Gulsumnur
Administrator
- Kredi
- 25,222,449
Ceren Yeşim Bozoğlu 29 Temmuz 1974 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Aslan burcu olan Ceren Yeşim Bozoğlu’nun göz rengi kahverengi saçları ise siyah renktedir.
Ceren Yeşim Bozoğlu’nun boyu 1.61 cm, kilosu ise 70 kilodur.
43 yaşında olan Ceren Yeşim Bozoğlu çocukluk dönemlerini İstanbul şehrinde geçirmiştir. Ceren Yeşim Bozoğlu lise eğitiminin Özel Ata Koleji’nde almış olup lise eğitimini tamamladıktan sonra ailesiyle birlikte İzmir’e yerleşmişlerdir.
Ceren Yeşim Bozoğlu Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk bölümü üzerine eğitim almış ve üniversitede eğitim alırken pek çok tiyatro oyununda da rol almaya başlamıştır. Ceren Yeşim Bozoğlu 2007 yılında bir evlilik yaptı. Ancak mutluluğu yakalayamayan başarılı oyuncu Ceren Yeşim Bozoğlu 2010 yılında boşandı.
CEREN YEŞİM BOZOĞLU’NUN OYUNCULUK HAYATI
Ceren Yeşim Bozoğlu “Kadınlar” adlı tiyatro oyunuyla birlikte pek çok ödüle layık görülmüştür.
1998 yılından itibaren İstanbul’a yerleşen Ceren Yeşim Bozoğlu TRT televizyonunda bir süre görev yaptıktan sonra devlet tiyatrosuna giriş yaparak önemli rollerde görev aldı.
1998 yılında ilk defa “Sıcak Saatler” adlı dizide rol alan Ceren Yeşim Bozoğlu’nun çıkış yaptığı dizi projesi “Gülbey “oldu.
CEREN YEŞİM BOZOĞLU’NUN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLM PROJELERİ
Ceren Yeşim Bozoğlu’nun rol aldığı projeler arasında; o Hayat Benim, Kalbimdeki Deniz, Bebek işi, Gizli Yüzler, Geni Aile, Memleket Hikayeleri, Doktorlar, The imam gibi pek çok proje bulunmaktadır.