Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Mustafa Çilingiroğlu Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gulsumnur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 111

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
11,789
Bakiye
12TL
mustafa-cilingiroglu-kimdir-nereli-yaşı-biyografisi-arguntc.gif

Mustafa Çilingiroğlu Kimdir?
İş İnsani, Girişimci. 1972 yılında Rize'de doğdu. 1998 yılında Yıldız milli futbol takımında forma giydi. 1992 yılında Devlet memuru oldu. 23 yıl memuriyet yaptı. 2015 yılında emekli oldu. 2013 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdi. 2015 yılında Antalya'da Yemen Kahvesinin kurucularından biri olarak Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Rizeli olması sebebi ile Çay ve kahve” ürünleri konusunda yaptığı çalışmalar neticesinde, 2015 yılında “ Yemen Kahvesi” markasının ilk şubesini Antalya’da açtı. Franchising iş modelini geliştirerek markalaşma ve kurumsallaşma alanında önemli bir başarıya imza atan Çilingiroğlu 2020 yılına gelindiğinde markasını 3 kıtada 215 şubeye ulaşan dev bir kahve zincirine dönüştürdü. Üretimi sürekli geliştirme ve istihdam yaratma vizyonuyla hareket eden Çilingiroğlu, Antalya Yenigöl Bölgesinde 7000 m2 arazi üzerine kurulu, 5500 m2 üretim ve depolama alanına sahip Çilingiroğlu İnşaat Mobilya A.Ş.' yı kurdu.

Lüks yapılar ve kafe sektörüne yönelik üretim yapmak amacıyla faaliyetlerine başladı. Globale kahve sektörü için projelendirilen “REEW COFFEE Rostary yeni nesilin enerjisinden ve lezzet anlayışından ilham alarak kurucularından olarak yönetim kurulu başkanı oldu. Konforlu alanlar oluşturarak , vaz geçilmez konumlarda 3. nesıl kahveciliği, yerinde taze üretimle nitelikli ürün odaklı bir anlayışla hayata geçirdi.

Sektöründe kendine özgü olmanın ve daha iyiye ulaşmanın heyecanıyla şubeleşmeye devam etmektedir. 2024 yılında Antalyanın İlk müze oteli olan 74 Museum Oteli dizayn ederek konuklarına kapılarını açtı. Çilingiroğlu aynı zamanda Antalya iş insanları Meclisi Başkanlığı Çaykur Rizespor Başkan Yardımcılığı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Kulübü Başkanlığı, Tff Kongre Üyeliği, Antalya Belediye Meclis Üyeliği, Antalya Müsiad Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Çilingiroğlu girişimcilik konusunda edindiği deneyimleri paylaşmak ve gençlere destek olmak amacı ile birçok üniversite ve kuruluşta çeşitli konularda seminerler vermiştir.

