Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Taşacak Bu Deniz Cover-Sevdaluk Zor Kelime

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
11,748
sevadaluk-zor-kelime-sözleri-arguntc.webp

Taşacak Bu Deniz Cover-Sevdaluk Zor Kelime Sözleri
Sevdaluk zor kelime kolaydur kimisine
kolaydur kimisine
Sevdaluk zor kelime kolaydur kimisine
kolaydur kimisine
Olan sevene olur
Olan sevene olur
Kul olur birisine da vurulur birisine
Vurulur birisine
Kul olur birisine da vurulur birisine
Vurulur birisine

Gide gele yol ettun
Kalbumun yapisini
Gelma artuk geriye da kitledum kapisini
kitledum kapisini
kitledum kapisini

Yol boyi çifte konak karşu karşuya durur
karşu karşuya durur
Yol boyi çifte konak karşu karşuya durur
karşu karşuya durur
Seni seven bu yurek
Seni seven bu kalbum
Unutmayi da bilur unutmayi da bilur
Unutmayı da bilir
Elbet bir gün unutur unutmayi da bilur
unutmayi da bilur

Gide gele yol ettun
Kalbumun yapisini
kitledum kapisini
kitledum kapisini

Kabahat sende değil kendum ettum kendume
kendum ettum kendume
Kabahat sende değil kendum ettum kendume
kendum ettum kendume
Helal ettum hakkumi Helal ettum hakkumi
Şimdi git güle güle da sevduğum güle güle
sevduğum güle güle
Şimdi git güle güle da sevduğum güle güle
sevduğum güle güle

Gide gele yol ettun
Kalbumun yapisini
kitledum kapisini
kitledum kapisini

Hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Taşacak Bu Deniz Cover- Esti Deli Rüzgar Sözleri Esti bir deli rüzgar yakti beni efkari Esti bir deli rüzgar yakti beni efkari Yarum senin huyların niye böyle uçari Yarum senin huyların niye böyle uçari Sen barutsun ben ateş bir kibrit mi çakalum İki deli yan yana dünyayi mi yakalum Efkarum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Taşacak Bu Deniz Dizisi Konusu Nedir? Taşacak Bu Deniz, Karadeniz’in hırçın doğasında iki düşman ailenin bitmeyen mücadelesini ekrana taşıyor. Adil ile Esme’nin geçmişten gelen husumetini, aileler arası çatışmaları ve beklenmedik olaylarla artan gerilimi ekranlara getiriyor. Hikâyede, bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Avukat Deniz Dedeoğlu, Aydın Barosu’na kayıtlı genç bir hukukçuydu. Didim’de serbest avukatlık yapıyordu. Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle Konya’da tedavi görüyordu ve 4 Aralık 2025’te hayatını kaybetti. Ölümünün, kardeşinin geçen yılki vefatı sonrası başlayan sağlık problemlerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Prof. Dr. Fatma Deniz Kimdir? Prof. Dr. Fatma Deniz, 11 Haziran 1983 doğumludur. 2025 yılı itibarıyla 42 yaşındadır. Genç yaşına rağmen hem Almanya'da hem de uluslararası araştırma topluluklarında üst düzey görev ve projelerde yer alması, bilim çevrelerinde sıkça vurgulanan bir başarı örneği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Caner Erdeniz Kimdir? Caner Erdeniz, 25 Nisan 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Galatasaray'da forma giyen basketbolcu, kısa forvet pozisyonunda görev alıyor. Eski basketbolcu Mehmet Erdeniz'in oğludur. Profesyonel kariyerine 2003 yılında alt yapısından yetiştiği Pınar Karşıyaka'da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Taşacak Bu Deniz Sözleri Esti bir deli rüzgar yakti beni efkari Esti bir deli rüzgar yakti beni efkari Yarum senin huyların niye böyle uçari Yarum senin huyların niye böyle uçari Sen barutsun ben ateş bir kibrit mi çakalum İki deli yan yana dünyayi mi yakalum Efkarum kara bulut karşu daği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Batuhan Karadeniz Kimdir? Türk futbol yorumcusu ve santrfor pozisyonunda oynayan eski profesyonel futbolcu Batuhan Karadeniz 24 Nisan 1991 tarihinde dünyaya geldi. Türk futbolunun özel yeteneklerinden biri olarak görülen Karadeniz, beklentileri karşılayamadı ve kamuoyu tarafından yeteneğine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
  • Soru Soru
Evet, Akdeniz Bölgesi bir deprem bölgesidir. Türkiye Deprem Tehlike Haritası'na göre Akdeniz Bölgesi, 3. derece deprem bölgeleri arasında yer almaktadır. Bu bölgeler, deprem riski açısından orta seviyeli alanlar olarak kabul edilir. Ancak, Türkiye'nin hiçbir bölgesi deprem riski taşımamaktadır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Deniz Bağdaş ile Aksel Gürel Aşk İddiaları Doğru mu? Magazin kulislerinde dolaşan söylentilere göre, Aksel Gürel ile Deniz Bağdaş arasında bir yakınlaşma olduğu öne sürülüyor. İddialar, Deniz Bağdaş’ın ünlü komedyen Özgür Turhan’dan boşanmasının ardından bu ilişkinin başladığı yönünde. Ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Deniz Bağdaş Kimdir? Deniz Bağdaş, 8 Temmuz 1993 tarihinde İzmir'de doğmuş bir sosyal medya içerik üreticisi, komedyen ve internet fenomenidir. Özellikle "Bozuk Mikrofon" adlı içerik serisiyle geniş kitlelerce tanınmıştır. Kendisi, mizah anlayışı ve yaratıcı içerikleriyle dijital platformlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

SürLaz İle Mutfak Bıçak Seti Modelleri
Paylaşımınız için teşekkürler! SürLaz'ın geleneksel ustalığı modern tasarımlarla buluşturması, özellikle mutfakta kalite ve keskinlik arayanlar...
İstanbul Evden Eve Nakliyat İle Güvenli Çözümler
Paylaşımınız için teşekkürler! İstanbul gibi trafiği ve yerleşimi zor bir şehirde profesyonel bir nakliyat hizmeti almak gerçekten çok önemli...
İzmir Özel Bosch Teknik Servis Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler. İzmir genelinde Bosch marka beyaz eşya, kombi ve klima kullanıcıları için sunduğunuz geniş hizmet ağı ve 1 yıl...
İzmir’de Güvenilir ve Hızlı Teknik Servis Hizmetleri
Paylaşımınız için teşekkürler! İzmir genelinde tüm ilçelere yayılan bu kadar kapsamlı bir servis ağının olması, özellikle acil teknik destek...
Difi Ambalaj ile Kaliteli Ambalaj Çözümleri
Paylaşımınız için teşekkürler! Difi Ambalaj'ın hem sürdürülebilir üretim anlayışı hem de işletmelere sunduğu eğitim desteği sektörde gerçekten...
Geri