Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kaymak gibi bir cilt için ne yapmalı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 12

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Konular
26,696
Web sitesi
argun.tc
Kaymak gibi bir cilt için uygulanabilecek bazı yöntemler:
  • Bol su içmek: Cildin nemlenmesini ve parlamasını sağlar.
  • Güneş kremi kullanmak: Zararlı güneş ışınlarından korunarak kırışıklık ve leke oluşumunu önler.
  • Sağlıklı beslenmek: Vitamin ve mineral açısından zengin gıdalar tüketmek cildin mat görünmesini engeller.
  • Peeling yapmak: Ölü hücrelerden arınarak daha aydınlık bir cilt elde edilir.
  • Cilt temizliği: Makyaj yapıldığında cilt nefes alamaz, bu yüzden düzenli olarak temizlenmelidir.
  • Nemlendirici kullanmak: Cilt tipine uygun nemlendirici ile cildin esnek ve yumuşak kalması sağlanır.
  • Düzenli uyku ve stres yönetimi: Cilt sağlığı için önemlidir.
Herkesin cilt tipi farklı olduğu için, cilt bakım rutini oluştururken bir uzmana danışılması önerilir.

Hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Benzer konular

Rüyada buzda kaymak, hayatınızda sizi bekleyen tehlikelere ve bu tehlikeleri atlatıp tüm sıkıntılardan kurtulmaya delalettir. Buzda kaymak, bazı alimlere göre imani açıdan tehlikeler yaşayacağınıza, dini anlamda hidayetten sonra sapıklığa düşmeye, maneviyatınızı kaybetmeye ve zorluklar içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Rüyada karda kaymak, rüyayı gören kişinin, iş hayatında maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve sıkıntılarını başından atmak için büyük kazanç getirecek yeni işlere gireceğine ve bu sayede çok büyük ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Rüyada kaymak görmek, helal mallara ve ekmeğe sahip olmak anlamın gelir. Rüya sahibinin alın teri ile kafa patlatarak, dirsek çürüterek ya da bilek gücüyle kazandığı temiz lokmaya delalet eder. Rızık ve nimete kavuşmak anlamına gelir. Rüya sahibinin fakirliğinden kurtulması, paraya, nimete ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Rüyada kaymak yemek kişi için maddi anlamda çok güzel günlerin geleceğinin müjdesini taşır ve özellikle yaşamında para ile ilgili sıkıntılar çekmiş olanların bundan sonraki dönemlerde karşılarına çıkacak fırsat ve şanslarının yaver gitmesi sonucunda para ile ilgili her türlü problemlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
Rüyada paten kaymak, çeşitli zorluklar çekeceğinizin veya kısa süre içerisinde bir tehlikenin içinde yer alacağınızın göstergesidir. Rüyada paten kayan kişi iş yaşamında risk alır veya büyük bir sorumluluğun altına girer. Paten kayarken düşmek ise kariyerinizde önemli değişikliklerin olacağı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Evlat Edindikleri Çocuk 22 Yaşında Çıktı! Aile Şoke Oldu: “Korku Filmi Gibi Günler Yaşadık” ABD’de yaşanan akıl almaz olay, dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Evlat edindikleri çocuğun aslında 22 yaşında bir yetişkin olduğu ortaya çıkan aile, yaşadıkları korku dolu günleri anlattı. “Küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Üye silindi 81
Ü
ayazda kalmış bekçi burnu gibi hissediyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Seni Bergen Gibi Yapacağım” Dedi, Dehşeti Yaşattı! Genç Kadının Yüzünü Paramparça Etti Kadına şiddetin korkunç bir örneği daha yaşandı. İddiaya göre genç bir kadın, ayrılmak istediği erkek tarafından vahşice saldırıya uğradı. Saldırgan, “Seni Bergen gibi yapacağım” diyerek genç kadının yüzüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Üye silindi 81
Ü
Rüya Gibi Dizisinin Konusu Nedir? İlk olarak Kadife Kelepçe adıyla ekranlara gelmesi planlanan dizi, Rüya Gibi adıyla ekran macerasına hazırlanıyor. Etkileyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, büyük bir merakla bekleniyor. Aydan, İstanbul’un bir kenar mahallesinde kuaförlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Berivan Meşeler-Eskisi Gibi Değilim Artık Sözleri Ben dünyayı daha yeni anladım, Hayat yordu beni, soldum, sarardım. Yarime, dostuma ömür harcadım, Bak şimdi, kendimle baş başa kaldım. Eskisi gibi değilim artık, Soğudum herkesten, usandım artık. Bitmez insanların yalan dolanı, Çekildim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Mehmet Türkmen Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Mehmet Türkmen Kimdir? Mehmet Türkmen, 1992 yılında Konya'da doğmuştur ve Ağustos 2025 itibarıyla 33 yaşındadır. Futbola olan ilgisi genç yaşlarda...
Batuhan Yaşar Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Batuhan Yaşar Kimdir? Batuhan Yaşar, 1970 yılında Afyon’un Emirdağ ilçesinde doğan Türk gazeteci ve köşe yazarıdır. Anadolu Üniversitesi İktisat...
Besim Tibuk Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Besim Tibuk Kimdir? Besim Tibuk, 1945 yılında Rize'nin Fındıklı ilçesinin Arılı köyünde doğdu. İlk öğrenimini Murgul'da, orta öğretimini Kars...
Avukat Deniz Dedeoğlu Vefat Etti!
Avukat Deniz Dedeoğlu, Aydın Barosu’na kayıtlı genç bir hukukçuydu. Didim’de serbest avukatlık yapıyordu. Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle...
Survivor 2026 All Star Yarışmacısı Ramazan Sarı Kimdir?
Ramazan Sarı Kimdir? Ramazan Sarı, 1997 doğumlu olup 2026 yılı itibarıyla 29 yaşındadır. Bu yaş aralığı, onun hem deneyimli hem de fiziksel olarak...
Geri