Özel Güvenlik 114. Temel Eğitim ve 90. Yenileme Eğitimi (ÖGG) sınav giriş belgeleri nasıl alınır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1

Argun

Administrator
Yönetici
ÖGG sınav giriş belgeleri nasıl alınır? ÖGG sınav yerlerinin ilan edildiği tarih aralığı

Özel Güvenlik 114. Temel Eğitim ve 90. Yenileme Eğitimi (ÖGG) sınavına kısa bir süre kala sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Adayların ÖGG sınav giriş belgelerini yanında bulundurması gerekiyor. Peki, Özel Güvenlik 114. Temel Eğitim ve 90. Yenileme Eğitimi (ÖGG) sınav giriş belgeleri nasıl alınır?

PxuFR_dOrUKrJCWzJTSH_w.jpg

Özel Güvenlik 114. Temel Eğitim ve 90. Yenileme Eğitimi sınav kılavuzu Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Özel Güvenlik 114. Temel Eğitim Ve 90. Yenileme Eğitimi Sınavına Ait Sınav Kılavuzu ile sürece dair önemli tarihlere yer verildi.
RSIWKAJVk0WqzW9x-exO0g.jpg

Özel Güvenlik 114. Temel Eğitim ve 90. Yenileme Eğitimi sınavı 12 Nisan 2025 tarihinde düzenlenecek.
hjMnnhzstk6Gu4pGUHQBqw.jpg

ÖGG sınav giriş belgeleri 20-24 Mart tarihlerinde adayların erişimine açılacak. Özel Güvenlik'ten eğitim görmüş her kursiyer sınav belgesi almak zorundadır. Sınav belgesi olmadan sınava giriş yapılmaz. Yapılan açıklamada; "Özel güvenlik eğitim kurumları tarafından kursiyerlere ait fotoğrafların “Sınav Talimatı’na uygun formatta ÖGNET uygulamasına yüklendiğini kontrol ederek, doğru kimlik bilgisi ve fotoğrafı içeren “Sınav Giriş Belgelerini” adaylara teslim edeceği tarih aralığıdır. " denildi.
qkK_FvOE80uluvafIna2mw.jpg

114. dönem ÖGG sınav sonuçları 2 Mayıs tarihinde açıklanacak. Sonuçlarla ilgili itirazlar ise 5-7 Mayıs tarihleri arasında alınacak.

Kaynağa git...

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Günün trendleri

Haftanın enleri

Geri