Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ebru Baki Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
11,920
🌟Puan
16,233,761
💵Bakiye
12TL
ebru-baki-kimdir-nereli-yaşı-biyografisi-arguntc.webp

Ebru Baki Kimdir?
Ebru Baki, 13 Aralık 1975 tarihinde İstanbul'da doğmuş, Türk gazeteci ve televizyon sunucusudur.

Ekonomi gazeteciliği alanındaki uzmanlığı ile tanınan Baki, kariyeri boyunca Türkiye'nin önde gelen medya kuruluşlarında önemli görevler üstlenmiştir.

Ebru Baki, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. Gazetecilik mesleğine ilk adımını henüz üniversite öğrencisiyken Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde stajyer olarak attı.

Televizyon kariyerine CNN Türk ekranlarında başlayan Baki, burada uzun yıllar ekonomi haberleri sundu. Özellikle "Parametre" ve "Ebru ile Pazarlık" gibi programlarla izleyicinin tanıdığı bir yüz haline geldi.

Ekonomi alanındaki derinlemesine analizleri ve yorumlarıyla kısa sürede sektörün saygın isimleri arasına girdi.2018 yılında CNN Türk'ten ayrılarak Habertürk TV'ye transfer olan Ebru Baki, burada sadece "Para Gündem" programını sunmakla kalmadı, aynı zamanda kanalın Ekonomi Müdürü olarak da görev yaptı.

Mayıs 2023'te Habertürk'ten ayrılarak Sözcü TV'ye geçti ve "Ebru Baki ile Para Politika" programını sunmaya başladı. Son olarak TV100'de "Para Manşet" programıyla izleyici karşısına çıkan Baki, buradaki görevinin sona ermesinin ardından Halk TV ile anlaştı.

Emrah Şener Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Semra San Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Ebru Gülan Kimdir? Ebru Gülan, Türkiye'nin önde gelen medya kuruluşlarından Habertürk TV'de haber merkezinde çalışan bir medya emekçisidir. Habertürk TV'de ekran önünde yer almayan, ancak haber merkezinde önemli görevler üstlenen Gülan, medya dünyasında adından söz ettiren bir isimdir. Son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Ebru Yaşar-Ben Ne Yangınlar Gördüm Sözleri Sen bana bakma, ilk değil Gidenin kazandığı, hileli bir oyun bu. Sen bana bakma, belki de en doğrusu bu. Ben sonbaharım, döktüğüm son yaprak bu. Ben ne yangınlar gördüm, öylece bırak beni, Sen ateşten korkarsın, kaç kurtar kendini. Ben ne yaralar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Ebru Gündeş-Çal Bu Gece Sözleri Meyhaneci, sarhoşum bu gece Âşığım, âşık, çal bu gece Tak etti canıma, yalnız her gece İçiyoruz yine bu gece Meyhaneci, sarhoşum bu gece Âşığım, âşık, çal bu gece Tak etti canıma, yalnız her gece İçiyoruz yine bu gece, aman Meyhaneci, sarhoşum bu gece Âşığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Ebru Yücel Kimdir? 18 Nisan 1994’te İstanbul’da doğdu. 1.70 boyunda. Yıldız Teknik Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü mezunu. Küçük yaşlardan itibaren dans ve tiyatro ile ilgilendikten sonra, 2018 yılında Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibine dahil oldu ve hala orada yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
İzmir'de yaşayan Nebahat Türkyılmaz, atık halde bulunan deri parçalarına Ebru Sanatını işleyerek onları; defter, cüzdan, gözlük kılıfı, takı ve çanta gibi eşyalara dönüştürüyor. El emeğiyle ürettiği eşyaları ileri dönüşüme kazandıran Nebahat Türkyılmaz, "Hedefim Somut Olmayan Kültürel Miras...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Ailenin 3. çocuğu olarak dünyaya gelen Ebru Akel, İzmir Alsancak doğumludur. 1976 yılının Mart ayında dünyaya gelmiştir. Babası Selahattin Akel İzmir’in ilk tekstilcilerindendir. Annesi Nedret Akel ise, bir dönem Adalet ve Kalkınma Parti’si İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Avukatlık mesleğine döndüğünü açıklayan şarkıcı Ebru Polat, mesleğe döner dönmez sosyal medyadan ismini kullanarak dolandırıcılık yapan çetenin peşine düştü. Polat, "Uzun bir aradan sonra mesleğe geri döndüm ve döner dönmez çok büyük bir dolandırıcılık çetesinin üzerine çöktük ve bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1977 tarihinde Ankara'da doğmuş, Türk şarkıcı ve oyuncudur. Diyarbakırlı bir ailenin çocuğu olan Yaşar, küçük yaşlarda müziğe olan ilgisini keşfetmiş ve müzikle iç içe büyümüş. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nda eğitim alarak müzik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Fadıl Aydın- Ya Baki Entel Baki Sözleri Deste deste gül yağar ruhuma geldi bahar nakşeder nazar nazar kurban olsun bu canî yanî ha Gönül yanî Ya Baki Entel Baki Sani Gavs'ımın sani Kurban olsun bu canî Yani ha Gönül yanî Seyyid Muhammed Saqi Hem gündüzüm hem gece Dilimde hece hece Hoşgeldin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Adnan Deniz Kayatepe Kimdir? Adnan Deniz Kayatepe 17 Şubat 1992 yılında Ankara'nın Keçiören ilçesinde dünyaya geldi. Hakemlik kariyerine 2011 yılında başlayan Adnan Deniz Kayatepe, Süper Lig'de ilk maçını ise 16 Şubat 2025 tarihinde yönetti. TFF'nin resmi internet sitesinde Hakan Deniz Kayatepe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Rüyada Yakamoz Görmek
Rüyada denizde yakamoz görmek, bereket ve bolluğa, saadete, muradınıza ermeye, sıkıntı ve üzüntülerinizin sona ereceğine delalet eder. Malınızın...
Rüyada Deodorant Görmek
Rüyada deodorant şişesi görmek, cesaret isteyen büyük bir işe atılmak anlamına gelir. Bu iş, herkesin dikkatini çekecek ve ilgi odağı olacaksınız...
Rüyada Malikane Görmek
Rüyada malikane görmek, sıkıntı ve sorunların yakında sevdiği ve değer verdiği insanların yardımıyla çözüleceğine, bu sayede rahata ereceğine...
Rüyada Ketçap Görmek
Rüyada kırmızı ketçap görmek, güzel sürprize, tutkulu ve enerjik hayata işaret eder. Taze ve lezzetli ketçap görmek, rızkın ve mutluluğun...
Rüyada Otoban Görmek
Rüyada yeni otoban yolu görmek, geniş ve düzgün bir yol olarak büyük ilerlemeler kaydetmeye, hedefe hızla ulaşmaya ve başarıya işaret eder...
Geri