Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İnan Kıraç kimdir, nereli kaç yaşında?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 31

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
34,457
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
6,270,028
💵Bakiye
179TL

İş dünyasının tanınmış isimlerinden biri olan İnan Kıraç, Türk sanayici ve Koç Holding'in önde gelen yöneticilerindendir.

İnan Kıraç Kimdir?

4 Şubat 1937 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra, iş hayatına Koç Holding'in şirketlerinden biri olan Ormak AŞ'de başlamıştır. Burada gösterdiği başarıyla Otoyol AŞ Genel Müdürlüğü'ne yükselmiştir.

Eğitimine Londra City College of Business'ta devam eden İnan Kıraç, holding bünyesinde otomotiv sektöründe çeşitli üst düzey yönetim görevlerinde bulunmuştur.

Ayrıca, Türkiye'nin eğitim alanında gelişimine katkı sağlamak amacıyla Galatasaray Eğitim Vakfı'nı kurmuş ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın kuruluşunda yer almıştır.

İnan Kıraç, Vehbi Koç'un kızı Suna Kıraç ile evlidir ve İpek Kıraç adında bir kızları bulunmaktadır. 2021 yılında sağlık sorunları sebebiyle Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'ndaki ortaklığından çekilmiştir.

Safiye Soyman kimdir?

Berfu Yenenler kimdir, kaç yaşında, nereli?

Benzer konular

Türkiye'nin önemli iş insanları arasında yer alan 87 yaşındaki İnan Kıraç'ın evliliği miras kavgasını da beraberinde getirdi. İpek Kıraç, babası İnan Kıraç’ın Emine Alangoya ile evliliğinin iptali için İstanbul Anadolu Adliyesi 18.Aile Mahkemesi’nde dava açtı. İpek Kıraç’ın mahkemeye verdiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Adnan Deniz Kayatepe Kimdir? Adnan Deniz Kayatepe 17 Şubat 1992 yılında Ankara'nın Keçiören ilçesinde dünyaya geldi. Hakemlik kariyerine 2011 yılında başlayan Adnan Deniz Kayatepe, Süper Lig'de ilk maçını ise 16 Şubat 2025 tarihinde yönetti. TFF'nin resmi internet sitesinde Hakan Deniz Kayatepe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Marius Sumudica Kimdir? Marius Sumudica, 4 Mart 1971'de Bükreş'te dünyaya geldi. Sumudica, Rumen teknik direktör ve Santrfor mevkisinde oynamış eski bir futbolcudur. 2023-2024 sezonunda Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübünü çalıştırdı. Marius Sumudica hangi takımlarda oynadı? 1988 -...
Cevaplar
1
Görüntüleme
21
Rıza Tamer Kimdir? Müzik kariyerine 2000’li yılların başında adım atan Rıza Tamer, samimi tavırlarıyla çok kısa sürede geniş bir kitle edinmeyi başardı. Tamer, yaşadığı zorlu günlerin ardından müziğe dönmüş ve samimi şarkı sözleriyle kalpleri fethetmişti. Özellikle sokak müzisyenliği yaptığı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
27
Yılmaz Tozan Kimdir? Yılmaz Tozan, 1973 yılında Uşak’ın Eşme ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini doğup büyüdüğü Eşme’de tamamlayan Tozan, eğitim hayatının ardından iş yaşamına atılarak ticaret alanında faaliyet göstermeye başlamıştır. Uzun yıllar farklı ticari girişimlerde...
Cevaplar
1
Görüntüleme
22
Doğukan Polat Kimdir? 5 Haziran 1990 tarihinde İstanbul’un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelen Doğukan Polat, çocukluğunu Fenerbahçe Orduevi’nde geçirdi. Hem sanata hem de topluma duyduğu derin ilgi, onu iki farklı alanda akademik eğitim almaya yönlendirdi. Doğukan Polat'ın Eğitim Durumu Lisans...
Cevaplar
1
Görüntüleme
30
Boran Kuzum Kimdir? 1992'de Ankara'da doğan Boran Kuzum, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı'nda tamamladı. Televizyonda ilk kez 2015 senesinde Analar ve Anneler dizisiyle yer aldı. Analar ve Anneler'de eczacı kalfası...
Cevaplar
1
Görüntüleme
27
Ord. Prof. Dr. Cahit Arf Kimdir? Cahit Arf (24 Ekim 1910, Selanik – 26 Aralık 1997, İstanbul), Türk matematikçi, bilim insanı ve eski TÜBİTAK Bilim Kolu başkanlarından biridir. Matematik alanında yaptığı özgün çalışmalarla uluslararası ün kazanan Arf, 1943 yılında İnönü Armağanı'nı, 1974 yılında...
Cevaplar
1
Görüntüleme
24
Hyeon-gyu Oh Kimdir? Hyeon-gyu Oh, 12 Nisan 2001 tarihinde Güney Kore'nin Namyangju bölgesinde dünyaya geldi. Futbolculuk kariyerine Belçika'da devam eden 24 yaşındaki Hyeon-gyu Oh, 1,87 metre boyu ile santrafor mevkisinde oynuyor. Profesyonel futbolculuk kariyerine 2019 senesinde Suwon Samsung...
Cevaplar
1
Görüntüleme
30
Özlem Parlu Kimdir? Özlem Parlu, 12 Haziran 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. Sosyal medya dünyasında influencer ve içerik üreticisi olarak tanınan Özlem Parlu, aynı zamanda bir iş insanıdır. Kariyerine moda ve yaşam tarzı içerikleri üreterek başlayan Parlu, kısa sürede yüksek takipçi...
Cevaplar
1
Görüntüleme
32

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Rüyada Bone Görmek
Rüyada başında bone görmek, evlilik ve aile hayatında huzur ve mutluluğa işaret eder. Bone görmek, aynı zamanda kişinin dinine ve iffetli bir...
Rüyada Eşinin Cinsel Organının Kalktığını Görmek
Rüyada eşinin cinsel organının kalktığını görmek, aranızdaki duygusal bağın güçleneceğine, cinsel hayatınızın canlanacağına işaret eder. Bu rüya...
Rüyada Düve Görmek
Rüyada düve görmek mala ve şerefe işaret eder. Semiz ve besili düve görmek takva sahibi kadına, ucuzluk ve bolluğa delalet eder. Sıska ve zayıf...
Rüyada Astronot Görmek
Rüyada astronot görmek, hayatında yeni ve heyecan verici değişiklikler yaşayacağına işaret eder. Sana sunulan fırsatları değerlendirmen...
Rüyada Yakamoz Görmek
Rüyada denizde yakamoz görmek, bereket ve bolluğa, saadete, muradınıza ermeye, sıkıntı ve üzüntülerinizin sona ereceğine delalet eder. Malınızın...
Geri