Gulsumnur
Administrator
- Kredi
- 12,611,642
Fatih Gühan Kimdir?
Kızılcık Şerbeti dizisinin İmam İlhami'si olarak izleyici karşısına çıkan Fatih Gühan, 8 Haziran 1993 doğumlu, genç yaşta tiyatroya olan ilgisiyle dikkat çeken bir oyuncudur. Oyunculuk kariyerine erken yaşlarda adım atmış olan Gühan, lise eğitimini Uşak Sait Sabri Ağaoğlu Lisesi’nde tamamladı. Genç yaşta tiyatroya olan ilgisi sayesinde yeteneklerini geliştiren Gühan, bu alanda eğitim almak için Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümüne yerleşti.
Lisans eğitimini ise Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünde tamamlayan yakışıklı oyuncu, eğitimi süresince birçok tiyatroda oynadı. Gühan "Beni Affet" ve "Beni Bırakma" dizilerinin kadrosunda yer almıştı.
Üniversite yıllarında birçok tiyatro oyununda sahne alan ve oyunculuk yeteneklerini pekiştiren Gühan, profesyonel kariyerine de tiyatro ile başladı. Özellikle “Beni Affet” ve “Beni Bırakma” gibi popüler dizilerde rol alarak televizyon dünyasında tanınmaya başlandı. Dizi ve tiyatro sahnelerindeki performansıyla adından söz ettiren Gühan, Kızılcık Şerbeti dizisindeki İlhami karakteri ile büyük bir çıkış yakaladı.