Gökhan Yıkılkan Kimdir?, Nereli?, Kaç Yaşında?

Gökhan Yıkılkan Kimdir?

Gökhan Yıkılkan, 1983 yılında Ankara’da doğdu.

İlköğretim ve Lise’yi Ankara’da okuyan Gökhan Yıkılkan, ilk oyunculuk deneyimini lise de düzenlenen bir tiyatro oyunu ile yaptı.

Ailesi mühendis olmasını istedi.

Ancak o Ankara Sanat Tyiatrosu’na kursiyer olarak girdi.

Bir yandan da babasının kuruyemişçi dükkanında çalıştı.

Yeditepe Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü’nü burslu olarak kazandıktan sonra İstanbul’a gelen Gökhan Yıkılkan, yönetmen ve senarist Alper Mestçi ile tanıştı.
2009 yılında TRT’de yayınlanan Bir Zahmet adlı şaka programında farklı kılıklara girerek gizli çekimlerle yaptığı şakalar ile adından söz ettirdi.

2009 yılında Alper Mestçi’nin yönettiği ve başrolde Okan Bayülgen’in oynadığı Kanal-İ-zasyon adlı sinema filminde Murat karakterini canlandırdı.

2011 yılında TRT 1’de yayınlanan Adım Bayram Bayram adlı dizide başrolde Bayram Bayram karakterini canlandırdı.

2012 yılında, Erdal Özyağcılar’ın başrolde oynadığı 2 Yaka Bir İsmail adlı dizide Ahmet rolünü oynadı.

Gökhan Yıkılkan, 2015 yılında Yusuf Çim‘in sunduğu Piramit adlı yarışma programında Evrim Akın ile birlikte yarışmacı koçu olarak görev yaptı.

2015-2017-2019 yıllarında çekilen Hep Yek filmleri serisinde İnan Ulaş Torun ile birlikte başrolü paylaşan Gökhan Yıkılkan, filmde oynadığı Gürkan karakteri ile “Titrettin Beni” repliği ile hafızlara kazındı.
2020 yılında Seni Bulacam Oğlum! adlı sinema filminde Ali Sürmeli, Gürkan Uygun, Çetin Altay ve Fulden Akyürek ile birlikte rol alan Gökhan Yıkılkan, aynı zamanda filmde yönetmenlik de yaptı.
20 Mart 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanan film corono virüs salgını nedeniyle gösterim tarihi ertelendi.

Gökhan Yıkılkan Evlilik

2016 yılında Belgin Erdoğan ile evlenen Gökhan Yıkılkan’ın 20 Haziran 2018 tarihinde Can Yıkılkan adını verdikleri bir oğlu oldu.

Filmografisi

2020 Seni Bulacam Oğlum
2019 Hep Yek 3 – Gürkan
2018 Oflu Hoca Trakya’da – Üzeyir
2018 Güvercin Hırsızları – Sarı Adem
2018 Gürbüz Hadi Allah’a Emanet
2017 Hep Yek 2 – Gürkan
2017 Damat Koğuşu – Fatih
2016 Güzel İkili
2015 Hep Yek – Gürkan
2015 Güvercin Uçuverdi – Aydın Kesme
2014 Otel Divane – Hüseyin
2012 2 Yaka Bir İsmail – Ahmet
2012 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi – Muzaffer
2011 Adım Bayram Bayram – Bayram Bayram
2009 Kanal-İ-zasyon – Murat