Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Abdurrahim KARAKOÇ-Beşinci Mevsim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gulsumnur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 22

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
11,540
Beşinci Mevsim
Düştü can evime dördüncü cemre

Dünyayı üçüncü gözümle gördüm

Dört yüz seksen beş gün çekti bir sene

On altıncı aya takvimsiz girdim.

Aynalara baktım korku gösterdi

Saatler her sabah kırkı gösterdi

Mermiler nişanlar Türk'ü gösterdi

Hayatım boyunca hedefte durdum.

Gül sundum yediler koklamadılar

Armağan can verdim saklamadılar

Gittim... gelir diye beklemediler

Kaybolan gölgemi yollara sordum.

Getirdim yanıma ayı bir karış

Ölçtüm ki dağların boyu bir karış

Şehiri bir adım köyü bir karış

Damlada denizdir en küçük derdim.

Savurdum eledim seçtim zamanı

Yaprak,yaprak tel,tel açtım zamanı

Haftada üç asır geçtim zamanı

Nereye gittimse zamansız vardım.

Yırtıldı ruhlara çizdiğim resim

Yazık kulaklara sığmadı sesim

Yaşadığım şimdi BEŞİNCİ MEVSİM

Çağın çilesini sırtıma sardım...

Hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Yalvarış Ya Rab, bu hasrete can dayanmıyor Zaman kısa ben yorgunum yol uzun Her adımda bir engel var salmıyor Zaman kısa bin yorgunum yol uzun Mümkün mü bu yolda maksuda ermek Mümkün mü sılada dost yüzün görmek? Aşıka ar gelir geriye dönmek Zaman kısa ben yorgunum yol uzun Çekilmez bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Yoldaki Kutlu Gün Gün gelecek Güneşin doğup battığı mekanlarda Ve küfrün çığlık attığı mekanlarda Bizim türkülerimiz okunacak Gün gelecek Tomurcuklar taşacak kılıfından Ve kılıçlar sıyrılacak kınından Edepsizler edebini takınacak Gün gelecek Ne zalimler kalacak ne zulüm Ve o gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Sezai Karakoç-İnci Dakikaları Sen bana yeni yılsın her dakika Her dakika bir yaşıma daha giriyorum Sen benim üstüne titrediğim güzel ve yeni Saatim kadar saadetimin gözbebeği zamansın Ben bin parçaya bölündüm her parçasında Her parçasındayım kırkayak sesli boğuk arkadaşlığın
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Ceren Karakoç Kimdir? Kızılcık Şerbeti'ndeki Nursema karakteriyle adından söz ettiren Ceren Karakoç, 1984 yılında Ankara'da doğdu. Çanakkale'de büyüdü. Oyunculuk öğrenimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü’nde aldı. Ankara'da çekilen Beni Affet dizisinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Sezai Karakoç, 22 Ocak 1933'te Ergani'de dünyaya gelmiştir. Annesi bir ev hanımı, babası ise orta gelirli bir tüccar olan Karakoç'un çocukluğu ve ilkokul yılları bu ilçede geçmiştir. Karakoç'un eğitim yolculuğu, ortaokul için Maraş'a, lise için ise Gaziantep'e taşınmasıyla devam etmiştir. Daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Ceren Yalazoğlu Karakoç Kimdir? Ceren Yalazoğlu, 1984 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Uzun yıllar Ankara’da yaşamını sürdüren oyuncu, üniversite eğitimi sonrasında İstanbul’da yaşamaya başlamıştır. Lisans eğitimini Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü'nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Ceren Yalazoğlu, 1984 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Uzun yıllar Ankara’da yaşamını sürdüren oyuncu, üniversite eğitimi sonrasında İstanbul’da yaşamaya başlamıştır. Lisans eğitimini Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü’nde tamamlayan oyuncu, Beni Affet adlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Beşinci (5.) Hastalık Nedir? Beşinci hastalık, çocuklarda sıkça görülen, Parvovirüs B19 adlı virüsün neden olduğu bulaşıcı bir hastalıktır. Genellikle hafif bir seyir izler ve belirgin yüz kızarıklığı ile karakterizedir, bu nedenle "tokat yemiş gibi yüz" sendromu olarak da bilinir. Çocuklar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından Saraçhane'deki protestolar devam ediyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, karara tepki göstermeye devam edeceklerini söyledi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki tutuklama kararına CHP'nin tepkisi sürüyor. İmamoğlu'na yönelik tutuklama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Mehmet Türkmen Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Mehmet Türkmen Kimdir? Mehmet Türkmen, 1992 yılında Konya'da doğmuştur ve Ağustos 2025 itibarıyla 33 yaşındadır. Futbola olan ilgisi genç yaşlarda...
Batuhan Yaşar Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Batuhan Yaşar Kimdir? Batuhan Yaşar, 1970 yılında Afyon’un Emirdağ ilçesinde doğan Türk gazeteci ve köşe yazarıdır. Anadolu Üniversitesi İktisat...
Besim Tibuk Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Besim Tibuk Kimdir? Besim Tibuk, 1945 yılında Rize'nin Fındıklı ilçesinin Arılı köyünde doğdu. İlk öğrenimini Murgul'da, orta öğretimini Kars...
Avukat Deniz Dedeoğlu Vefat Etti!
Avukat Deniz Dedeoğlu, Aydın Barosu’na kayıtlı genç bir hukukçuydu. Didim’de serbest avukatlık yapıyordu. Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle...
Survivor 2026 All Star Yarışmacısı Ramazan Sarı Kimdir?
Ramazan Sarı Kimdir? Ramazan Sarı, 1997 doğumlu olup 2026 yılı itibarıyla 29 yaşındadır. Bu yaş aralığı, onun hem deneyimli hem de fiziksel olarak...
Geri