Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kadir Hoca Özkaraaslan Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
11,903
🌟Puan
16,075,444
💵Bakiye
12TL
kadir-hoca-özkaraaslan-kimdir-nereli-yaşı-biyografisi-arguntc.webp

Kadir (Hoca) Özkaraaslan Kimdir?
1966 yılında Kocaeli'nin İzmit ilçesi Döngel Mahallesi'nde dünyaya gelen Kadir Özkaraaslan, günümüz itibarıyla 60 yaşındadır.

Aslen Rize'nin Çayeli ilçesine kayıtlı olan bir ailenin çocuğu olarak büyüyen Özkaraaslan, çocukluk yıllarının ilk 10 senesini Almanya'da geçirdi. Ailesinin Türkiye'ye dönüş yapmasının ardından yaşamını Kocaeli ve İstanbul ekseninde sürdürdü.

Çalışma hayatına 16 yaşında fırıncı çırağı olarak başlayan Özkaraaslan, uzun yıllar kamu sektöründe ve spor alanında faaliyet gösterdi. Başiskele Belediyesi bünyesinde tam 26 yıl görev yaparak emekli olan Özkaraaslan, aynı zamanda bir dönem özel güvenlik (bodyguard) olarak da çalıştı.

Kadir Özkaraaslan'ın geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan asıl unsurlardan biri spor geçmişidir. Vücut geliştirme branşında profesyonel olarak yarışan Özkaraaslan, 1990 yılında Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda birincilik, aynı yıl Avrupa Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda ise üçüncülük elde etti. Spor kariyerini ticarete de taşıyan antrenör, İstanbul Beşiktaş'ta "Kadir Hoca Gym" isimli salonu 15 yıl boyunca işletti.

İlerleyen yaşına rağmen 1.80 metre boyunda ve 120 kilogram ağırlığındaki formunu koruyan Özkaraaslan, son yıllarda yüksek tansiyon ve diyabet hastalıklarıyla mücadele ettiğini takipçileriyle paylaşıyordu.

Evli, iki çocuk ve dört torun sahibi olan Özkaraaslan, Instagram'da 500 bini aşkın takipçisiyle antrenman ve motivasyon videoları paylaşıyordu. Ancak, YouTube platformunda yayımladığı bir videodaki söylemleri nedeniyle başlatılan soruşturma neticesinde İstanbul'daki Bakırköy Metris 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edildi.

Paylaşım için teşekkürler! Kadir Hoca, özellikle vücut geliştirme dünyasındaki köklü geçmişi ve kendine has üslubuyla sosyal medyada çok dikkat çeken bir isimdi. Spor kariyerindeki başarıları ve ilerleyen yaşına rağmen koruduğu formu gerçekten etkileyici. Yaşadığı son hukuki süreç ise takipçileri arasında epey üzüntü yarattı. Güncel bilgiler için konunun takipçisiyiz.

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Abdulkadir Çay Kimdir? Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğüne atanan Abdulkadir Çay'ın doğum tarihi ve yaşı ile ilgili resmi bir bilgi bulunmuyor. Uzun yıllar SETA Vakfı bünyesinde gerçekleştirilen yeniden yapılanma sürecinde Yönetim Kurulu tarafından Genel Müdür olarak yapan Çay, 2000 yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Kadir Demirağ-Bir Kız Bana Emmi Dedi Sözleri Ben gönlümü hiç kocamaz sanırdım. Bir kız bana emmi dedi nörüyüm. Suçu erken evlenen anama buldum. Bir kız bana emmi dedi nörüyüm. Yaklaştı yanıma birde bağırdı. Sanki benim kulaklarım sağırdı. Ne var sanki saçım azcık ağardı. Bir kız bana emmi dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte 2025 Kadir Gecesi tarihi de gündem oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanlığı kameri ay hesaplamalarına göre, şevval ayının hilali, ramazanın 29'uncu günü akşamı görüleceği için bu yıl ramazan 29 gün sürecek. Mübarek Ramazan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Kadir Gecesi'nin ne zaman idrak edileceği, milyonlarca Müslüman tarafından merak edilen ve araştırılan tarihler arasında yer alıyor. Kuran-ı Kerim'de "Bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesi, 2025 Ramazan ayının 27. gecesinde idrak edilecek. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Kuran’ın indirilmeye başlandığı, duaların kabul olduğu, günahların affedildiği Kadir Gecesi, milyonlarca kişi tarafından ibadet ve tefekkürle geçirilmekte. Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) "Kadir Gecesi’ni ihya eden, tüm geçmiş günahları affedilir" müjdesine sahip bu gece, Müslümanlar için büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Kadir Gecesi hazırlıkları günler öncesinden başladı. Kur'an-ı Kerim'de "Bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesi bu yıl mart ayı içerisinde idrak edilecek. Kadir Gecesi'nde bolca tövbe ve istiğfar edilmesini tavsiye eden din adamları, Ramazanın son 10 günü ibadetlerimizin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Kadir Gecesi için nefesler tutuldu! Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde Kur'an'ı Kerim inmeye başladı. Bu gece dualarla ve namazlarla geçirilir. Mübarek Kadir Gecesi tarihi de bu nedenle İslam aleminin gündeminde. 2025 Kadir Gecesi ayın kaçına denk geliyor? Diyanet'in dini günler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Rüyada kadir gecesi görmek, tövbelerin ve duaların kabulüne, şifaya ve kurtuluşa kavuşmaya alamet eder. Kişi, hayırlara vesile olacak, kendisine uğur ve şans getirecek işlere soyunacak, beklediği hedefi tutturacak ve bütçesini genişletecek demektir. Kısmetin bol olacağına ve rüya sahibinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Kadir Gecesi için heyecanlı bekleyiş! Bin aydan daha hayırlı olarak ifade edilen Kadir Gecesi, aynı zamanda selamet gecesidir. Bugünün uyanık ve bol zikirler ve dualarla geçirilmesi önerilmiştir. Kur'an'ı Kerim, Kadir Gecesi inmişti. İslam alemi, Kadir Gecesi hangi tarihe denk geliyor heyecanla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Kadir Gecesinin tayini hakkındaki rivayetler nasıl anlaşılmalıdır? Kadir Gecesi Kur’ân’da belirtildiğine göre, içerisinde bu gecenin bulunmadığı bin aydan daha hayırlıdır. Kur’ân, Ramazan ayında (el-Bakara, 2/185) ve bu gecede indirilmiştir (el-Kadr, 97/1). Kadir Gecesinin Ramazan ayında olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

İçerik Pazarlaması Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler! Elevandos'un hem içerik stratejilerine hem de teknik SEO ve yazılım süreçlerine bu denli bütüncül yaklaşması...
Güncel Etkinlikleri Keşfedin
Harika bir bilgilendirme olmuş, paylaşımınız için teşekkürler! Özellikle İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerdeki etkinlik yoğunluğunu tek bir...
İtalya Oturum İzni Ve Seçenekleri
Merhaba, paylaşmış olduğunuz bilgiler için teşekkürler. İtalya'da oturum izni ve özellikle Milano gibi prestijli bölgelerde gayrimenkul yatırımı...
Eren Vurdem Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Paylaşım için teşekkürler! Eren Vurdem, özellikle "Söz" dizisindeki Ateş karakteriyle gerçekten hafızalara kazınmıştı. Sert mizacı kadar komediye...
Meltem Taylan Aydın Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Paylaşımınız için teşekkürler. Meltem Taylan Aydın'ın özellikle ekonomi ve yönetim alanındaki kariyer basamaklarını içeren bu özet biyografi, konu...
Geri