JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavuklu Pilav Kapama Tarifi, Nasıl Yapılır?
Konbuyu başlatan
Konbuyu başlatan
Argun
Başlangıç tarihi
Başlangıç tarihi
25 Ara 2024
Cevaplar
Cevaplar
0
Görüntüleme
Görüntüleme
6
Tavuklu Pilav Kapama Tarifi İçin Gerekli Malzemeler
5-6 adet tavuk budu
2-3 su bardağı sıcak su
2 su bardağı pirinç
2 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı karabiber
Tavuklu Pilav Kapama Tarifi Nasıl Yapılır?
Tavuklu pilav kapama tarif için tavuk butlarını yıkayıp tencerede haşlayın.
Yağı tencerede eritin. Süzdüğünüz pirinçleri güzelce kavurun.
Suyunu pirinç için ayırın. Pirinçleri 15 dakika sıcak suda bekletin.
Üzerine tavuk suyunu ilave edin. Butları ve baharatını dizin.
Gerekirse su ilave edebilirsiniz. Kısık ateşte demlenmeye bırakın.
Tavuklu pilav kapama hazır. Afiyet olsun.