Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ozan Bingöl Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Reklamsız
Konular
11,919
🌟Puan
16,124,018
💵Bakiye
12TL
ozan-bingol-kimdir-nereli-yaşı-biyografisi-arguntc.webp

Ozan Bingöl Kimdir?
Ozan Bingöl, 1981 yılında Sivas'ın Kangal ilçesinde dünyaya gelmiştir. Akademik kariyerine genç yaşta başlayan Bingöl, 1998 yılında Gazi Üniversitesi'ne kabul edilerek ekonomi eğitimine adım atmıştır.

2002 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra, eğitim hayatını yurt dışında sürdürerek master ve doktora aşamasında özellikle Costa Rica, Malta ve Fransa gibi ülkelerde önemli akademik çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Akademik çalışmaları, ekonomi teorileri ve uygulamaları üzerine odaklanan Bingöl, aynı zamanda çeşitli uluslararası projelerde danışman olarak görev almıştır. Bu yönüyle, hem akademik dünyada hem de profesyonel iş yaşamında etkin bir isim olarak öne çıkmaktadır.

Kariyerinde genç yaşlardan itibaren önemli adımlar atan Bingöl, 44 yaşına gelmiş olmasına rağmen akademik ve profesyonel alanda oldukça etkili çalışmalar yapmayı sürdürmektedir.

Yaşı ve deneyimi, onu hem akademik çevrelerde hem de ekonomi dünyasında saygın bir figür haline getirmiştir. Özellikle genç ekonomistlere ve öğrencilerine mentorluk yapmasıyla tanınmaktadır.

Ozan Bingöl, ekonomist ve akademisyen olarak kariyerini sürdürmektedir. Eğitim hayatının ardından yurtdışında birçok akademik ve profesyonel deneyim kazanmıştır. Özellikle uluslararası ekonomi projelerinde danışmanlık yapması ve akademik yayınlar üretmesi, Bingöl'ü alanında yetkin bir uzman olarak ön plana çıkarmaktadır.

Maksut Aşkar Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Sıla Usar İncirli Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Yılmaz Tozan Kimdir? Yılmaz Tozan, 1973 yılında Uşak’ın Eşme ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini doğup büyüdüğü Eşme’de tamamlayan Tozan, eğitim hayatının ardından iş yaşamına atılarak ticaret alanında faaliyet göstermeye başlamıştır. Uzun yıllar farklı ticari girişimlerde...
Cevaplar
1
Görüntüleme
17
Ozan Diren Kimdir? Ozan Diren, Diren Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaparken, Türkiye’nin önde gelen içecek markalarından DİMES’in CEO’luğunu yürütmektedir. DİMES’teki kariyerine üniversite yıllarında başlayan Ozan Diren, şirket bünyesinde farklı departmanlarda ve tüm kademelerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Ozan Can Kökçü Kimdir? Ozan Can Kökçü, Türk futbolunun genç yeteneklerinden biri olan Orkun Kökçü'nün ağabeyi olarak da biliniyor. Futbol kariyerine Türkiye'de başlayan Ozan Can, Bursaspor ve Giresunspor gibi kulüplerde forma giydi. 2025 itibarıyla kariyerinde önemli bir dönemeçte bulunan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Ozan Manas-Ben Yine Sana Vurgunum Sözleri Takvim bir güne takılsa Ateş donsa su yakılsa Dünya başıma yıkılsa Ben yine sana vurgunum Karanlık üstüme çökse Aşk uğruna kanım aksa Bıçak kesse mermi yaksa Ben yine sana vurgunum Sevda derimi yüzerken Kanımla şiir yazarken Ölüm ensemde gezerken Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Ozan Manas-Geriye Kalan Sözleri Düğümlendi titriyorum Dilimde kaldı ismin Bakmaya da korkuyorum Cebimde soldu resmin Onca rüya ,onca dua onca hasret onca özlem Bir kuru gül ikimizden geriye kalan Once emek,onca zahmet,onca yemin,onca sözden Bir kuru gül ikimizden geriye kalan Onca rüya ,onca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Ozan Manas-Kendimden Bilirim Sözleri Diyalog 1: “Delikanlı; kalelerin en zayıf olduğu yer neresidir bilir misin? Kapılarıdır, kaleler oradan düşer. Ağaçların en güçsüz olduğu yer, güneşi en az gördüğü yerdir. Ağaçlar oradan kırılır. İnsanın da en savunmasız yeri kalbidir, en kolay oradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Ozan Manas-Hatırımda Bir Sen Kaldın (Züleyha) Sözleri Diyalog 1: "Züleyha şimdi sen diyeceksinki pişman mıyım? Bir anından bile pişman olmadım. İçim çekiyor mu çekmiyor eskisi gibi çayı, Çok içime çekemiyorum mesela sigarayı, İçim almasada bu ayrılığı, yine gelse yine severim. Kurşun olsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Ozan Güven, Deniz Bulutsuz Olayı Nedir? Ozan Güven ve sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz’un aşkı olaylı bitti. İddialara göre 45 yaşındaki tanınmış oyuncu kendisinden 17 yaş küçük olan sevgilisiyle geçtiğimiz hafta sonu kavga etti. Sözlü başlayan tartışma Güven’in genç kadını darp etmesiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Ozan Güven Kimdir? Ozan Muharrem Güven (d. 19 Mayıs 1975, Nürnberg, Almanya), Türk televizyon, sinema ve tiyatro oyuncusu. 1975 yılında Almanya'da doğan Ozan Güven Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü'nden mezun oldu. İzmir Belediye Konservatuvarı'nda oyunculuk dersleri aldı ve ardından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Ozan Çelik Kimdir? Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu - Işık Operatörü. 1987, Ankara doğumlu. Bilgi Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Ozan Çelik, Ankara Sanat Tiyatrosu’nda başladığı tiyatro serüvenine, sinema ve diziler ile devam etmiştir. Ankara Sanat Tiyatrosunun genel eğitimlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Rüyada Kanal Görmek
Rüyada kanal görmek, bekçiye yahut devletin mali işlerine bakan kimseye işarettir. İçinde su bulunan kanal kolaylığa, susuz kanal ise zorluk ve...
Rüyada Su arkı Görmek
Rüyada su arkı görmek, han, dükkân, sanat ve yolculuk gibi rızkın geleceği yerlere ve sebeplerine delâlet eder. Bazen bostanları sulamakla...
Rüyada Şan ve Şeref Görmek
Rüyada şan ve şerefinin arttığını görmek, gurur ve kibire, kıymetten düşmeye delâlet eder. Şan ve şereften uzak durduğunu görmek ise rütbe ve...
Rüyada Staj Yapmak
Rüyada staj yapmak, stajyer olarak çalışmak, işyerinde bazı zorluklarla karşılaşılacağına ve bu zorlukların sabırla aşılması hâlinde büyük...
Rüyada Şahin Öldürmek
Rüyada şahin öldürmek, sorun ve zorlukların üstesinden geleceğinize, iyi bir göreve gelmeye, amir olmaya ve kötülüklerin gitmesine delâlet eder...
Geri