Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ayşegül Yalım Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
11,920
🌟Puan
16,233,796
💵Bakiye
12TL
ayşegül-yalım-kimdir-nereli-yaşı-biyografisi-arguntc.webp

Ayşegül Yalım Kimdir?
Ayşegül Yalım’ın yaşı hakkında kesin bilgiler paylaşılmamış olsa da, evliliğinden üç çocuğu bulunduğu ve Özkan Yalım ile uzun yıllardır birlikte olduğu bilinmektedir. Özkan Yalım 1969 doğumlu olup 57 yaşındadır ve Ayşegül Yalım’dan yaklaşık olarak daha büyük bir yaş farkına sahiptir. Bu nedenle Ayşegül Yalım’ın orta yaş aralığında olduğu tahmin edilmektedir.

Ayşegül Yalım’ın doğum yeri veya memleketi hakkında net bir bilgi bulunmamakla birlikte, yaşamının önemli bir bölümünü Belçika’da geçirdiği bilinmektedir. Belçika’daki süreçte, ailenin ticari yatırımlarına katkıda bulunmuş ve aile hayatını organize etmiştir.

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın eşi Ayşegül Yalım, özellikle sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan bir isim olarak ön plana çıkmaktadır. Evlilikleri süresince belediye başkanının sosyal projelerine destek veren Ayşegül Yalım, şehirdeki toplumsal faaliyetlerde de aktif bir rol üstlenmiştir.

İş yaşamının önemli bir bölümünü Belçika’da geçiren Ayşegül Yalım, burada ailenin ticari yatırımlarını ve yurt dışındaki yaşam düzenini organize ederek aile işlerinde sorumluluk almıştır. Bu süreçte, Özkan Yalım ile birlikte üç çocuklarını büyütmüş ve hem Türkiye’de hem de yurt dışında aile hayatını yönetmiştir.

Ayşegül Yalım, iş yaşamının büyük kısmını Belçika’da geçirmiştir ve burada ailenin ticari yatırımlarını yöneterek aktif bir rol üstlenmiştir. Ticari alandaki sorumlulukları dışında, Uşak Belediye Başkanı eşi olarak sosyal sorumluluk projelerinde de ön plana çıkmıştır.

Paylaşımınız için teşekkürler! Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın eşi Ayşegül Yalım hakkında verdiğiniz bu detaylı biyografi, merak edenler için oldukça açıklayıcı olmuş. Özellikle Belçika’daki iş tecrübeleri ve sosyal sorumluluk projelerindeki aktif rolü dikkat çekici.

Uşak yerelindeki faaliyetleri hakkında yeni bilgiler gelirse konuyu güncel tutabilirsiniz. Keyifli forumlar!

