Tavuk Kebabı Tarifi, Nasıl Yapılır? (1 Viewer)

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gulsumnur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 4

Gulsumnur

Moderator
Credits
5,889

tavuk-kebap-tarifi-nasıl-yapılır-arguntc.webp
Tavuk Kebabı Tarifi İçin Gerekli Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğsü
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet rendelenmiş soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tatlı toz kırmızı biber
  • 1-2 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1-2 dal ince kıyılmış maydanoz

Tavuk Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk kebabı için önce tavuk göğüslerini ve zeytinyağını mutfak robotuna ekleyin ve robottan geçirerek tavuk kıyma haline getirin.
  2. Hazır olan tavuk kıymanın içine soğan, maydanoz ve baharatları da ilave ederek iyice yoğurun.
  3. Çöp şişlere tavuğu su ya da yağ yardımıyla geçirin.
  4. Hazırladığınız tavuk kebabını fırın tepsinize dizin.
  5. 180 derecede nar gibi kızarana kadar pişirin. Tavuk kebap hazır. Afiyet olsun.
 

Users who are viewing this thread

Trending content

Geri
Üst