Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör diziden ayrıldı mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gulsumnur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 38

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
11,748
kızılcık-şerbetinin-fatihi-diziden-ayırldımı-arguntc.webp

Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih, karakterini canlandıran Doğukan Güngör'ün diziden ayrılıp ayrılmayacağı sosyal medyadan yaptığı açıklama ile netlik kazandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ünlü isimlere yönelik yürütülen uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncusu Doğukan Güngör’ün saçında ve kanında hem esrar maddesi hem de kokain maddesi tespit edildi. Bu gelişmenin ardından Güngör dizinin kadrosundan çıkarıldı.

Uyuşturucu testinin pozitif sonuçlanmasının ardından Doğukan Güngör, Show TV yönetiminin aldığı kararla fenomen dizinin kadrosundan çıkarıldı.

Güngör sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;
4 sezondur büyük bir şevkle çalıştığım Kızılcık Şerbeti isimli dizi filmden son zamanlarda yaşanan olaylar sebebiyle Show Tv yönetiminin aldığı kararla çıkarıldığımı az önce öğrenmiş bulunuyorum.

Bu hayatta herkes hata yapabilir ki ben de bir hata yaptığımı ancak bu hatamdan artık döndüğümü ve çok pişman olduğumu samimiyetle ve dürüstçe gerek Savcılık makamına gerekse kamuoyuna açıklamış ve temiz bir hayata ilk adımlarımı atmıştım. Her şerde bir hayır vardır inancıyla, bu son yaşadığım olaydan sonra kendimi tamamen işime adamıştım ve temiz bir hayat sürmek için kendime söz vermiştim.

Ama bu akşam ansızın aldığım bu kötü haberle bazı insanlar ve kurumların karar alırken ne kadar acımasız olabildiğine herkes gibi ben de şahit oldum. Oysa bu hayatta hata yapan ne ilk ne de son insanım.

Herkes ikinci bir şansı hak eder inancını taşımayan bu acımasız insanlar ve kurumları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum ve onları Allah’a havale ediyorum.

Ancak kamuoyunu da açıkça belirtmek isterim ki ben dimdik ayaktayım ve kendime verdiğim temiz bir hayat sözünü tutarak daha güzel işlerde çok yakında tekrar siz sevenlerimle birlikte olacağım.

Bu kötü günlerde benim yanımda olan benden sevgisini esirgemeyen tüm dostlarıma, sevgili hayranlarıma ve canım aileme çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız..

Saygı ve Sevgilerimle
Doğukan GÜNGÖR

Hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Kızılcık Şerbeti'nin Yeni Fatih'i Emre Dinler Oldu Kızılcık Şerbeti’nin Yeni Fatih’i Emre Dinler, dizinin kadrosunda yaşanan beklenmedik değişimin ardından gündeme oturdu. Uyuşturucu testi sonucu pozitif çıktığı için projeden çıkarılan Doğukan Güngör’ün ayrılığı, dizi dünyasında geniş yankı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
21
Melis Civelek Kimdir? İstanbul doğumlu Melis Civelek, televizyon sektöründe birçok kanalda üst düzey görevlerde bulunduktan sonra senaristlik kariyerine yöneldi. Genç yaşlardan itibaren medya dünyasında aktif olan Civelek, özellikle dramatik yapımlardaki güçlü kalemiyle tanındı. Senaristliğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Kızılcık Şerbeti Dizisi Konusu Nedir? İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
  • Soru Soru
İnsanlar genellikle mesane enfeksiyonlarını önlemeye yardımcı olduğunu iddia eden "doğal" ürünleri merak ederler. Bunlara kızılcık suyu ve diğer kızılcık ürünleri, probiyotikler, C vitamini ve D mannoz dahildir. Bu ürünlerin işe yaradığına dair kanıtlar vardır ve kullanımının zararlı olduğuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
Rüyada kızılcık görmek, rüya sahibinin işini göreceği kadar bir gelirinin olmasına, küçük bir sermaye olarak kabul edilmesine rağmen girdiği işte kendisine hayır getirmesine tabir edilir. Yeni atılımlar anlamına gelir. Kişinin küçük bir girişimci olarak adım attığı ticaret hayatından umduğundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Kızılcık, ortalama 1 metreye kadar uzayabilen kısa boylu ağaçlarda yetişen bir meyvedir. Kızılcık ağacının çiçekleri genelde sarı olur. Birçok şekilde tüketilen kızılcık, daha çok marmelat ve içecek olarak tüketilmektedir. Bunun dışında çok eski çağlardan itibaren tıbbi amaçlı kullanımı yanında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Rüyada olgunlaşmış kızılcık görmek, rızka ve afiyete, sarı renk kızılcık hastalığa delalet eder. Rüyanızda kızılcık toplamak ya da yemek, elinize az miktarda para geçecek, geçim sıkıntısına düşeceksiniz demektir. Az ama işe yarayacak kadar paradır. Rüyada görülen kızılcık, eğer sarı olursa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
  • Soru Soru
Islak Kurabiye Şerbeti Tarifi: Malzemeler: 1 su bardağı toz şeker. 1 su bardağı su. Yapılışı: Tencereye toz şeker ve suyu koyun. Şeker tamamen eriyene kadar karıştırın. Bir taşım kaynaması yeterli olacaktır. Ocaktan alın ve tamamen soğuması için bir kenarda bekletin. Şerbet, sıcak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
  • Soru Soru
Kalburabastı şerbeti için gerekli malzemeler: 3 su bardağı toz şeker 3 su bardağı su (600 ml) 1 tatlı kaşığı limon suyu. Hazırlanışı: Bir tencereye şeker ve suyu alarak karıştırın. Ara ara karıştırarak kaynamaya bırakın. Yaklaşık 15 dakika kaynadıktan sonra limon suyunu ilave edin. 5 dakika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Rüyada üzüm şerbeti içmek, ekşi olmamak şartı ile mal, nimet ve menfaattir. Üzüm ve hurma şerbetleri aynı şekilde yorumlanır. Bazı yorumculara göre, şeriatta haram olan şeyleri rüyada görmek, hayırla yorumlanamaz. Bu rüyalar hiçbir vakit hayra delalet etmez.
Cevaplar
0
Görüntüleme
29

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

SürLaz İle Mutfak Bıçak Seti Modelleri
Paylaşımınız için teşekkürler! SürLaz'ın geleneksel ustalığı modern tasarımlarla buluşturması, özellikle mutfakta kalite ve keskinlik arayanlar...
İstanbul Evden Eve Nakliyat İle Güvenli Çözümler
Paylaşımınız için teşekkürler! İstanbul gibi trafiği ve yerleşimi zor bir şehirde profesyonel bir nakliyat hizmeti almak gerçekten çok önemli...
İzmir Özel Bosch Teknik Servis Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler. İzmir genelinde Bosch marka beyaz eşya, kombi ve klima kullanıcıları için sunduğunuz geniş hizmet ağı ve 1 yıl...
İzmir’de Güvenilir ve Hızlı Teknik Servis Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler! İzmir genelinde tüm ilçelere yayılan bu kadar kapsamlı bir servis ağının olması, özellikle acil teknik destek...
Difi Ambalaj ile Kaliteli Ambalaj Çözümleri
Paylaşımınız için teşekkürler! Difi Ambalaj'ın hem sürdürülebilir üretim anlayışı hem de işletmelere sunduğu eğitim desteği sektörde gerçekten...
Geri