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Müftü Mustafa Bilgiç Kimdir? 1969 yılında Samsun ili Havza ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Havza’da tamamladı. Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1993 yılında mezun oldu. 1994-1995 yıllarında Konya Karapınar İlçesinde İmam Hatiplik yaptı. 1995 yılında açılan sınava müteakip...
Cevaplar
1
Görüntüleme
50
  • Soru Soru
Mustafa Bazna, 3 Kasım 2022 tarihinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensuplarının roket saldırısı sonucu kayalıklardan düşerek şehit olmuştur. Şehit askerin naaşı, 29 Ocak 2025 tarihinde yapılan aramalar sonucunda bulunmuştur.
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
Mustafa Yavuz Kimdir? Mustafa Yavuz, 1973 yılında Elazığ'da doğdu. İlk ve ortaöğretimini Elazığ'da tamamladıktan sonra kazandığı İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Mülki idare amirliği mesleğine, 1999 yılında Malatya Kaymakam Adayı olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Mustafa Destici Kimdir? Mustafa Destici, 1 Ocak 1966 doğumlu olup 2025 yılı itibarıyla 59 yaşındadır. Anadolu kökenli Destici, Eskişehir’in küçük bir ilçesi olan Günyüzü’nden başlayarak Türkiye siyasetinin önemli isimlerinden biri haline geldi. BBP Genel Başkanı Destici, evli ve üç çocuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
256
Mustafa Ünal Kimdir? Mustafa Ünal’ın doğum tarihi, doğum yeri ve yaşı kamuya açık kaynaklarda yer almamaktadır. Mustafa Ünal, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi’nde MBA (İşletme Yüksek Lisansı) programını tamamlamıştır. İş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Mustafa Sandal-Aşka Yürek Gerek Sözleri Aşka yürek gerek anlasana Her defa yanıyorum ama gitmeliyim Yaranı sarıp acını dindiremem Bak bana ben acının ta kendisiyim Kaç kere kırık hayallerin peşine düştüm ben Kaç kere bile bile yenik savaşa girdim ben Korkma çok sürmez Aşk bu öldürmez Kimseler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Mustafa Yıldızdoğan-Yar Gelsin Sözleri Gülmedim güldüremedim Talihi döndüremedim Bu gönül yanar durur Yangını söndüremedim Yar gelsin, yarim gelsin Gelsin de, murada ersin Yeter bu çektiklerim Gönlüme bahar gelsin Son defa bu son defa Var ise biraz vefa Dönersin can olursun Bu derde sensin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Mustafa Yıldızdoğan-Leyli Güzel Sözleri SİNEM DELİK DEŞİK OLDU KİRPİKLERİN OK MU GÜZEL ACINACAK HALA DÜŞTÜM HİÇ İNSAFIN YOK MU GÜZEL BİR BAKIŞTI BİR BAKIŞTI BAKIŞ DEĞİL BİR YAKIŞTI GÖNLÜM BENDEN FİRAR ETTİ O BAKIŞLA CAN TUTUŞTU BİR KUŞ GİBİ UÇUP GİTTİ GÖNÜL YUVAN VİRAN KALDI SENDEN YALNIZ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Genç kadınları kültürümüzle etkiledikten sonra Rahibelere saldırdıktan sonra Leylakları yaktıktan bulutları gödükten sonra Elimize ne geçti? Elimize ne geçti? Akademide bi koltuk ve birde çek defteri Akademide bi koltuk ve birde çek defteri Çek mustafa çek Çek çek rakı çek Senin ömrün hep böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Üye silindi 81
Ü
Mustafa Özkaya Kimdir? Mustafa Özkaya, 1962 yılında doğdu ve 2025 itibarıyla 63 yaşındaydı. Atakan Özkaya’nın babası olan Mustafa Özkaya, İstanbul’da yaşıyordu. Kamuoyunda tanınmış bir isim olmayan Özkaya, sade bir yaşam sürüyordu ve oğlu Atakan Özkaya’nın oyunculuk kariyerinde destekleyici...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Diyetisyenimi Bul İle Samsun Diyetisyen Seçenekleri
Paylaşımınız için teşekkürler! Sağlıklı yaşam yolculuğunda doğru uzmana ulaşmak gerçekten çok kritik bir adım. Özellikle reklam ve bilgi...
Endüstriyel Mutfak Makineleri Satışı
Paylaşımınız için teşekkürler! Endüstriyel mutfak sektöründe dijitalleşme, işletmelerin ekipman tedarik sürecini gerçekten çok hızlandırıyor...
Defteran ile Ön Muhasebe Süreçlerini Kolaylaştırın
İşletmeler için finansal süreçlerin düzenli şekilde yönetilmesi büyük önem taşır. Günlük işlemler arttıkça faturaların, ödemelerin ve cari hesap...
İzmir Otomatik Tente Firması
Merhaba, paylaşımınız için teşekkürler. İzmir Tente Branda’nın 1983’ten bu yana gelen tecrübesi ve geniş kadrosuyla sektörde ne kadar köklü bir...
Geri