Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ebru Gülan Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
11,748
ebru-gülan-kimdir-nereli-yaşı-biyografisi-arguntc.webp

Ebru Gülan Kimdir?
Ebru Gülan, Türkiye'nin önde gelen medya kuruluşlarından Habertürk TV'de haber merkezinde çalışan bir medya emekçisidir. Habertürk TV'de ekran önünde yer almayan, ancak haber merkezinde önemli görevler üstlenen Gülan, medya dünyasında adından söz ettiren bir isimdir.

Son zamanlarda gündeme gelen olaylar, özellikle uyuşturucu soruşturması kapsamında yaşadığı gelişmeler ile geniş kitleler tarafından tanınmaya başlanmıştır.

Ebru Gülan, Habertürk TV haber merkezinde görev alan bir medya çalışanıdır. Ekran karşısında yer almadan, kulislerde ve haber hazırlıklarında önemli bir rol oynamaktadır.

Habertürk'teki görevini sürdürürken, medyanın diğer pek çok alanında da çeşitli deneyimleri olduğu düşünülmektedir. Ancak Gülan'ın ismi, son dönemde gerçekleştirdiği bazı açıklamalar ve gözaltına alınmasıyla daha fazla duyulmuştur.

Ebru Gülan'ın doğum tarihi ve doğum yeri ile ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır.

Ebru Gülan, 9 Aralık 2025 tarihinde İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen geniş çaplı bir uyuşturucu operasyonu çerçevesinde gözaltına alınmıştır. Bu operasyon, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen kapsamlı bir soruşturmanın parçasıydı.

Operasyonda, medya dünyasındaki bazı tanınmış isimler de gözaltına alınmış ve konu kamuoyunun dikkatini çekmiştir. Gülan'ın gözaltına alınmasının ardından, açıklamaları ve ifadeleri daha fazla dikkat çekmiştir.

Hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Ebru Yaşar-Ben Ne Yangınlar Gördüm Sözleri Sen bana bakma, ilk değil Gidenin kazandığı, hileli bir oyun bu. Sen bana bakma, belki de en doğrusu bu. Ben sonbaharım, döktüğüm son yaprak bu. Ben ne yangınlar gördüm, öylece bırak beni, Sen ateşten korkarsın, kaç kurtar kendini. Ben ne yaralar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Ebru Baki Kimdir? Ebru Baki, 13 Aralık 1975 tarihinde İstanbul'da doğmuş, Türk gazeteci ve televizyon sunucusudur. Ekonomi gazeteciliği alanındaki uzmanlığı ile tanınan Baki, kariyeri boyunca Türkiye'nin önde gelen medya kuruluşlarında önemli görevler üstlenmiştir. Ebru Baki, Marmara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Ebru Gündeş-Çal Bu Gece Sözleri Meyhaneci, sarhoşum bu gece Âşığım, âşık, çal bu gece Tak etti canıma, yalnız her gece İçiyoruz yine bu gece Meyhaneci, sarhoşum bu gece Âşığım, âşık, çal bu gece Tak etti canıma, yalnız her gece İçiyoruz yine bu gece, aman Meyhaneci, sarhoşum bu gece Âşığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Ebru Yücel Kimdir? 18 Nisan 1994’te İstanbul’da doğdu. 1.70 boyunda. Yıldız Teknik Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü mezunu. Küçük yaşlardan itibaren dans ve tiyatro ile ilgilendikten sonra, 2018 yılında Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibine dahil oldu ve hala orada yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
İzmir'de yaşayan Nebahat Türkyılmaz, atık halde bulunan deri parçalarına Ebru Sanatını işleyerek onları; defter, cüzdan, gözlük kılıfı, takı ve çanta gibi eşyalara dönüştürüyor. El emeğiyle ürettiği eşyaları ileri dönüşüme kazandıran Nebahat Türkyılmaz, "Hedefim Somut Olmayan Kültürel Miras...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Ailenin 3. çocuğu olarak dünyaya gelen Ebru Akel, İzmir Alsancak doğumludur. 1976 yılının Mart ayında dünyaya gelmiştir. Babası Selahattin Akel İzmir’in ilk tekstilcilerindendir. Annesi Nedret Akel ise, bir dönem Adalet ve Kalkınma Parti’si İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Avukatlık mesleğine döndüğünü açıklayan şarkıcı Ebru Polat, mesleğe döner dönmez sosyal medyadan ismini kullanarak dolandırıcılık yapan çetenin peşine düştü. Polat, "Uzun bir aradan sonra mesleğe geri döndüm ve döner dönmez çok büyük bir dolandırıcılık çetesinin üzerine çöktük ve bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1977 tarihinde Ankara'da doğmuş, Türk şarkıcı ve oyuncudur. Diyarbakırlı bir ailenin çocuğu olan Yaşar, küçük yaşlarda müziğe olan ilgisini keşfetmiş ve müzikle iç içe büyümüş. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nda eğitim alarak müzik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Jeffrey Edward Epstein Kimdir? 1953 yılında New York, Brooklyn'de doğan Jeffrey Edward Epstein, kariyerine öğretmenlik yaparak başlamış, ancak kısa sürede finans dünyasına geçiş yaparak milyarder bir yatırımcıya dönüşmüştür. Epstein, sadece servetiyle değil; siyasetçiler, kraliyet ailesi üyeleri...
Cevaplar
1
Görüntüleme
82
Müftü Mustafa Bilgiç Kimdir? 1969 yılında Samsun ili Havza ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Havza’da tamamladı. Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1993 yılında mezun oldu. 1994-1995 yıllarında Konya Karapınar İlçesinde İmam Hatiplik yaptı. 1995 yılında açılan sınava müteakip...
Cevaplar
1
Görüntüleme
44

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

SürLaz İle Mutfak Bıçak Seti Modelleri
Paylaşımınız için teşekkürler! SürLaz'ın geleneksel ustalığı modern tasarımlarla buluşturması, özellikle mutfakta kalite ve keskinlik arayanlar...
İstanbul Evden Eve Nakliyat İle Güvenli Çözümler
Paylaşımınız için teşekkürler! İstanbul gibi trafiği ve yerleşimi zor bir şehirde profesyonel bir nakliyat hizmeti almak gerçekten çok önemli...
İzmir Özel Bosch Teknik Servis Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler. İzmir genelinde Bosch marka beyaz eşya, kombi ve klima kullanıcıları için sunduğunuz geniş hizmet ağı ve 1 yıl...
İzmir’de Güvenilir ve Hızlı Teknik Servis Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler! İzmir genelinde tüm ilçelere yayılan bu kadar kapsamlı bir servis ağının olması, özellikle acil teknik destek...
Difi Ambalaj ile Kaliteli Ambalaj Çözümleri
Paylaşımınız için teşekkürler! Difi Ambalaj'ın hem sürdürülebilir üretim anlayışı hem de işletmelere sunduğu eğitim desteği sektörde gerçekten...
Geri