Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Murat Cemcir Sağlık Durumu Nasıl?

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
11,532
murat-cemcirin-sağlık-durumu-nasıl-arguntc.webp

Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Murat Cemcir, evinde fenalaşarak ambulansla Maslak'ta bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Hastanede yapılan incelemelerde oyuncunun iç kanama geçirdiği belirlendi.

49 yaşındaki oyuncu, bu hayati durum sebebiyle derhal yoğun bakım ünitesine alındı. Doktorlar, Cemcir'in sağlık durumunu yakından takip ederken, tedavisine yoğun bakım şartlarında devam ediliyor.

Murat Cemcir’in sağlık durumuyla ilgili hastaneden yapılacak resmi açıklama merakla beklenirken, sosyal medyada da ünlü oyuncuya geçmiş olsun mesajları yağdı.

Son düzenleme:

Hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Murat Cemcir Kimdir? 1976 yılında Tokat'ın Niksar ilçesinde dünyaya gelen Murat Cemcir, lisans eğitimini Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv Bölümü'nde tamamlayarak mezun oldu. Ahmet Kural ile uyumlu bir ikili oldukları 'Çalgı Çengi' filmindeki performansı ile beğeni topladı. 2012 yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Murat Taşçı Kimdir? 2025 yılında Türkiye’ye dönüş yapan Murat Taşçı, önce TCMB’ye danışman olarak katıldı. Kısa süre içinde başekonomist olarak atanan Taşçı’nın uluslararası deneyimi, Türkiye ekonomisine yönelik analiz ve stratejilerde önemli katkılar sağlayacak. Doğum tarihi kamuoyuyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Murat Kurşun-Mardinli Güzel Yarim Sözleri Ah aman amman vay aman amman Görünce aşık oldum gözlerine, tutuldum Alem ne derse desin kız ben sana vuruldum Bir gördüm aşık oldum gözlerine tutuldum Alem ne derse desin le ben sana vuruldum Mardinli güzel yarim inan sana hayranım Uğruna feda olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Murat Arkın Kimdir? Murat Arkın olarak tanınan Murat Cüreklibatır 4 Mayıs 1975 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sinemada canlandırdığı Battal Gazi karakteri ile hafızalara kazınan Cüneyt Arkın'ın oğludur. Çocukluk yıllarında babasının oynadığı 1979 yapımı Vatandaş Rıza'da oynamıştır. 1981...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Hasret Üngür-Ferhat Üngür-Murat Üngür-Sevin Gayrı Sözleri Beni derde koyup kaçtın Gözün aydın, sevin gayrı Yüreğime yara açtın Gözün aydın, sevin gayrı Yüreğime yara açtın Gözün aydın, sevin gayrı Bir zamanlar benim oldun Ömür fidanımı yoldun Yeni bir sevgili buldun Gözün aydın, sevin gayrı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Murat 124, Murat 131 uzun yıllar boyunca Türkiye'de yollarda olan otomobillerdi. Adeta tarihe tanıklık ettiler. Efsaneleşen kuş serisinin hayranları bugün dahi araçlarına gözleri gibi bakıyor. TOFAŞ 1968 yılında kuruldu. Bursa'daki fabrika ise 1971 yılında törenle açıldı, ilk üretim başladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Murat Tomruk Kimdir? Murat Tomruk 1964 yılında dünyaya geldi. 1983 yılda Galatasaray Lisesi’nden mezun olan Murat Tomruk daha sonra University of Massachusetts’de Bilgisayar Mühendisliği eğitimini tamamladıktan sonra University of Pennsylvania’da aynı dalda yüksek lisans yaptı. 1988 yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Murat Başaran-Nankör Sözleri Beni sevmen için düştüğüm bu hâllere Kimi güler kimi ağlar garip hâlime Cümle âlem şahit oldu sevdiğime Umrunda mı senin için ölsem bile? Geceleri sabahlara kadar bekleyen Ağlamaktan başka bir çare bilmeyen Sevdiği insanla değil yalnız yatan Söyle, söyle sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Murat Akkoyunlu Kimdir? Murat Akkoyunlu 1973 yılında Bursa’da doğdu. Bursa Tobav Gençlik Tiyatrosu’nda başlayan tiyatro çalışmalarını, Bursa Devlet Tiyatrosu, Tevfik Gelenbe Tiyatrosu, Tiyatro Ti, Tiyatro Çisenti, Bugay Yapım Prodüksiyon Tiyatrosu'larında sürdürdükten sonra, “godot’yu izlerken”...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmasına ilişkin Başkan Ekrem İmamoğlu, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ve Murat Ongun hakkında hazırlanan MASAK raporunun detayları ortaya çıktı. Mali Suçları Araştırma Kurulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Survivor 2026 All Star Yarışmacısı Engincan Tura Kimdir?
Engincan Tura Kimdir? Engincan Tura, 1996 yılında Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dünyaya geldi. Bu bilgiye göre Tura, 2025 yılı itibarıyla 29...
Prof. Dr. Fatma Deniz Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Prof. Dr. Fatma Deniz Kimdir? Prof. Dr. Fatma Deniz, 11 Haziran 1983 doğumludur. 2025 yılı itibarıyla 42 yaşındadır. Genç yaşına rağmen hem...
Refüjde yürümek yasak mı?
Evet, refüjde yürümek yasaktır. Refüjler, genellikle yükseltilmiş ve fiziksel bir sınır oluşturan bölümlerdir ve araç yolu olarak tasarlanmıştır...
Ehliyet sınavından geçmek için yüzde kaç gerekli?
Ehliyet sınavından geçmek için en az %70 puan almak gerekmektedir. Bu, 50 soruluk teorik sınavda en az 35 doğru yapılması anlamına gelir; her...
1 aylık araç kiralarken nelere dikkat edilmeli?
1 aylık araç kiralarken dikkat edilmesi gerekenler şunlardır: Firma seçimi: Güvenilir ve köklü bir firma tercih edilmelidir. Araç seçimi...
Geri