Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ne Oldum Dememeli, Ne Olacağım Demeli Atasözünün Anlamı Nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 14

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Konular
27,927
Web sitesi
argun.tc
ne-oldum-dememeli-ne-olacagim-demeli.webp

Ne Oldum Dememeli, Ne Olacağım Demeli atasözünün anlamı: İnsanlar ne kadar mutlu, zengin ve saygın olurlarsa olsunlar, sonlarının ne olacağını bilemez. Önemli olan yarınlardır. İçinde bulunduğumuz ortam, yarınları unutturmamalıdır.

Hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Benzer konular

Gayrı gider oldum gardaşlar Ve de kızkardaşlar Gayrı haram bu can bana Bu toprak damlar bu yollar bana Bu sevdalar bu ağaçlar haram bana Oğul uşak bir de karım Kurt bana hastır çeker Yılan bana çıyan bana Hastır çeker yılan bana Lan gardaş bu nasıl yara Lan gardaş bu nasıl yara Kanar her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Üye silindi 81
Ü
Bir varmış, bir yokmuş. Bir zamanlar, şehirdeki küçük bir apartman dairesinde, Elif adında altı yaşında neşeli bir kız çocuğu yaşarmış. Elif sabahları erkenden uyanmayı, penceresini açıp dışarıyı izlemeyi, sonra da sıcacık kahvaltısını yaparak okula gitmeyi çok severmiş. Ama bir sabah, her şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Ünlü Halk Ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu'nun 21 Mart 1973'te 'sadık yarim' dediği kara toprağa kavuşmasının 52'nci yılında, köylüsü ve müzeye dönüştürülen evinin görevlisi Mustafa Güleryüz, ozan hakkında bilinmeyenleri anlattı. Güleryüz, "Genelde sessizdi, konuşursan cevap verirdi. Ben ona 'emmi'...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Bir varmış, bir yokmuş. Bir zamanlar, denizle dağların el ele verdiği küçük bir kasabada Defne adında minik bir kız çocuğu yaşarmış. Defne henüz yedi yaşındaymış ama aklı hep büyümekteymiş. Her sabah uyanır uyanmaz pencereden dışarı bakar, “Acaba ben büyüyünce ne olacağım?” diye sorarmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru Soru
Hayır. Lomber ponksiyon işlemi lokal anestezi ile olduğu için uyku hali gerçekleşmez.
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
  • Soru Soru
Polipler genellikle iyi huyludur. Ancak poliplerin kansere neden olup olmayacağı kısmı uzman hekim takibinde mutlaka değerlendirilmelidir.
Cevaplar
0
Görüntüleme
17

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

SürLaz İle Mutfak Bıçak Seti Modelleri
Paylaşımınız için teşekkürler! SürLaz'ın geleneksel ustalığı modern tasarımlarla buluşturması, özellikle mutfakta kalite ve keskinlik arayanlar...
İstanbul Evden Eve Nakliyat İle Güvenli Çözümler
Paylaşımınız için teşekkürler! İstanbul gibi trafiği ve yerleşimi zor bir şehirde profesyonel bir nakliyat hizmeti almak gerçekten çok önemli...
İzmir Özel Bosch Teknik Servis Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler. İzmir genelinde Bosch marka beyaz eşya, kombi ve klima kullanıcıları için sunduğunuz geniş hizmet ağı ve 1 yıl...
İzmir’de Güvenilir ve Hızlı Teknik Servis Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler! İzmir genelinde tüm ilçelere yayılan bu kadar kapsamlı bir servis ağının olması, özellikle acil teknik destek...
Difi Ambalaj ile Kaliteli Ambalaj Çözümleri
Paylaşımınız için teşekkürler! Difi Ambalaj'ın hem sürdürülebilir üretim anlayışı hem de işletmelere sunduğu eğitim desteği sektörde gerçekten...
Geri