Şaban Kazdal Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Özkan Yalım Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Ayşegül Eraslan Kimdir? Ayşegül Eraslan, Türkiye'nin popüler moda yarışmalarından biri olan "İşte Benim Stilim" programına katılarak geniş kitleler tarafından tanınmıştı. Yarışmadaki tarzı ve girdiği diyaloglarla dikkat çeken Eraslan, programdan sonra kariyerine içerik üreticisi ve sosyal...
Cevaplar
1
Görüntüleme
36
Sunay Kurtuluş, Ayşegül Eraslan Olayı Nedir? 13 Mart Cuma günü İstanbul'un Kağıthane ilçesine bağlı Ortabayır Mahallesi'nde yaşanan olay, kamuoyunun dikkatini çekti. Moda tasarımcısı ve sosyal medya fenomeni Ayşegül Eraslan'dan haber alamayan yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. Eve...
Cevaplar
1
Görüntüleme
58
  • Soru Soru
Ayşegül FM'de okey oynamak için aşağıdaki adımlar izlenir: Taşların Dağıtılması: Tüm taşlar karıştırılır ve her oyuncuya 14 taş dağıtılır, dağıtıcı oyuncuya ise 15 taş verilir. Okey Taşının Belirlenmesi: Açılan taşın bir üst numarası "Okey" taşı olarak belirlenir. Oyun Sırası: Oyuncular sırayla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Ayşegül Nair-Mavi Gül Mavi gülüm benim, Gözleri mavi, düşleri mavi. Gizlice sevdiğim... Bir şiirlere açtım derdimi Yalansa nâmerdim! Bir şiirler bilir sevdiğimi. Şimdilik sen bilme; Belki alay edersin sevgimle. Hem, sır tutmak zordur. Öyle büyük ki taşıyamazsın. İyisimi boşver, bilmesen de olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Ayşegül Nair-Kavuşamayan Âşıklar Fotoğrafını çektim mutluluğun, En güzel karesinde sen vardın. Resminiçizdim çocukluğumun, Hayâlimdeki en güzel kadındın. Akzambaklar kokar burnumun direği, Tabi bir de yüreğim sızlar. İçime çekip sensizliği, Lirik şiirler yazarım kâfiyeli. Eskimeyen ne kaldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Ayşegül Cengiz Kimdir? Tıp doktoru, oyun yazarı ve yönetmeni; tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu, dramaturg, kostüm tasarımcısı. Tiyatro aşığı bir hekimdir. 10 Aralık 1974’te Antalya Alanya’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi (1999) mezunu. 2004 yılında Aile Hekimi uzmanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Ayşegül - Türkü Gözlüm Sen yokken yüreğim öksüzdü Sevgi de ilgi de dilsizdi Ölü bir ruh idi beden Hasretin de her dem keder Sen yokken yüreğim öksüzdü Sevgi de ilgi de dilsizdi Ölü bir ruh idi beden Hasretin de her dem keder Gözlerimi kapadım aklım sende kaldı Türkü gözlerin beni ah benden aldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Ayşegül Yılmaz Kimdir? Oyuncu / Yönetmen. 13 Aralık 1994, Zonguldak doğumlu. Aslen Artvin Hopalıdır. Sanata olan merakı ilkokul yıllarıma dayanıyor. İlkokulda dansöz olmaya karar vermiş, bu ilgi sonra oyunculuğa evrilmiş. Ayşegül Yılmaz, Kastamonu Kız Meslek Lisesini bitirdikten sonra Kastamonu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Müge Anlı'da aranan ve evden kaçtığı ortaya çıkan 18 yaşındaki genç kızın sözleri milyonları şaşkına uğrattı. Ayşegül Selik, programda beklenmedik bir şekilde telefonla bağlanarak herkesi şoke eden bir itirafta bulundu. İstanbul'da yaşayan Ayşegül Selik, 18 yaşındaki bir gençle kaçtığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Özkan Yalım Kimdir? 1969 yılında Uşak’ta doğan Özkan Yalım, eğitim hayatının tamamını doğduğu şehirde tamamladı. İlk, orta ve lise eğitimini Uşak’ta alan Yalım, iş hayatına ise özellikle nakliye ve akaryakıt sektörlerinde atıldı. Bu alanlarda edindiği deneyim, onun ticari anlamda tanınan bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
50

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Rüyada Yakamoz Görmek
Rüyada denizde yakamoz görmek, bereket ve bolluğa, saadete, muradınıza ermeye, sıkıntı ve üzüntülerinizin sona ereceğine delalet eder. Malınızın...
Rüyada Deodorant Görmek
Rüyada deodorant şişesi görmek, cesaret isteyen büyük bir işe atılmak anlamına gelir. Bu iş, herkesin dikkatini çekecek ve ilgi odağı olacaksınız...
Rüyada Malikane Görmek
Rüyada malikane görmek, sıkıntı ve sorunların yakında sevdiği ve değer verdiği insanların yardımıyla çözüleceğine, bu sayede rahata ereceğine...
Rüyada Ketçap Görmek
Rüyada kırmızı ketçap görmek, güzel sürprize, tutkulu ve enerjik hayata işaret eder. Taze ve lezzetli ketçap görmek, rızkın ve mutluluğun...
Rüyada Otoban Görmek
Rüyada yeni otoban yolu görmek, geniş ve düzgün bir yol olarak büyük ilerlemeler kaydetmeye, hedefe hızla ulaşmaya ve başarıya işaret eder...
Geri