Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yaşar Güler Kimdir, Kaç Yaşında Ve Nereli?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 23

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Konular
27,178
Web sitesi
argun.tc

Yaşar Güler Kimdir?

Orgeneral Yaşar GÜLER, 1954 yılında Ardahan’da doğmuştur.

Teğmen rütbesiyle 1974 yılında Kara Harp Okulundan, 1975 yılında Muhabere Okulundan mezun olmuştur.

1975-1984 yıllarında çeşitli birliklerde Muhabere Takım ve Bölük Komutanlığı görevlerinde bulunan Org.GÜLER; 1986 yılında Kara Harp Akademisinden, 1988 yılında Silahlı Kuvvetler Akademisinden mezun olmuştur.

Kurmay subay olarak; 1986-1988 yılları arasında Yurt İçi Bölge Komutanlığında Harekât Başkanlığı, 1988-1991 yıllarında Kara Kuvvetleri Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığında Plan Subaylığı, 1991-1992 yılları arasında 12’nci Piyade Tümen Harekât ve Eğitim Şube Müdürlüğü, 1992-1994 yılları arasında Silopi’de İç Güvenlik Tabur Komutanlığı, 1994-1995 yılları arasında Bosna-Hersek Türk Tugay Komutan Yardımcılığı, 1995-1997 yılları arasında Başbakanlık Askerî Başdanışmanlığı Proje Subaylığı, 1997-1999 yılları arasında Napoli/İtalya’da konuşlu NATO Güney Bölge Komutanlığı Muhabere Başkan Yardımcılığı, 1999-2000 yılları arasında Barış İçin Ortaklık Eğitim Merkez Komutanlığı, 2000-2001 yılları arasında Gnkur. Tatbikatlar Şube Müdürlüğü görevlerini yürütmüş, 2001 yılında Tuğgeneralliğe terfi etmiştir.

Hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Benzer konular

• Soru Soru
Demans hastalarının yaşam süresi, birçok faktöre bağlı olarak değişkenlik gösterir. Bu faktörler arasında demansın türü, hastanın yaşı, genel sağlık durumu, diğer sağlık sorunları ve tedavi seçenekleri yer alır. Hafif demans evresinde hastalar, günlük yaşam aktivitelerini gerçekleştirebilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1
Batuhan Yaşar Kimdir? Batuhan Yaşar, 1970 yılında Afyon’un Emirdağ ilçesinde doğan Türk gazeteci ve köşe yazarıdır. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Gazetecilik kariyerine 1988 yılında Türkiye Gazetesi’nde başladı. Muhabirlik döneminde sağlık, polis-adliye ve Başbakanlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Ebru Yaşar-Ben Ne Yangınlar Gördüm Sözleri Sen bana bakma, ilk değil Gidenin kazandığı, hileli bir oyun bu. Sen bana bakma, belki de en doğrusu bu. Ben sonbaharım, döktüğüm son yaprak bu. Ben ne yangınlar gördüm, öylece bırak beni, Sen ateşten korkarsın, kaç kurtar kendini. Ben ne yaralar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
  • Soru Soru
Akıllı ilaç tedavisinin süresi veya yaşam beklentisi, kanserin türü, evresi, hastanın genel sağlık durumu ve tedaviye verdiği yanıt gibi birçok faktöre bağlıdır. Akıllı ilaçlar, özellikle ileri evre kanserlerde yaşam süresini uzatmak ve yaşam kalitesini artırmak için kullanılır. Bu nedenle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
  • Soru Soru
Metastatik hastalığı olmayan Zollinger-Ellison Sendromlu hastalarda prognoz çok iyidir. Erken tanı genellikle 15 yılda %80'den fazla hayatta kalma ile sonuçlanır. Genel olarak, ZES'in hastalığın hasta üzerindeki etkileri ve ölüm oranları, iyi tıbbi ve cerrahi yönetimi nedeniyle düşüktür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
  • Soru Soru
Vulva kanserinde kritik nokta erken teşhisle birlikte kanserin ilerlemesini ve yayılmasını durdurmaktır. Birçok kanserde olduğu için vulva kanseri de diğer organlara yayılım gösterdiğinde hayati tehlikeye sebep olabilir.
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
  • Soru Soru
Uyuz daha çok vücutta görülür. Saçta uyuz varlığı genelde olmaz. Uyuz kaşıntısı şiddetlidir ve genellikle geceleri daha da kötüleşir. Saçınızda rahatsız edici bir kaşıntı varsa bunun nedeni BİT olabilir.
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
  • Soru Soru
Uyuz böceğinin yaşam döngüsü erkek ve dişi parazitin çiftleşmesi ile başlar. Çiftleşme sonrası erkek uyuz böceği ölür, dişi uyuz böcekleri ortalama 4-6 hafta yaşarlar. Dişi böcek (sarkopt) 30 dakikada tünel açabilir. Dişiler deri altında kazdıkları tünellere her gün 2-4 yumurta bırakırlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
  • Soru Soru
Tay-Sachs hastalığında enzim eksikliği şiddetine göre değişmekle beraber erken başlangıçlı olanlar ilk 5 yaş içinde kaybedilirken, daha hafif formları erişkin yaşlara kadar yaşayabilirler.
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
  • Soru Soru
Spina bifida erken teşhis edilip zamanında müdahale edilirse ölümcül bir hastalık değildir. Ancak tedavinin geciktirildiği durumlarda ortaya çıkabilecek enfeksiyonlar yaşamı tehdit edebilir. Erken müdahalenin olduğu durumlarda hastaların daha kaliteli bir yaşam sürmeleri mümkündür.
Cevaplar
0
Görüntüleme
26

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Çağla Özavcı Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Çağla Özavcı Kimdir? 18 Mart 1991 İzmir doğumlu Çağla Özavcı 34 yaşındadır. Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları...
Furkan Torlak Neden İstifa Etti?
Furkan Torlak Neden İstifa Etti? Soruşturma dosyasında adının geçmesi ve kamuoyunda oluşan tartışmaların ardından Furkan Torlak, Dezenformasyonla...
Furkan Torlak Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Furkan Torlak Kimdir? Furkan Torlak, lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladı. Akademik kariyerini...
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Vefat Etti!
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Vefat Etti! 2 Aralık gününden beri yoğun bakımda bulunan Manisa'nın Şehzadeler ilçesinin Belediye...
Geri