JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pastane Usulü Supangle Tarifi, Nasıl Yapılır?
(1 Viewer)
Konbuyu başlatan
Konbuyu başlatan
Gulsumnur
Başlangıç tarihi
Başlangıç tarihi
26 Ara 2024
Cevaplar
Cevaplar
0
Görüntüleme
Görüntüleme
8
Pastane Usulü Supangle Tarifi İçin Malzemeler
1 litre süt
6 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı kakao
2 adet yumurta sarısı
120 gram bitter çikolata(iki paket)
1 yemek kaşığı tereyağı veya margarin
1/2 çay bardağı buzlu soğuk su
2-3 dilim kakaolu kek
Pastane Usulü Supangle Tarifi Nasıl Yapılır?
Tencereye nişasta, un, şeker, kakao ve yumurta sarısını alın ve karıştırın. Yavaş yavaş sütü ilave edin. Topaklanmaması için güzelce karıştırın.
Sürekli karıştırarak pişirin. Kıvamı koyulaşıp göz göz olunca kadar pişirin. Ocaktan alın ardından tereyağı ve çikolatayı ilave edin ve karıştırın.
Son olarak soğuk suyu da ilave edin.
Üzerinin kabuk tutmaması için soğuyana kadar ara ara karıştırın. Kuplara kakaolu kekleri paylaştırın.
Üzerlerine supangleyi ekleyin ve buzdolabında soğutun.
Ardından servis edin. Afiyetler olsun.