Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yüksel Baltacı-Ela Mana (Türkçe Çeviri)

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
11,540
yüksel-baltacı-ela-mana-türkçe-çeviri-sözleri-arguntc.webp

Yüksel Baltacı-Ela Mana (Türkçe Çeviri) Sözleri
Beni annemden ayırdılar, acıyla tek başıma kaldım
Sıcaklığını hiç tanımadım, elini hiç tutmadım.
Gözlerin geceye ışık gibi, rüyalarımda beliriyor.
Benim yarım hep eksik, içimde hep bir ayrılık var
Hep böyle yıllarca mı ağlayacağım?
Hep böyle acıyla mı yaşayacağım?
Gel anne, yollarımız birleşsin artık,
Sadece koynunda uyuyayım ben

Kaldum kara bulut ardina bulamadum yolumi
Uçtum acimadan kırdiler kanadumi kolumi
Şimdi kime desem bilmem dermansuz dertlerumi
Sustum olmadi diyemedum bağladiler dilumi

Benim de sevilmeye hakkım vardı, Kim tarayacak
saçlarımı şimdi?
Kim okşayacak yanağımı?
Benim yarım hep eksik, Ve içimden kırılıyorum
Tanrım.
Hep böyle yıllarca mı ağlayacağım?
Hep böyle acıyla mı yaşayacağım?
Gel anne, yollarımız birleşsin artık,
Sadece koynunda uyuyayım ben.

Kaldum kara bulut ardina bulamadum yolumi
Uçtum acimadan kırdiler kanadumi kolumi
Şimdi kime desem bilmem dermansuz dertlerumi
Sustum olmadi diyemedum bağladiler dilumi

Hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran davasında bugün karar bekleniyor. Narin'in annesi Yüksel Güran son savunmasında Nevzat Bahtiyar'ı kastederek "O şimdi kendini güvene almış burada, yemin ederim ki onun kökünü kazıyacağım." dedi. Mahkeme Başkanı Ramazan Dündar, duruşmanın bu gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran davasında bugün karar bekleniyor. Narin'in annesi Yüksel Güran son savunmasında Nevzat Bahtiyar'ı kastederek "O şimdi kendini güvene almış burada, yemin ederim ki onun kökünü kazıyacağım." dedi. Mahkeme Başkanı Ramazan Dündar, duruşmanın bu gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Metehan Baltacı Kimdir? 3 Ekim 2002 İstanbul Fatih doğumlu Metehan Baltacı 23 yaşındadır. Defans mevkiinde oynayan Türk futbolcudur. Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giymektedir. Henüz çocuk yaşlarda futbola başlayan Baltacı, kısa sürede dikkat çeken fiziği, oyun zekâsı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
  • Soru Soru
Bazı kurdele çeşitleri: Saten kurdele Yumuşak ve naif bir yapıya sahiptir, dikiş tutması kolaydır. Grogren kurdele Parlak ve sade bir görünüme sahip, sağlam bir kurdele çeşididir. Organze kurdele Tül kumaştan üretilir, ince bir yapısı vardır. Kadife kurdele Kadife kumaştan üretilir, yumuşak bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Faruk Sabancı & Mela Bedel-Darıldım Sözleri Darıldım ben sana canım, Böyle mi olacaktı Vuruldum vuruldum baksana, Kanım yerde mi kalacaktı Mapushane içinde minderim kana battı Minderim kana battı Yahu bu ne haldir, Öldüm yedi yıldır Yahu bu ne haldir, Öldüm yedi yıldır Gardiyan çekti gitti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Rüyada bela görmek, pek iyiye yorulmaz ve genel manada pek çok aksiliğin, sıkıntının üst üste geleceği bir döneme dikkat çeker. Özellikle iş konusunda bazı atılımlar yapmak isteyen, yeni oluşumlar için gün sayan kişilerin, bir müddet daha beklemelerinin hayırlarına olacağını ve bu dönemde yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Rüyada bela okumak, hayırlara alamet etmez. Geçim sıkıntısı çekmeye, maddi zarara uğrayarak, büyük borçların ve yükümlülüklerin altına girmeye, birine kefil olmak nedeniyle ağrısız başını ağartmaya, sağlık sorunları yaşamaya, sıkıntı ve zorluklardan bunalarak içine dönüp, eve kapanmaya delalet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Venezuela hükümeti, ABD'ye seyahat edecek veya bu ülkeden transit geçecek vatandaşlarını, son dönemde artan keyfi göç kontrol tedbirleri ve insan hakları ihlalleri nedeniyle uyardı. Dışişleri Bakanlığı, Venezuelalıların ABD'de karşılaşabileceği olumsuz koşullar ve şiddet olaylarına karşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Venezuela hükümeti, ABD'ye seyahat edecek veya bu ülkeden transit geçecek vatandaşlarını, son dönemde artan keyfi göç kontrol tedbirleri ve insan hakları ihlalleri nedeniyle uyardı. Dışişleri Bakanlığı, Venezuelalıların ABD'de karşılaşabileceği olumsuz koşullar ve şiddet olaylarına karşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Rüyada hela görmek, uzun bir zamandan beri herhangi bir sorun yaşamayan, hayatı çok güzel bir şekilde ilerleyen ve iş hayatı ile ilgili olarak çok güzel çalışmalar gerçekleştiren rüya sahibinin, ailesinden kaynaklanan çeşitli sorunlar ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük üzüntüler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Mehmet Türkmen Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Mehmet Türkmen Kimdir? Mehmet Türkmen, 1992 yılında Konya'da doğmuştur ve Ağustos 2025 itibarıyla 33 yaşındadır. Futbola olan ilgisi genç yaşlarda...
Batuhan Yaşar Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Batuhan Yaşar Kimdir? Batuhan Yaşar, 1970 yılında Afyon’un Emirdağ ilçesinde doğan Türk gazeteci ve köşe yazarıdır. Anadolu Üniversitesi İktisat...
Besim Tibuk Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Besim Tibuk Kimdir? Besim Tibuk, 1945 yılında Rize'nin Fındıklı ilçesinin Arılı köyünde doğdu. İlk öğrenimini Murgul'da, orta öğretimini Kars...
Avukat Deniz Dedeoğlu Vefat Etti!
Avukat Deniz Dedeoğlu, Aydın Barosu’na kayıtlı genç bir hukukçuydu. Didim’de serbest avukatlık yapıyordu. Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle...
Survivor 2026 All Star Yarışmacısı Ramazan Sarı Kimdir?
Ramazan Sarı Kimdir? Ramazan Sarı, 1997 doğumlu olup 2026 yılı itibarıyla 29 yaşındadır. Bu yaş aralığı, onun hem deneyimli hem de fiziksel olarak...
Geri