Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kremasız Kadayıflı Muhallebi Tarifi, Nasıl Yapılır?
(1 Viewer)
Kremasız Kadayıflı Muhallebi Tarifi Nasıl Yapılır?
Kadayıfları elinizle ufalayın.
Tereyağını tavaya koyup erittikten sonra üzerine kadayıfları ekleyerek renk alana kadar kavurun. Altın rengi olunca şekeri de ekleyin ve karıştırmaya devam edin.
Daha sonra cevizleri ekledikten sonra soğumaya bırakın.
Muhallebi için; vanilya hariç tüm malzemeleri tencereye alalım.
Karıştırarak kısık ateşe pişirelim. En son vanilyayı ve tereyağını da ekleyip tekrar karıştıralım.