Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Melike Şahin Kimdir, Nereli,Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Reklamsız
Konular
11,919
🌟Puan
16,123,928
💵Bakiye
12TL
melike-sahin-kimdir-kac-yasinda-nereli-biyografisi-arguntc.webp

Melike Şahin Kimdir?
Melike Şahin, 1989, İstanbul doğumlu. Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden 2012 yılında mezun oldu.

Müzik kariyerine, öğrenciliği boyunca soprano olarak dahil olduğu Müzik Kulübü Klasik Müzik Korosu’nda başladı. 2011 senesinde başlattığı Kamuran Kolçak ve Gönül Dostları isimli projesi ile nostaljik pop eserlerinden oluşan bir repertuvarla konserler verdi.

2011 senesinde BaBa ZuLa ile yolları kesişti ve ilk konserini Berlin’de verdi. O günden 2017 mayıs ayına dek BaBa ZuLa ile Türkiye ve Avrupa’nın pek çok şehrinde; Meksika, Hindistan ve Avusturalya’da 250’nin üzerinde konser verdi. Baba Zula’nın 2014’te yayımladığı son stüdyo albümü 34 Oto Sanayi’de, hem vokal hem de söz yazarı olarak yer aldı.

2017 Cannes Film Festivali’nde, müziklerinde imzası olduğu Tony Gatlif’in son filmi Djam’in dünya prömiyeri öncesinde konser verdi ve filmin soundtrack albümü için üç şarkı seslendirdi. Aynı sene içinde Selda Bağcan ile verdikleri konserlerle tanınan İsrailli grup Boom Pam ile birlikte sözleri Melike’ye ait olan “Beni Yalnız Koma” adlı teklileri yayınlandı.

2017 Kasım ayında Sony Music etiketiyle Deli Kan adlı ilk şarkısını yayınladı. Kayıtları Erekli & Tunç Stüdyosu’nda Baran Göksu tarafından gerçekleştirilen parçanın sözleri Melike Şahin’e, bestesi Melike Şahin ve Cihan Mürtezaoğlu’na, düzenlemesi ise yine Cihan Mürtezaoğlu imzası taşıyor.

Sanatçı şu sıralar Melik Şah ve Saz Arkadaşları ismiyle klasik alaturka ve arabesk eserler seslendirdiği konserler vermeye ve ilk albümü ‘Merhem’ için çalışmalarına devam etmekte.

2018 yılı Mayıs ayında Sony Music etiketiyle “Sevmek Suçsa Suçluyum” teklisi yayınlandı. Şarkının klibini dünyaca ünlü yönetmen Tony Gatlif çekti.

Ali Ekber Eren Kimdir, Nereli,Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Melike Şahin Kimdir? Melike Şahin, 18 Nisan 1989 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Sivas Divriğili olan ve çocukluğundan itibaren müziğe büyük ilgi duyduğunu belirten Şahin, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nde okuduğu esnada Çağdaş Müzik Merkezi’nde Timur Selçuk’tan şan dersleri aldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Melike Şahin & Ahmet Ali Arslan-Gurbet Türküsü Sözleri ben bir gurbet türküsünde akşamın mavi örtüsünde öyle durdum bekliyordum geçmeyenler köprüsünde ten kokunu duyuyordum yolların saç örgüsünde ah şu eller eller eller gurbet eller yetti gayrı birbirini çok sevenler böyle durmaz ayrı ayrı ah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Rüyada şahin öldürmek, sorun ve zorlukların üstesinden geleceğinize, iyi bir göreve gelmeye, amir olmaya ve kötülüklerin gitmesine delâlet eder. Vefasız ve zalim bir yöneticiye işarettir. Aynı zamanda, bu kuşa sahip olmak geçici bir göreve getirilmeye delâlet eder. Ölü bir şahin görmek ya da bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Şahin Biba Kimdir? Şahin Biba'nın 1982 yılında Kosova'nın Prizren şehrinde doğduğu ve eğitim hayatının bir bölümünü burada tamamladığı belirtiliyor. Daha sonra Türkiye'ye gelerek Bursa'ya yerleştiği ve yaşamını burada sürdürdüğü ifade ediliyor. Öte yandan doğum tarihi, özel yaşamı ve medeni...
Cevaplar
1
Görüntüleme
25
Melisa Şahin Kimdir? Melisa Şahin 1989 yılında doğmuştur. İstanbul’da dünyaya gelen isim binicilik sporu ile ilgilenmektedir. Modellik yapan isim İşte Benim Stilim ve Bu Tarz Benim yarışmalarıyla ünlenmiştir. Modellik kariyerine 2013’te Model Of Turkey yarışmasında 3. olarak başlamıştır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Şevval Şahin Kimdir? Şevval Şahin, 13 Eylül 1999 tarihinde İstanbul’da doğmuş Türk modeldir. 2018 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci seçilerek adını geniş kitlelere duyurmuştur. İstanbul’da dünyaya gelen Şevval Şahin, 6 yaşından itibaren yaşamını İngiltere’nin başkenti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Naz Şahin Kimdir? Naz Şahin, 1998 yılında İzmir’de doğmuştur. Eğitimine yurt dışında devam eden Şahin, Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli üniversitelerde öğrenim gördü. Önce Central Wyoming College’da voleybol bursuyla eğitim alan Şahin, daha sonra California State Üniversitesi’ne geçiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Ebubekir Şahin Kimdir? 1974 yılında Rize Çayeli’nde doğdu. İlköğrenimini Rize’de, lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. 1995 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. 2002 yılında da Gazetecilik Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans yaptı. Sırasıyla, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
MasterChef Sümeyye Şahin Kimdir? Kendisi nörofizyoloji teknisyeni. Mutfağa olan ilgisinin artmaya başlamasıyla birlikte tarifler deneyen ve elinin lezzetiyle de tabaklarını bir üst seviyeye taşıyan yarışmacı, MasterChef’te çıkan tüm tariflerini defterde biriktirdiğini dile getirmişti. Yarışmacı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, kanun dışı yayın yapan yayıncı kuruluşlara yönelik, "Uyarıları yaptık, bundan sonraki süreçte uyarılar yapılmayacak. Söz bitti, artık kurul kararlarımızı ve kurula gelecek raporlarımızı görüşürüz" dedi. Radyo ve Televizyon Üst...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Rüyada Kanal Görmek
Rüyada kanal görmek, bekçiye yahut devletin mali işlerine bakan kimseye işarettir. İçinde su bulunan kanal kolaylığa, susuz kanal ise zorluk ve...
Rüyada Su arkı Görmek
Rüyada su arkı görmek, han, dükkân, sanat ve yolculuk gibi rızkın geleceği yerlere ve sebeplerine delâlet eder. Bazen bostanları sulamakla...
Rüyada Şan ve Şeref Görmek
Rüyada şan ve şerefinin arttığını görmek, gurur ve kibire, kıymetten düşmeye delâlet eder. Şan ve şereften uzak durduğunu görmek ise rütbe ve...
Rüyada Staj Yapmak
Rüyada staj yapmak, stajyer olarak çalışmak, işyerinde bazı zorluklarla karşılaşılacağına ve bu zorlukların sabırla aşılması hâlinde büyük...
Rüyada Şahin Öldürmek
Rüyada şahin öldürmek, sorun ve zorlukların üstesinden geleceğinize, iyi bir göreve gelmeye, amir olmaya ve kötülüklerin gitmesine delâlet eder...
Geri