Sual: Meal okuyorum, ancak kafayı üşütmek üzereyim. Fâsık, kâfir demek midir? CEVAP Fâsık, kâfir demek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Bir damlacık gözyaşı Sual: Ağlayıp gözyaşı dökmenin Allah korkusu ile bir ilgisi var mıdır? CEVAP Her ağlamanın Allah korkusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
İbadetlerimizi kusurlu bilmeli Sual: Namaz kıldıktan sonra da istigfar ediyoruz. Her iyilik ve ibadetten sonra da niçin suç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Sitemsiz affediş Sual: Bütün günahlarıma tevbe ettim. Ancak onlar hatırıma geldikçe utanıyorum. Ahirette de o tevbe ettiğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Yetmiş istigfar Sual: Yetmiş istigfar hemen namazın sonunda mı okunur? Fazileti nedir? CEVAP Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Tevbem kabul oldu mu? Sual: Tevbenin kabul edildiği bilinebilir mi? CEVAP İmam-ı Gazali hazretleri buyurdu ki: Tevbenin kabul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Tevbeyi geciktirmek Sual: Bir günah işliyoruz, yine işleriz diye tevbe etmiyoruz. Tevbeyi geciktirmenin mahzuru var mıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Tevbede samimiyet Sual: Tevbe ettiği günahı tekrar işleyip, sonra tekrar tevbe eden, uygunsuz iş mi yapmış olur? CEVAP Tevbe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Bütün günahları affolur Sual: Bazı hadis-i şeriflerde, şunu yapanın bütün günahları affolur deniyor. Bunlara büyük günahlar da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Şifa için istigfar okumak Sual: Şifa için istigfar duası okunursa, mânâsını düşünmek gerekiyor mu? CEVAP Muhammed Mâsum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Geri