Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kurt Kocayınca Köpeğin Maskarası Olur Atasözünün Anlamı Nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 17

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Konular
27,927
Web sitesi
argun.tc
kurt-kocayinca-kopegin-maskarasi-olur-atasozunun-anlami.webp

Kurt Kocayınca Köpeğin Maskarası Olur atasözünün anlamı: Gücümüz ve düzeyimiz, her yaşta aynı olmaz. Yaşlandıkça gücümüz de makamımız da düşmeye başlar. Bunu göz önüne alarak insanlar arasındaki yerimizi, güç ve makamla değil, sevgi, dayanışma ve danışmayla kurmalıyız. Yaşlandıkça saygınlığımızı daha da artırmalıyız. Toplum içindeki yerini güç ve makamla kuran kişiler, ileri yaşlarda her şeylerini kaybederler ve böylece kısa süren bir saltanatın sahibi olurlar.

Hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Benzer konular

Ürümesini Bilmeyen Köpek Sürüye Kurt Getirir atasözünün anlamı: Bilmediğimiz bir işte bir başkasına yardım etmemiz olanaksızdır. Bilinçsizce yapılan her girişim ve yardım, bize ve özellikle karşımızdakine zarar verir. Bu da düşmanların işini kolaylaştırır. Bilgisizden fayda gelmez. İşimizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
Önder Bozkurt Kimdir? Önder Bozkurt, 1981 yılında Hatay’ın Yayladağı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini aynı ilçede tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2002 yılında mezun oldu. 2003 yılında askerlik hizmetini tamamladıktan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Gözde Bozkurt Kimdir? Sporcu kimliği, ekran tecrübesi ve enerjik duruşuyla daha yarışma başlamadan ilgi odağı olmayı başardı. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun olan Bozkurt, mezuniyet sonrası kariyerini profesyonel olarak fitness ve vücut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
  • Soru Soru
Kurt dövmesi, farklı anlamlar taşıyabilir: Özgürlük ve bağımsızlık. Kurtlar, doğada bağımsız ve özgür ruhlu hayvanlardır. Kurt dövmesi, sosyal kısıtlamalara veya başkalarının beklentilerine bağlı kalmadan, bağımsız olma ve hayatı kendi tarzında yaşama arzusunu ifade edebilir. Bilgelik ve sezgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Melih Kurt Kimdir? 4 Şubat 1992 doğumlu olan Melih Kurt, aslen Trabzonlu. 33 yaşındaki hakem, kariyerine bölgesel liglerde görev alarak başladı. Hakemlik kariyerinde gösterdiği performansla kısa sürede yükseliş gösteren Kurt, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından “Üst...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Bir varmış, bir yokmuş. Bir zamanlar, yemyeşil ormanların derinliklerinde, Kurnaz adında bir kurt yaşarmış. Kurnaz, adının hakkını veren bir hayvanmış. Çok hızlı koşar, çok iyi saklanır ve aklına gelen her oyunu oynarmış. Ama bazen yaptığı küçük oyunlar yüzünden ormandaki diğer hayvanlar ona pek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Dağa Çıkan Kurt Kitabının Özeti Bir gün ormanda büyük kargaşa ve savaş olur. Herkes yaralanır, her yer kan olur. Bir yerde toplanırlar. Herkes homurdanır. Ormandaki düzen tıpkı Birinci Dünya Savaşı sonrası geriye kalan Avrupa gibi tamamen bozulmuştur. En büyük hayvan olan fil (Amerika’nın da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Bir zamanlar 7 tane yavrusu ile yaşayan bir keçi varmış. Bu keçi yavrularını çok severmiş. Bir gün keçi, yavruları için yemek bulmaya çıkacakmış. Yavrularına, “çocuklar yiyecek getirmek için ormana gideceğim. İtiraz etmeyin ve beni iyi dinleyin. Kapıyı benden başka kimseye açmayın. Kurt sizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Günlerden bir gün bizim kıvırcık koyun sürüden ayrılmış, kendi başına otlanıyormuş. Bir ara kafasını kaldırmış, bir de bakmış ki, ne çoban ne de sürü, hiçbiri ortalıkta yok. Sağa ola koşuşmuş ama bir türlü yolu bulamamış. Uzaklardan gelen bir kurt, kıvırcık koyunu fark etmiş. Kurdu bir an...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Evvel zaman içinde yaşlı bir keçinin yedi yavrusu varmış. Bir anne çocuklarını nasıl severse o da yavrularını öyle severmiş. Günün birinde keçi, yavrularına yiyecek bulup getirmek için ormana giderken onları çevresinde toplamış: - Sevgili çocuklarım demiş; ben ormana gidiyorum. Kendinizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

SürLaz İle Mutfak Bıçak Seti Modelleri
Paylaşımınız için teşekkürler! SürLaz'ın geleneksel ustalığı modern tasarımlarla buluşturması, özellikle mutfakta kalite ve keskinlik arayanlar...
İstanbul Evden Eve Nakliyat İle Güvenli Çözümler
Paylaşımınız için teşekkürler! İstanbul gibi trafiği ve yerleşimi zor bir şehirde profesyonel bir nakliyat hizmeti almak gerçekten çok önemli...
İzmir Özel Bosch Teknik Servis Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler. İzmir genelinde Bosch marka beyaz eşya, kombi ve klima kullanıcıları için sunduğunuz geniş hizmet ağı ve 1 yıl...
İzmir’de Güvenilir ve Hızlı Teknik Servis Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler! İzmir genelinde tüm ilçelere yayılan bu kadar kapsamlı bir servis ağının olması, özellikle acil teknik destek...
Difi Ambalaj ile Kaliteli Ambalaj Çözümleri
Paylaşımınız için teşekkürler! Difi Ambalaj'ın hem sürdürülebilir üretim anlayışı hem de işletmelere sunduğu eğitim desteği sektörde gerçekten...
Geri