Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

AYNUR AYDIN KİMDİR?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 29

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Konular
27,927
Web sitesi
argun.tc

AYNUR AYDIN KİMDİR?

Aynur Aydın, 15 Aralık 1985'te Münih, Batı Almanya'da doğdu. 1970 yılında dedesinin göç etmesinin ardından üç kuşak Münih'te yaşayan bir Türk ailesinin kızı olarak büyüdü. Küçük yaşlarda şarkı söylemeye başladı ve ilk tecrübelerini çocuk ve gençlik tiyatro sahnelerinde edindi. Münih'teki Westend Opera Musical School'u bitirdi.

1999 yılında Sürpriz grubuna katılmasıyla profesyonelliğe ilk adımını attı. Grup, Sürpriz adlı ilk albümlerini 2000 yılında İstanbul'da kaydetti. Bu sayede, uluslararası sahnelere de çıkmaya başladılar.

Aydın, Sürpriz'in dağılmasının ardından Tagtraeumer grubuna katıldı. Grup Almanya'nın 2003 Eurovision Şarkı Yarışması ön elemelerinde Mükemmel Dünya İçin adlı şarkı ile yarıştı.

İlerleyen yıllarda solo kariyere yönelen Aydın, İsveç'te şarkı yazarı Tony Nilsson ile tanıştı ve 2009 yılında ilk albümünün hazırlıklarına başladı.

Albümü için iki yıllık bir çalışma gerçekleştirdi. Aydın, ilk aşamada 13 İngilizce şarkı hazırladı. Daha sonra bu şarkılar, Türkçe versiyonları ile 12 Çeşit La La - 12 Ways to La La albümünde birleştirildi. Şarkılar Stockholm'deki Cosmos Studio'da kaydedildi.

İlk klip şarkısını "Yenildim Daima" ve aynı şarkının İngilizce versiyonu olan "DNA" ya çekti. İkinci klibini "Measure Up" isimli şarkının Türkçe versiyonu "Yanı Başıma" için çekti.

Hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Benzer konular

Aynur Bolat-Yazan Kalem Siyah Sözleri Yardan ayrı kalan Ömrüm harman olan Yaşayan ölüdür Gönlü hasta olan vay Yardan ayrı kalan Ömrüm harman olan Yaşayan ölüdür Gönlü hasta olan vay Yazan kalem siyah Benim kaderimi Kimseler bilmiyor Perişan halimi Yazan kalem siyah Benim kaderimi Kimseler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Aydın sahur vakti saat kaçta? Aydın sahur vakitleri ne kadar kaldı? Aydın sahura kaç dakika var? Aydın sahur kaçta başlıyor? Aydın için sahur saatleri saat kaçta bitiyor? Diyanet 10 Mart 2025 Aydın Ramazan imsak vakti saat kaçta okunuyor? Bugün sahura ne zaman kalkacağız? Bilgileri haberin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Oğuz Aydın, 27 Ekim 2000'de Lahey'de doğmuştur. Genç isim 2016 yılında İzmir'in Bucaspor ekibinin altyapısında futbola başlamıştır. 2018'de A takıma yükselen Aydın, ilk profesyonel maçını 27 Ocak 2018'de Eyüpspor'a karşı oynamıştır. 1 Temmuz 2021'de, 238.000 € karşılığında Alanyaspor'a...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
ERDAL ALKIŞ KİMDİR? Erdal Alkış, Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan bir isimdir. 1966 yılında Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde doğmuştur. İş hayatına genç yaşta adım atan Alkış, işletme eğitimi aldıktan sonra 1986 yılında Kayseri'de kendi şirketini kurmuştur. O zamandan beri, çeşitli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

SürLaz İle Mutfak Bıçak Seti Modelleri
Paylaşımınız için teşekkürler! SürLaz'ın geleneksel ustalığı modern tasarımlarla buluşturması, özellikle mutfakta kalite ve keskinlik arayanlar...
İstanbul Evden Eve Nakliyat İle Güvenli Çözümler
Paylaşımınız için teşekkürler! İstanbul gibi trafiği ve yerleşimi zor bir şehirde profesyonel bir nakliyat hizmeti almak gerçekten çok önemli...
İzmir Özel Bosch Teknik Servis Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler. İzmir genelinde Bosch marka beyaz eşya, kombi ve klima kullanıcıları için sunduğunuz geniş hizmet ağı ve 1 yıl...
İzmir’de Güvenilir ve Hızlı Teknik Servis Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler! İzmir genelinde tüm ilçelere yayılan bu kadar kapsamlı bir servis ağının olması, özellikle acil teknik destek...
Difi Ambalaj ile Kaliteli Ambalaj Çözümleri
Paylaşımınız için teşekkürler! Difi Ambalaj'ın hem sürdürülebilir üretim anlayışı hem de işletmelere sunduğu eğitim desteği sektörde gerçekten...
Geri