2025 YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1

Argun

Administrator
Yönetici
2025 YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak?

Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2025-YÖKDİL/1) söz konusu sınava katılım sağlayan binlerce adayın gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sınava katılan adaylar şimdi ise değerlendirme işlemlerinin ardından sonuçlara odaklandı. Peki, YÖKDİL 2025/1 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

9POP0WKxo0CnpB2leXwhMw.jpg

Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL/1) sonuçları için geri sayım başladı. ÖSYM tarafından düzenlenen bu yılın ilk YÖKDİL sınavının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. İşte, 'YÖKDİL ne zaman açıklanacak?' sorusunun yanıtı...
hT0tR9tawEmiG1BIdVypYQ.jpg

YÖKDİL 2025/1 sonuçları henüz açıklanmadı.YÖKDİL sonuçlarının 6 Mart 2025 tarihinde açıklanması bekleniyor.
O7XFyShDVkyU7kPthZM5NQ.jpg

Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil sınavı, genel olarak kamu kurum ve kuruluşlarında ya da akademik alanda kariyer yapmak isteyen yüksek lisans ve doktora eğitimi adaylarının dil yeterliliklerini belgelendirmek amacıyla tercih edilen bir sınav.YÖKDİL daha önce YÖK Başkanlığı koordinasyonunda Anadolu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi iş birliği ile düzenlenirken, 2019 yılından bu yana sınav ÖSYM tarafından düzenleniyor.

Kaynağa git...

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Geri