Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ozan Bingöl Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
11,540
ozan-bingol-kimdir-nereli-yaşı-biyografisi-arguntc.webp

Ozan Bingöl Kimdir?
Ozan Bingöl, 1981 yılında Sivas'ın Kangal ilçesinde dünyaya gelmiştir. Akademik kariyerine genç yaşta başlayan Bingöl, 1998 yılında Gazi Üniversitesi'ne kabul edilerek ekonomi eğitimine adım atmıştır.

2002 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra, eğitim hayatını yurt dışında sürdürerek master ve doktora aşamasında özellikle Costa Rica, Malta ve Fransa gibi ülkelerde önemli akademik çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Akademik çalışmaları, ekonomi teorileri ve uygulamaları üzerine odaklanan Bingöl, aynı zamanda çeşitli uluslararası projelerde danışman olarak görev almıştır. Bu yönüyle, hem akademik dünyada hem de profesyonel iş yaşamında etkin bir isim olarak öne çıkmaktadır.

Kariyerinde genç yaşlardan itibaren önemli adımlar atan Bingöl, 44 yaşına gelmiş olmasına rağmen akademik ve profesyonel alanda oldukça etkili çalışmalar yapmayı sürdürmektedir.

Yaşı ve deneyimi, onu hem akademik çevrelerde hem de ekonomi dünyasında saygın bir figür haline getirmiştir. Özellikle genç ekonomistlere ve öğrencilerine mentorluk yapmasıyla tanınmaktadır.

Ozan Bingöl, ekonomist ve akademisyen olarak kariyerini sürdürmektedir. Eğitim hayatının ardından yurtdışında birçok akademik ve profesyonel deneyim kazanmıştır. Özellikle uluslararası ekonomi projelerinde danışmanlık yapması ve akademik yayınlar üretmesi, Bingöl'ü alanında yetkin bir uzman olarak ön plana çıkarmaktadır.

Hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Ozan Manas-Ben Yine Sana Vurgunum Sözleri Takvim bir güne takılsa Ateş donsa su yakılsa Dünya başıma yıkılsa Ben yine sana vurgunum Karanlık üstüme çökse Aşk uğruna kanım aksa Bıçak kesse mermi yaksa Ben yine sana vurgunum Sevda derimi yüzerken Kanımla şiir yazarken Ölüm ensemde gezerken Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Ozan Manas-Geriye Kalan Sözleri Düğümlendi titriyorum Dilimde kaldı ismin Bakmaya da korkuyorum Cebimde soldu resmin Onca rüya ,onca dua onca hasret onca özlem Bir kuru gül ikimizden geriye kalan Once emek,onca zahmet,onca yemin,onca sözden Bir kuru gül ikimizden geriye kalan Onca rüya ,onca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Ozan Manas-Kendimden Bilirim Sözleri Diyalog 1: “Delikanlı; kalelerin en zayıf olduğu yer neresidir bilir misin? Kapılarıdır, kaleler oradan düşer. Ağaçların en güçsüz olduğu yer, güneşi en az gördüğü yerdir. Ağaçlar oradan kırılır. İnsanın da en savunmasız yeri kalbidir, en kolay oradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Ozan Manas-Hatırımda Bir Sen Kaldın (Züleyha) Sözleri Diyalog 1: "Züleyha şimdi sen diyeceksinki pişman mıyım? Bir anından bile pişman olmadım. İçim çekiyor mu çekmiyor eskisi gibi çayı, Çok içime çekemiyorum mesela sigarayı, İçim almasada bu ayrılığı, yine gelse yine severim. Kurşun olsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Ozan Güven, Deniz Bulutsuz Olayı Nedir? Ozan Güven ve sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz’un aşkı olaylı bitti. İddialara göre 45 yaşındaki tanınmış oyuncu kendisinden 17 yaş küçük olan sevgilisiyle geçtiğimiz hafta sonu kavga etti. Sözlü başlayan tartışma Güven’in genç kadını darp etmesiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Ozan Güven Kimdir? Ozan Muharrem Güven (d. 19 Mayıs 1975, Nürnberg, Almanya), Türk televizyon, sinema ve tiyatro oyuncusu. 1975 yılında Almanya'da doğan Ozan Güven Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü'nden mezun oldu. İzmir Belediye Konservatuvarı'nda oyunculuk dersleri aldı ve ardından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Ozan Çelik Kimdir? Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu - Işık Operatörü. 1987, Ankara doğumlu. Bilgi Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Ozan Çelik, Ankara Sanat Tiyatrosu’nda başladığı tiyatro serüvenine, sinema ve diziler ile devam etmiştir. Ankara Sanat Tiyatrosunun genel eğitimlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Zozan Bütün-Sine Sine (Şık Şıngırdar) Sözleri Sine sine sine sine Ben giderim vay vay sine sine Gümüş gerdanlık yaptırmış Kardan beyaz vay vay sine sine Şıkşıngırdar yar şıngırdar Kemer belde şıngırdar Şıkşıngırdar yar şıngırdar Köstek belde şıngırdar Yara kaldı yara kaldı Sinemde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
  • Soru Soru
HLA-B27 genini taşıyan hastalarda hastalık gelişme riski daha yoğun olabilir veya hastalığa bağlı erken kamburlaşma gibi komplikasyonları daha sık görülebilir. Ancak ankilozan spondilitli hastaların %20-30’unda HLA-B27 geni negatif çıkar. Çoğunlukla bu hastalarda hastalık daha yavaş ve hafif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
  • Soru Soru
Sakroileit, vücutta leğen kemiğini omurgaya bağlayan sakrolliak ismi verilen eklemlerin iltihaplanmasıdır. Ankilozan spondilit de omurgayı etkileyen ve kronik iltihap ile seyreden bir rahatsızlıktır. Sırt, bel, kalça, bacak bölgelerinde ağrılara neden olabilen sakroileit ankilozan spondilitin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Mehmet Türkmen Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Mehmet Türkmen Kimdir? Mehmet Türkmen, 1992 yılında Konya'da doğmuştur ve Ağustos 2025 itibarıyla 33 yaşındadır. Futbola olan ilgisi genç yaşlarda...
Batuhan Yaşar Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Batuhan Yaşar Kimdir? Batuhan Yaşar, 1970 yılında Afyon’un Emirdağ ilçesinde doğan Türk gazeteci ve köşe yazarıdır. Anadolu Üniversitesi İktisat...
Besim Tibuk Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Besim Tibuk Kimdir? Besim Tibuk, 1945 yılında Rize'nin Fındıklı ilçesinin Arılı köyünde doğdu. İlk öğrenimini Murgul'da, orta öğretimini Kars...
Avukat Deniz Dedeoğlu Vefat Etti!
Avukat Deniz Dedeoğlu, Aydın Barosu’na kayıtlı genç bir hukukçuydu. Didim’de serbest avukatlık yapıyordu. Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle...
Survivor 2026 All Star Yarışmacısı Ramazan Sarı Kimdir?
Ramazan Sarı Kimdir? Ramazan Sarı, 1997 doğumlu olup 2026 yılı itibarıyla 29 yaşındadır. Bu yaş aralığı, onun hem deneyimli hem de fiziksel olarak...
Geri