Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Emrah Erdem Gedik Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
11,748
emrah-erdem-gedik-kimdir-nereli-yaşı-biyografisi-arguntc.webp

Emrah Erdem Gedik Kimdir?
Emrah Erdem Gedik, İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) bünyesinde uzun yıllar koro sanatçısı olarak görev yapmış bir opera emekçisiydi.

Özellikle bariton sesiyle tanınan Gedik, sahne disiplinine önem vererek sanat yaşamını operaya adamış ve kolektif çalışmaya verdiği değer sayesinde sanat kurumunun en kıdemli isimlerden biri olmuş ve meslektaşları tarafından “operanın emektar sesi” olarak anılmıştı.

Sanatçı, 48 yaşındaydı ve yaşamını İstanbul’da, Bahçelievler semtinde sürdürüyordu.

Emrah Erdem Gedik’in memleketi veya doğum yeriyle ilgili resmi veya güvenilir kaynaklarda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Emrah Erdem Gedik’in evli olup olmadığıyla ilgili resmi bir açıklama veya doğrulanmış bilgi bulunmuyor.

Emrah Erdem Gedik’in özel hayatıyla ilgili detaylar kamuoyuna yansımadı. Sanatçının çocuğu olup olmadığına dair resmî veya doğrulanmış bir bilgi bulunmuyor.

Emrah Erdem Gedik’in resmi veya doğrulanmış bir sosyal medya hesabı bulunmamaktadır. Sosyal medyada sanatçıya ait olduğu iddia edilen paylaşımlar, hayranlar ve takipçiler tarafından yapılmış anma içeriklerinden oluşmaktadır.

48 yaşındaki sanatçı, 21 Ocak 2026 tarihinde, Bahçelievler’deki evinde oturduğu binanın 4. katındaki dairenin balkonundan düşmesi sonucu ağır yaralandı ardından hastaneye kaldırılmasına rağmen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Emrah Şener Kimdir? Emrah Şener, 1978 doğumlu, Türkiye'nin önde gelen ekonomistlerinden biridir. Eğitim hayatını Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladıktan sonra, London School of Economics'te Ekonomi-Finans alanında yüksek lisans yaptı. Akademik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Emrah Gülsunar Kimdir? Emrah Gülsunar, siyaset bilimi ve tarih alanlarında akademik çalışmalarıyla tanınan bir akademisyen ve yazardır. 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. İlköğretim ve lise eğitimini Türkiye'nin köklü askeri okullarından biri olan Işıklar Askeri Lisesi'nde tamamlamıştır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmasına ilişkin Başkan Ekrem İmamoğlu, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ve Murat Ongun hakkında hazırlanan MASAK raporunun detayları ortaya çıktı. Mali Suçları Araştırma Kurulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yapılan soruşturmada adı sıkça geçen isimlerden birisi de Emrah Bağdatlı oldu. İBB Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun’un yardımcısı olan Bağdatlı, hakkında gözaltı kararı bulunurken kendisine ulaşılamadığı bilgisi aktarıldı. 106 kişilik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Resul Emrah Şahan, 2024 yılı itibarıyla Şişli Belediye Başkanıdır. Şahan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde şehir ve bölge planlama bölümünü tamamladı. Şehir plancısı olarak görev aldıktan sonra yazılım ve medya sektörüne dair firmasını açtı. İşte, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Emrah Altıntoprak Kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Mustafa'sı Emrah Altıntoprak 1 Ocak 1984 tarihinde doğdu. Bilgi Üniversitesi Sahne ve Performans Sanatları mezunudur. Emrah Altıntoprak, tiyatro çalışmaları yanı sıra Drawings and Dreams, Cinayet Masası İstanbul, Bir Başkadır, Menajerimi Ara, Ayak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Erdem Kaynarca Kimdir? Erdem Kaynarca, 17 Kasım 1992’de İstanbul’da doğdu. İlk olarak Orta Doğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümü’nde eğitim aldı. Ardından sahne sanatlarına yönelerek Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü tamamladı. Eğitim süreci boyunca çeşitli tiyatro çalışmalarında yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Eda Erdem Kimdir? Eda Erdem Dündar 22 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Türkiye kadın millî voleybol takımı ve Sultanlar Ligi takımlarından Fenerbahçe'de orta oyuncu olarak forma giyen Türk voleybolcudur. Kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan Erdem, 2004 yılında A takıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Turgay Erdem Kimdir? 1959’da Bursa’da doğdu. İlköğrenimini Orhangazi Yenisölöz beldesinde, orta ve lise öğrenimini Bursa Erkek Lisesi'nde yaptı. 1977'de girdiği İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ni 1983'te bitirdi. 1985'te Bursa'da serbest mimar olarak çalışmaya başladı. Mimarlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Xecê Herdem-Bundan Böyle Yol Yok Sözleri Gönlümdeki yarayla bıraktın beni baş başa Mutlu musun sevgili yar Daha yetmezmiş gibi tuzu bastın yarama Ah be canın sağ olsun yar Bundan böyle yol yok kollarım çürüdü Bundan öte karanlıklar Sen beni anlamadın gözünü kan bürümüş Bundan öte ayrılık var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

SürLaz İle Mutfak Bıçak Seti Modelleri
Paylaşımınız için teşekkürler! SürLaz'ın geleneksel ustalığı modern tasarımlarla buluşturması, özellikle mutfakta kalite ve keskinlik arayanlar...
İstanbul Evden Eve Nakliyat İle Güvenli Çözümler
Paylaşımınız için teşekkürler! İstanbul gibi trafiği ve yerleşimi zor bir şehirde profesyonel bir nakliyat hizmeti almak gerçekten çok önemli...
İzmir Özel Bosch Teknik Servis Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler. İzmir genelinde Bosch marka beyaz eşya, kombi ve klima kullanıcıları için sunduğunuz geniş hizmet ağı ve 1 yıl...
İzmir’de Güvenilir ve Hızlı Teknik Servis Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler! İzmir genelinde tüm ilçelere yayılan bu kadar kapsamlı bir servis ağının olması, özellikle acil teknik destek...
Difi Ambalaj ile Kaliteli Ambalaj Çözümleri
Paylaşımınız için teşekkürler! Difi Ambalaj'ın hem sürdürülebilir üretim anlayışı hem de işletmelere sunduğu eğitim desteği sektörde gerçekten...
Geri