Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

MEB onaylı sertifika nasıl alınır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 46

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
33,079
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
5,618,840
💵Bakiye
178TL
MEB onaylı sertifika almak için aşağıdaki adımlar izlenmelidir:
  1. İlgili Kursu Belirleme: Hangi alanda eğitim almak istediğinize karar verin.
  2. MEB Onaylı Kurumları Araştırma: Halk eğitim merkezleri, mesleki eğitim kurumları ve özel kurslar gibi MEB onaylı kurumları araştırın.
  3. Başvuru Yapma: Seçtiğiniz kuruma online veya yüz yüze başvuru yapın.
  4. Eğitimi Tamamlama: Ders saatlerini doldurun ve gerekli sınavları geçin.
  5. Sertifikayı Alma: Eğitimi tamamladıktan sonra MEB onaylı sertifikanız size verilecektir ve e-Devlet sisteminde de görüntülenebilir.
Sertifikanın MEB onaylı olup olmadığını anlamak için sertifikada MEB logosu ve onayı olup olmadığını kontrol edebilir, sertifikayı veren kurumun MEB tarafından yetkilendirilip yetkilendirilmediğini teyit edebilir, ayrıca e-Devlet üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

Konuyu izleyenler

Benzer konular

• Soru Soru
MEB kazanım testleri, her sınıf düzeyinde tüm derslerin müfredattaki tüm konularıyla ilgili yaklaşık yirmişer test içermektedir
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
  • Soru Soru
MEB örnek yazılı sorularına aşağıdaki sitelerden ulaşılabilir: meb.gov.tr: Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web sitesinde örnek soru kitapçıkları ve çözümleri yer almaktadır. odsgm.meb.gov.tr: Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün sayfasında örnek sorular bulunmaktadır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim verenler ek ders ücretlerine odaklandı. Ek ders ödemelerinden yöneticiler ve öğretmenler yararlanıyor. , ek ders vermeleri halinde her ay ek ders ödemesi yapılıyor. Mart ayı ek ders ödemesi için öğretmenler ''ek ders ne zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen sınavların görevli ücretleri, Türkiye genelinde düzenlenen AÖL (Açık Öğretim Lisesi) sınavları sebebiyle bir kez daha gündeme geldi. Sınav görevli ücretleri, memur maaşı katsayı oranına göre hesaplandığından yeni yıl ile beraber MEB sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Öğretmenlere yenilenen müfredat hakkında bilgilendirme yapmak , eğitimin niteliğini geliştirmek ve verimliliğini artırmak amacıyla tatil dönemlerinde öğretmenlere yönelik mesleki çalışmalar düzenleniyor. Bu yıl ara tatil öncesinde öğretmenler, seminer tarihlerine odaklanırken Milli Eğitim Bakanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
MEB EKYS sınav sonuçları son dakika erişime açıldı. ÖSYM’den yapılan açıklamada “ 2 Mart 2025 tarihinde uygulanan 2025 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı’nın (2025-MEB-EKYS) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.” ifadeleri kullanıldı. Adaylar sonuc.osym.gov.tr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Milli Eğitim Bakanlığı'nın Açık Lise sınavlarına geri sayım başladı. Kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin tamamlanmasının ardından 2025 2. Dönem AÖL sınav tarihleri merak konusu oldu. Sınavlara hazırlanan öğrenciler şimdi ise oturum tarihlerine odaklandı. Peki, MEB AÖL sınavları ne zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıfları kapsayan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı düzenleniyor. 2025 yılı PYBS yani İOKBS için başvurular 10 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında alınmıştı. Sıra, ''İOKBS giriş belgeleri ne zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 15 Haziran 2025'te düzenlenecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınav başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı. Okul müdürlükleri, başvuru sürecinde öğrencilere rehberlik edecek. Başvurular, 14 Nisan 2025 tarihine kadar okul müdürlükleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
2025-MEB-EKYS sonuçlarına geri sayım başladı. 2025 MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'na 54 bin 221 aday katılım sağlamıştı. Organize edilen sınav sonrası puanlarını hesaplamaya başlayan adayların gözü EKYS sonuç duyurusuna çevrildi. Peki, 2025-MEB-EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

İçerik Pazarlaması Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler! Elevandos'un hem içerik stratejilerine hem de teknik SEO ve yazılım süreçlerine bu denli bütüncül yaklaşması...
Güncel Etkinlikleri Keşfedin
Harika bir bilgilendirme olmuş, paylaşımınız için teşekkürler! Özellikle İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerdeki etkinlik yoğunluğunu tek bir...
İtalya Oturum İzni Ve Seçenekleri
Merhaba, paylaşmış olduğunuz bilgiler için teşekkürler. İtalya'da oturum izni ve özellikle Milano gibi prestijli bölgelerde gayrimenkul yatırımı...
Eren Vurdem Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Paylaşım için teşekkürler! Eren Vurdem, özellikle "Söz" dizisindeki Ateş karakteriyle gerçekten hafızalara kazınmıştı. Sert mizacı kadar komediye...
Meltem Taylan Aydın Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Paylaşımınız için teşekkürler. Meltem Taylan Aydın'ın özellikle ekonomi ve yönetim alanındaki kariyer basamaklarını içeren bu özet biyografi, konu...
Geri