Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İbrahim Kalın-Sen Benimsin Ben Seninim

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Reklamsız
Konular
11,919
🌟Puan
16,113,479
💵Bakiye
12TL
ibrahim-kalın-sen-benimsin-ben-seninim-şarkı-szöleri-arguntc.webp

İbrahim Kalın-Sen Benimsin Ben Seninim Şarkı Sözleri
Beni eller gibi görme
Sen benimsin ben seninim
Gel seni benden ayırma
Sen benimsin ben seninim

Senin kalbin benim kalbim
Sana malumdur benim halım
Kaçma benden nazlı gülüm
Sen benimsin ben seninim

Kalpten kalbe bir yol vardır
Gözünen görünmez sırdır
İkimizin kalbi birdir
Sen benimsin ben seninim

Tülay Maciran-Daha Beni Aramasın

İbrahim Kalın - Suya Gider Allı Gelin

Konuyu izleyenler

Benzer konular

İbrahim Kalın - Suya Gider Allı Gelin Sözleri Suya gider allı gelin Has gelin, has gelin Topukların nokta nokta bas gelin Bas gelin, bas gelin, aman Bu güzellik sade sana Has gelin, has gelin Bilmiyon mu benim sana yandığım Yandığım, yandığım, aman Ellerin köyünde garip kaldığım Kaldığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
İbrahim Kalın, 1971 yılında İstanbul'da doğdu ve kökeni Erzurum'a dayanıyor. İlköğrenimini tamamladıktan sonra Alanya Lisesi'nden mezun oldu. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nden mezun olduktan sonra, İslam düşüncesi ve felsefesi üzerine yüksek lisans yapmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
İbrahim Kalın Kimdir? İbrahim Kalın, 15 Eylül 1971, İstanbul Türk tarihçi, bürokrat ve diplomat. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Bestelediği eserler arasında "Seni Mene Vermez İse" ve "Elif Bacı" adlı çalışmalar bulunmaktadır. Erzurum - Ispir kökenli bir ailenin çocuğu olarak 1971 yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
İbrahim Yıldız Kimdir? İbrahim Yıldız, 26 Mayıs 1998 tarihinde dünyaya geldi. Sanata olan ilgisi çocukluk yıllarında başladı ve zamanla bu tutku onun hayatının merkezine yerleşti. Eğitim hayatında Güzel Sanatlar ve İç Mimarlık alanlarında aldığı yoğun eğitim, yaratıcılığını ve estetik...
Cevaplar
1
Görüntüleme
54
İbrahim Taşyapan Kimdir? 28 Haziran 1964 tarihinde Kayseri Yeşilhisar ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul öğrenimini Yeşilhisar Mithat Paşa İlkokulunda, ortaokul ve lise eğitimini 1974-1981 yıllarında Yeşilhisar İmam Hatip Lisesinde, lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler...
Cevaplar
1
Görüntüleme
32
İbrahim Selim Kimdir? 1979 yılında Ankara'da doğdu. Aslen Arhavili ve Laz kökenlidir. Ortaöğrenimini tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümünde eğitim gördü; üç yıl sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne girdi. 2003/2004 sezonunda Ankara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
  • Soru Soru
İbrahim Tatlıses'in en çok sevilen şarkılarından bazıları şunlardır: "Bir Kulunu Çok Sevdim" "Aramam" "Sarhoş" En sevilen şarkı konusunda kesin bir görüş yoktur, çünkü bu, kişisel tercihlere bağlıdır.
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
İbrahim Halil Talay Kimdir? Futbol tutkusunu sanayide kaynak ustalığı yaparken geliştiren İbrahim Halil Talay, bugün 2. Lig’de adından söz ettiriyor. 26 yaşındaki forvet, 14 maçta attığı 10 golle gol krallığı yarışında önemli bir isim hâline geldi. Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde doğan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
İbrahim Çelikkol Kimdir? Kocaeli'nin İzmit İlçesinde 14 Şubat 1982 yılında dünyaya gelen 43 yaşındaki İbrahim Çelikkol, oyunculuk hayatına adım atmadan önce profesyonel modellik ve liglerde basketbol maçlarına çıkarak ismini duyurmaya başladı. Basket oynamayı bırakan ve oyunculuk eğitimi almak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Rüyada Dünyanın Sonunu Görmek
Rüyada dünyanın sonunu görmek, derin bir mânâ taşıyan ve rüyayı gören kimseye yönelik bir ihtar niteliğinde olan bir rüyadır. Bu sebeple, böyle...
Rüyada Hakkını Helal Etmemek
Rüyada hakkını helal etmemek, zor günler geçirmeye, mutsuzluk ve işlemiş günahlardan dolayı pişmanlık duymaya işaret eder. Kişinin vicdani yükler...
Rüyada Eve İzinsiz Birinin Girmesi
Rüyada eve izinsiz bir kimsenin girdiğini görmek,beklenmedik bir misafire veya sırlarının açığa çıkmasına delâlet eder. Eğer eve giren kişi...
Rüyada Baba Evini Görmek
Rüyada baba evini görmek, rüya sahibinin ailesi, geçmişi, kökleri ve ruh hâli ile ilgili pek çok mânâya delâlet eder. Baba evi, kişinin sığınacak...
Rüyada Çocuğunun Suda Boğulduğunu Görmek
Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek, kişinin evladı ile ilgili kaygı taşımasına, dünya işlerine gereğinden fazla dalarak ahiret hayatını...
Geri