Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Polat Şaroğlu Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
11,540
polat-şaroğlu-kimdir-nereli-yaşı-biyografisi-arguntc.webp

Polat Şaroğlu Kimdir?
Polat Şaroğlu, 1969 yılında Tunceli'nin Hozat ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini yine Tunceli'de tamamlayarak doğduğu topraklarla güçlü bağını sürdürmüştür. Eğitim hayatında Ankara'ya uzanan bir rota izleyen Şaroğlu, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur.

Mezuniyetinin ardından ticaret alanında faaliyet göstermeye başlayan Şaroğlu, yalnızca iş yaşamıyla değil, aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarındaki aktif görevleriyle de tanınmaktadır. Çeşitli STK'larda yöneticilik yapması, onun toplumsal meselelerle doğrudan ilişki kurmasına, geniş bir çevre edinmesine ve kamu yönetimi alanındaki birikimini sosyal yapılarla buluşturmasına imkân tanımıştır.

Siyasi alana daha görünür biçimde adım atması ise Cumhuriyet Halk Partisi ile olmuştur. 27. Dönemde CHP Tunceli milletvekili adayı olarak gösterilen Şaroğlu, böylece hem bölgesinde hem de partinin genel politik örgüsü içinde tanınırlığını artırmıştır.

Evli ve iki çocuk babası olan Polat Şaroğlu, uzun yıllara dayanan çalışmalarının yanında, toplumsal meselelerde duyarlılığı ve parti örgütlerinde aktif rol almasıyla bilinmektedir.

Polat Şaroğlu'nun mesleki ve toplumsal çalışmaları birkaç temel alanda toplanmaktadır. Üniversite sonrası iş yaşamına ticaretle başlayan Şaroğlu, uzun yıllardır çeşitli sektörlerde faaliyet göstermekte ve iş dünyasıyla bağını sürdürmektedir.

Şaroğlu'nun kariyerinin önemli bir kısmını STK faaliyetleri oluşturmaktadır. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak görev alması, toplumla doğrudan ilişki kurduğu güçlü bir hat oluşturmuştur.

2018 genel seçimlerinde 27. dönem CHP Tunceli milletvekili adayı olarak siyasi kariyerinde önemli bir adım atmıştır

Hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Kara para aklama davasının üçüncü duruşması görüldü. Kayyum kararının kaldırılmasını isteyen Engin Polat, "Onlarca şubemiz kapandı, insanlar batıyor. Binlerce kişi işsiz kaldı." dedi. Mahkeme kayyum kaldırma talebini reddetti, davayı 9 Temmuz'a erteledi. "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonda tutuklanan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'tan yeni tahlil ve tatkikler talep edildi. Adli Tıp Kurumu'nun talebi üzerine Polat'a yeni tahliller yapıldı. Mahir Polat yeniden cezaevine gönderilirken, gözler Adli Tıp Kurumu'ndan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmasına ilişkin Başkan Ekrem İmamoğlu, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ve Murat Ongun hakkında hazırlanan MASAK raporunun detayları ortaya çıktı. Mali Suçları Araştırma Kurulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Dilan Polat ve ablası Sıla Doğu "Hayasızca hareketlerde bulundukları" gerekçesiyle yargılandıkları davada beraat etti. Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında kardeşi Sıla Doğu ile kameralar önündeki hareketleri nedeniyle Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Dilan Polat boyu 1.68 cm’dir ve 58 kilogram ağırlığındadır. 21 Temmuz 1990’da İstanbul’da doğan bu başarılı iş kadını, göz ve saç rengi kahverengi olan bir güzelliktir. Kariyerine doğum fotoğrafçılığı ile başlamış, ardından kendi ismini taşıyan güzellik merkezleriyle iş hayatına devam etmiştir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Kara para aklama suçlamasıyla tutuklandıktan 9 ay sonra sonra tahliye edilen sosyal medya ünlüsü Dilan Polat, cezaevinde aynı koğuşta kaldığı Seçil Erzan'ın kendisini bir konuda tembihlediğini söyledi. Dilan Polat, cezaevinde koğuş arkadaşı olan Seçil Erzan'ı anlattı. Erzan için "çok iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Avukatlık mesleğine döndüğünü açıklayan şarkıcı Ebru Polat, mesleğe döner dönmez sosyal medyadan ismini kullanarak dolandırıcılık yapan çetenin peşine düştü. Polat, "Uzun bir aradan sonra mesleğe geri döndüm ve döner dönmez çok büyük bir dolandırıcılık çetesinin üzerine çöktük ve bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Begüm Polat, 1995 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini bu şehirde tamamladı. İlköğretim yıllarında solo dans gösterileri ile sahneye adım atan Polat, müzik öğretmeninin keşfiyle Ankara'daki ilköğretim okulları arasında düzenlenen bir ses yarışmasında "Ben Seni Sevdiğimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Gülden Avşaroğlu Kimdir? Ekranların başarılı isimlerinden Gülden Avşaroğlu oyuncu kimliğinin yanı sıra tiyatro sanatçısı ve cast direktör olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü mezunu’dur. Geçmişten günümüze bir çok tiyatro...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Mehmet Türkmen Kimdir? Mehmet Türkmen, 1992 yılında Konya'da doğmuştur ve Ağustos 2025 itibarıyla 33 yaşındadır. Futbola olan ilgisi genç yaşlarda başlasa da kariyer tercihini futbol oynamak yerine yeşil sahalarda adaleti dağıtmaktan yana kullanmıştır. Türkmen'in profesyonel hayatı sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Mehmet Türkmen Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Mehmet Türkmen Kimdir? Mehmet Türkmen, 1992 yılında Konya'da doğmuştur ve Ağustos 2025 itibarıyla 33 yaşındadır. Futbola olan ilgisi genç yaşlarda...
Batuhan Yaşar Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Batuhan Yaşar Kimdir? Batuhan Yaşar, 1970 yılında Afyon’un Emirdağ ilçesinde doğan Türk gazeteci ve köşe yazarıdır. Anadolu Üniversitesi İktisat...
Besim Tibuk Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Besim Tibuk Kimdir? Besim Tibuk, 1945 yılında Rize'nin Fındıklı ilçesinin Arılı köyünde doğdu. İlk öğrenimini Murgul'da, orta öğretimini Kars...
Avukat Deniz Dedeoğlu Vefat Etti!
Avukat Deniz Dedeoğlu, Aydın Barosu’na kayıtlı genç bir hukukçuydu. Didim’de serbest avukatlık yapıyordu. Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle...
Survivor 2026 All Star Yarışmacısı Ramazan Sarı Kimdir?
Ramazan Sarı Kimdir? Ramazan Sarı, 1997 doğumlu olup 2026 yılı itibarıyla 29 yaşındadır. Bu yaş aralığı, onun hem deneyimli hem de fiziksel olarak...
Geri