İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) soruşturması: İşte tutuklananların ve serbest bırakılanların tam listesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1

Argun

Administrator
Yönetici
İBB soruşturması tutuklananları ve serbest bırakılanların tam listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu 48 kişi tutuklandı. Terör soruşturmasında ise 3 kişi için tutuklama kararı verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında 89, terör soruşturmasında 7 kişi ile ilgili kararlar açıklandı.

Yolsuzluk soruşturması kapsamında 89 kişiden 48'i tutuklanırken, 41'i hakkında adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine yöneltilen iki suçlamadan biri olan yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklandı. İmamoğlu'nun, terör soruşturmasından ise tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

Tutuklananların ve adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılananların listesi... YOLSUZLUK SORUŞTURMASI TUTUKLANANLAR

Ekrem İmamoğlu / İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Murat Ongun / Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Murat Çalık / Beylikdüzü Belediye Başkanı Buğra Gökce/ İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı Eyüp Subaşı / Popüler Reklam Yayıncılık ve Genç Popülist Medya Planlama Organizasyon Sahibi Murat Abbas / Kültür A.Ş. Genel Müdürü Serdal Taşkın / Kültür A.Ş. Eski Genel Müdürü Tuncay Yılmaz / İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü İpek Elif Atayman / Medya A.Ş. Eski Genel Müdürü Adem Tuncay / İBB Reklam Yönetimi Şube Müdürü Ali İlbak / İlbak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf İlbak / İlbak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Nuhoğlu/ Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Haydanlı / İş insanı Ahmet Köksal / BVA Reklam AŞ kurucusu Kamil Timur Delibaş / Vegavizyon Reklamcılık Yöneticisi Alper Aydın / Reklamarea Yöneticisi Mustafa Nihat Sütaş / Reklam İstanbul Şirket Ortağı Servet Yıldırım / Karsal Örme Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Köksal’ın şoförü Süleyman Atik Mete Sarıaltun Serdar Öztürk Ahmet Çiçek

YOLSUZLUK SORUŞTURMASI ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALANLAR Cemal Ufuk Karakaya / İBB Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Taşkın / İBB Kentsel Tasarım Şube Müdürü Ercan Saatçi / Sanatçı Ahmet Palazoğlu / Cübbeli Ahmet'in damadı olarak tanınan iş insanı Birsen Şahin / İBB yöneticisi Alperen Aydın Alihan Aydın Canan Münüklü Vahit Doğan

TERÖR SORUŞTURMASI TUTUKLANANLAR

Mahir Polat / İBB Genel Sekreter Yardımcısı Resul Emrah Şahan / Şişli Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalışkan / Reform Enstitüsü Direktörü

TERÖR SORUŞTURMASI ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALANLAR

Ekrem İmamoğlu / İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı

Kaynağa git...

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Haftanın enleri

Geri