Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Abdullah Kavukcu kimdir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 60

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
33,202
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
5,760,427
💵Bakiye
179TL

Abdullah Kavukcu kimdir?

1973 yılında Erzincan'da doğan Abdullah Kavukcu, eğitim hayatına memleketinde başladı ve ardından İstanbul'a taşınarak Anadolu Lisesi'nde öğrenim gördü.

Ticaret dünyasına babasının çarşısında adım atan Kavukcu, daha sonra Kapalıçarşı'da aktif ticaret yaparak deneyim kazandı.

2002 yılında Haluk Okutur ve Mehmet Tarakçı ile birlikte Simit Sarayı'nı kurarak girişimcilikte önemli bir adım atan Kavukcu, iş dünyasında hızla yükseldi.

2009'da Türkiye'nin ilk otoban AVM projesi olan Parkshop AVM'yi hayata geçirerek sektördeki liderliğini pekiştirdi.

Simit Sarayı'nın yanı sıra Kavukcu Grup'ta da yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlenen Abdullah Kavukcu, inşaat, gıda, yönetim ve danışmanlık gibi geniş bir yelpazede faaliyet gösteren şirketin liderliğini sürdürmektedir.

Evli ve iki çocuk babası olan Abdullah Kavukcu, sadece iş hayatında değil, sosyal sorumluluk projelerinde de aktif rol alarak topluma katkı sağlamaktadır.

ABDULLAH KAVUKCU'NUN SERVETİ

Abdullah Kavukcu, Türkiye'nin en başarılı iş adamlarından biri olarak tanınmaktadır ve 15 milyar liralık bir servete sahip olduğu tahmin edilmektedir.

Girişimcilik yolculuğuna Kapalıçarşı'da ticaret yaparak başlayan Kavukcu, daha sonra Haluk Okutur ve Mehmet Tarakçı ile birlikte Simit Sarayı'nı kurmuştur.

Simit Sarayı'nın başarısı, Kavukcu'nun iş dünyasındaki konumunu yükselterek Türkiye'de otoban alışveriş merkezi projesi gibi önemli yatırımlara yol açmıştır.

McTominay kimdir, kaç yaşında?

ERDAL ALKIŞ KİMDİR?

Benzer konular

Abdullah Alp Üstün Kimdir? Abdullah Alp Üstün, 1979 yılında dünyaya geldi. Türkiye kamuoyunda, özellikle 2020'li yıllarda adını sıkça duyuran Üstün, sadece suç dünyasında değil, aynı zamanda iş dünyasında da iz bırakmış bir isimdi. Tekstil, parfümeri ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Van Büyükşehir Belediyesi’nin DEM Partili başkanı Abdullah Zeydan’ın yargılandığı davada karar çıktı. Terör örgütüne yardım etmeye teşebbüs suçlamasıyla yargılanan Abdullah Zeydan, 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Peki, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan kimdir? Abdullah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
SON DAKİKA HABERİ: Van Büyükşehir Belediyesi’nin DEM Partili başkanı Abdullah Zeydan’ın yargılandığı davada karar çıktı. Zeydan, terör örgütüne yardım etmeye teşebbüs suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Son dakika haberi! Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan, Diyarbakır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
22 Temmuz 1987 yılında Bursa'da doğan Burçin Abdullah Bursalıdır. Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun olan Burçin Abdullah Üvey Baba dizisindeki Lamia rolüyle tanınmıştır. Boyu; 1.63, kilosu ise 52'dir. Dizileri ve Filmleri Ankara Yazı Veda Mektubu Sinema Filmi Yasemin 2016...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Abdullah bin Mübarek hazretleri Abdullah bin Mübarek, Sehl'e ders okuturdu, En yüksek ilimleri kalbine akıtırdı. Sehl Tüsteri, bir gün der: (Derse gelemem artık, Evdeki kızlarınız terbiyesiz yaratık. Çıkmışlar yola, "Sehl gel, diye bağırıyorlar, Hiç utanmaları yok, beni çağırıyorlar.'') İbni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Seyyid Abdullah Dehlevi Seyyid Abdullah Dehlevi hazretleri, Silsile-i aliyyenin yirmi sekizincisidir. 1745 yılında Hindistan'ın Pencab şehrinde doğdu. 1824’de Delhi'de vefat etti. Kabri Şâhcihân camii yakınındaki dergahındadır. Babası, Abdullatif efendi âlim, salih ve zahid bir zat idi. Bir gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Seyyid Abdullah Şemdini Seyyid Abdullah Şemdini hazretleri, Anadolu'da yetişen büyük velilerdendir. Silsile-i aliyyenin otuzuncusudur. Seyyid Abdülkadir-i Geylani hazretlerinin onuncu torunu ve Seyyid Taha-yı Hakkâri'nin amcasıdır. Şemdinli'de dünyaya gelen asil, temiz ve şerefli bir aileye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Abdullah Bin Abbâs Tefsîr âlimlerinin şâhı. Resûlullah efendimiz Mekke’de iken, Abdullah ibni Abbâs’ın annesine buyurmuştu ki: - Senin bir oğlun olacak. Doğduğu zaman bana getir! Çocuğu getirdiklerinde, kulağına ezân ve ikâmet okuyup, ismini Abdullah koydular. “Allahım! Onu dinde fakîh kıl ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Abdullah Bin Amr Bin Âs Hadîs-i şerîf yazması ile meşhûr sahâbî. Abdullah bin Amr, Bedir ve Uhud harbinden başka bütün harplere katılıp, Peygamber efendimizin yanında bulundu. İlk iki harbe yaşı küçük olduğu için katılamamıştır. Katıldığı savaşlara süvâri olarak katıldı. Ayrıca harbe gidecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Abdullah Bin Atîk Medîneli ilk Müslümanlardan. Medîne’de, hicretten önce Hazret-i Es’ad bin Zürâre’nin ve Peygamberimiz tarafından oraya Kur’ân-ı kerîmi ve İslâmiyeti öğretmek için gönderilen Hazret-i Mus’ab bin Umeyr’in tebliğ hizmetleri sebebiyle birçok kimse îmân etmişti. Daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Rüyada Kanal Görmek
Rüyada kanal görmek, bekçiye yahut devletin mali işlerine bakan kimseye işarettir. İçinde su bulunan kanal kolaylığa, susuz kanal ise zorluk ve...
Rüyada Su arkı Görmek
Rüyada su arkı görmek, han, dükkân, sanat ve yolculuk gibi rızkın geleceği yerlere ve sebeplerine delâlet eder. Bazen bostanları sulamakla...
Rüyada Şan ve Şeref Görmek
Rüyada şan ve şerefinin arttığını görmek, gurur ve kibire, kıymetten düşmeye delâlet eder. Şan ve şereften uzak durduğunu görmek ise rütbe ve...
Rüyada Staj Yapmak
Rüyada staj yapmak, stajyer olarak çalışmak, işyerinde bazı zorluklarla karşılaşılacağına ve bu zorlukların sabırla aşılması hâlinde büyük...
Rüyada Şahin Öldürmek
Rüyada şahin öldürmek, sorun ve zorlukların üstesinden geleceğinize, iyi bir göreve gelmeye, amir olmaya ve kötülüklerin gitmesine delâlet eder...
Geri