Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Güzide Duran Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
11,903
🌟Puan
16,075,489
💵Bakiye
12TL
Güzide-duran-kimdir-nereli-yaşı-biyorafisi-arguntc.webp

Güzide Duran Kimdir?
Güzide Duran, 4 Ağustos 1980 tarihinde Mersin'de doğan, uzun yıllar boyunca hem yurt içinde hem de yurt dışında başarılı işlere imza atmış Türk model, sunucu ve oyuncudur. 1996 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçilerek modellik kariyerine adım atan Duran, ardından Best Model of the World yarışmasında da dünya çapında dikkat çekmiştir.

Modellik hayatı boyunca Vogue, Elle, GQ gibi dünyaca ünlü dergilerin kapaklarında yer alan Güzide Duran, L'Oreal, Pantene, Revlon, Saks 5th Avenue gibi global markaların kampanyalarında da boy göstermiştir. Uzun süre Amerika ve Avrupa'da yaşayan Duran, modellikteki başarısıyla Türk modasını uluslararası platformlarda temsil eden önemli isimlerden biri olmuştur.

Modellik kariyerinin yanı sıra televizyon dünyasında da aktif olan Güzide Duran, Star TV'de yayınlanan Proje Moda yarışmasında hem sunuculuk hem de jüri üyeliği yapmıştır. Ayrıca "Yeşil Işık", "90-60-90" ve "Kurşun Asker" gibi yapımlarda oyunculuk deneyimi yaşamıştır. 2025 itibarıyla yeniden başlayan İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyelerinden biri olarak ekranlara dönmüştür.

Güzide Duran, 13 Nisan 2008 tarihinde iş insanı Adnan Aksoy ile evlenmiştir. Bu evlilikten Selin adında bir kızı ve Emir adında bir oğlu dünyaya gelmiştir. Ancak çift 2021 yılında boşanma kararı almıştır. Şu an iki çocuğuyla birlikte yaşamını sürdüren Duran, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih etmektedir.

Paylaşım için teşekkürler! Güzide Duran, özellikle 90'lı yılların sonu ve 2000'lerin başında podyumlarda fırtına gibi esen, Türkiye'nin en başarılı modellerinden biriydi.

Uluslararası başarısı ve karakteristik yüz hatlarıyla her zaman fark yaratmıştır. Uzun bir aradan sonra İşte Benim Stilim ile ekranlara dönmesi, moda dünyasını takip edenler için harika bir haber. Forumumuza katkılarınızın devamını dileriz!

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Bora Duran-Gül Senin Tenin Sözleri Defalarca denedim olmuyor aşkım Ne yaptıysam ben seni unutamadım Bi söz var ya diyorsun gel ayrılalım Ben senden vazgeçemem isteme yok hakkın Söyle aşkım senden uzak Ne fark eder nefes almak Unutulmak inan bana yok olmak Söyle aşkım senden uzak Ne fark eder...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Bora Duran Kimdir? Pop müzik yorumcusu, besteci, söz yazarı, müzik yapımcısı. 23 Mart 1978, İzmir doğumlu. Müzisyen bir ailede dünyaya gelen Bora Duran, ilk amatör müzik çalışmalarını aile ortamında seslendirmeye başladı. Babası ud ve bağlama çalarken, annesi sesiyle ona eşlik etti. Ortaokul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Samsun'un Atakum ilçesinde, ikametinde çok sayıda silah ve bıçak bulunduran şüpheli yakalandı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Z.G'nin (46) kaçak silah ticareti yaptığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekipler, yaptıkları aramalarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Muğla’nın Bodrum ilçesinde iş makineleri ile denizi dolduran firmaya cezai işlem uygulandı. Akyarlar Mahallesi Bağla mevkiinde bulunan 502 ve 503 ada 1 parsellerdeki deniz kıyısında devletin hüküm ve tasarrufu altındaki alanda denizin iş makineleri ile doldurulduğu ihbarı yapıldı. Belirtilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Yenidoğan Çetesine yönelik yürütülen ikinci dalga operasyonlarla ilgili ayrıntılar giderek netleşirken şüpheli hemşire Bahar Kınık'ın ifadeleri ortaya çıktı. Bahar Kınık, bebek ölürken doktor Fırat Sarı'yı aradığı ancak Sarı'nın işi olduğu gerekçesiyle hastaneye gelmediği ardından da yalan ifade...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
İstanbul Şişli’deki Bomonti-Dolmabahçe Tüneli’nde arıza yaparak duran temizlik aracına, motosiklet çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza nedeniyle tünelde trafik yoğunluğu oluşturdu. Şişli’deki Bomonti-Dolmabahçe Tüneli’nde meydana gelen kaza trafiği durdurdu. Kaza, Beşiktaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Bursa’da Efe Z. isimli kişi, yeğeni Kadir Z. tarafından bir alışveriş merkezinin önünde defalarca bıçaklandı. Kan donduran anlar çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi. Kafa, sırt, göğüs ve karın bölgesine aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde kalan Efe Z., solunum cihazına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Yenidoğan Çetesi davasında yeni bir aşamaya geçildi. Soruşturmanın ikinci dalgasında gözaltına alınanlar hakkında fezleke hazırlandı. Yeni fezlekede yine kan donduran ifadelere yer verildi. 18 kişi için hazırlanan fezlekede, örgüt üyelerinin durumu kritik bebeklere yeterli ölçüde müdahale...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’le ticareti tamamen durduran tek ülkenin Türkiye olduğunu söyledi. Türkiye’nin Filistin’de kalıcı barış için gayret sarf ettiğini anlatan Erdoğan, “Gazze krizinde de tarih haklılığımızı teyit edecek, Türkiye’nin adaletten, barıştan ve merhametten yana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Antalya’da kan donduran bir olay yaşandı. Serhan Kaynar isimli adam, daha önce evinin kapısını tiner döküp ateşe verdiği komşusu Tezcan K.’yi bu kez elektrikli düzenekle öldürmeye kalkıştı. Saldırıya uğrayan kadın, KADES uygulaması aracılığıyla durumu polise bildirdi. Gözaltına alınan saldırgan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

İçerik Pazarlaması Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler! Elevandos'un hem içerik stratejilerine hem de teknik SEO ve yazılım süreçlerine bu denli bütüncül yaklaşması...
Güncel Etkinlikleri Keşfedin
Harika bir bilgilendirme olmuş, paylaşımınız için teşekkürler! Özellikle İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerdeki etkinlik yoğunluğunu tek bir...
İtalya Oturum İzni Ve Seçenekleri
Merhaba, paylaşmış olduğunuz bilgiler için teşekkürler. İtalya'da oturum izni ve özellikle Milano gibi prestijli bölgelerde gayrimenkul yatırımı...
Eren Vurdem Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Paylaşım için teşekkürler! Eren Vurdem, özellikle "Söz" dizisindeki Ateş karakteriyle gerçekten hafızalara kazınmıştı. Sert mizacı kadar komediye...
Meltem Taylan Aydın Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Paylaşımınız için teşekkürler. Meltem Taylan Aydın'ın özellikle ekonomi ve yönetim alanındaki kariyer basamaklarını içeren bu özet biyografi, konu...
Geri