Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Korhan Saygıner Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Reklamsız
Konular
11,919
🌟Puan
16,100,659
💵Bakiye
12TL
korhan-saygıner-kimdir-nereli-yaşı-biyograisi-arguntc.webp

Korhan Saygıner Kimdir?
1976 yılında İzmir'de dünyaya gelen müzisyen Korhan Saygıner, dört kardeşin en küçüğüdür. Korhan Saygıner ilk albümünü 2005 yılında çıkardı. Bu albüm "Yaz Beni" adını taşımaktadır. Korhan Saygıner, 2015 Eurovision Şarkı yarışmasında 1. olan My Nubmer One parçasının bestecisi Cihristos Dantis ile ortak bir şarkıya imza attı.

2005 Yılında ilk albümü Yaz Beni ile müzik piyasasındaki yerini almış özellikle İstemiyor ve Yaz Beni şarkıları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır. Ayrıca 6 parça'da bestecilik yönünüde gösteren Korhan Saygıner 2015 Eurovision Şarkı yarışmasında 1. olan My Nubmer One parçasının bestecisi Cihristos Dantis ile ortak bir şarkıya imza atmıştır.

En son olarak Türk Böbrek Vakfı'nın organ bağışı kampanyasına destek amacıyla yaptığı "Bir Işık da Sen Tut" isimli besteyle saygın ödülleri toplayan Korhan, Sezen Aksu'nun unutulmaz "Tükeneceğiz"i ülkemizin önemli yorumcularından Funda Arar ile birlikte seslendirerek de şarkıcılıkta ne kadar iddialı olduğunu göstermiştir.

2008 yılında program sunucusu ve oyuncu Zuhal Topal ile nikah masasına oturdu. İkilinin Lina isminde bir kızı var.

Survivor Beyza Gemici Kimdir, Nereli, Yaşı, Biyografisi

Lily Phillips Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Mehmet Korhan Fırat Kimdir? 1988 yılının Ağustos ayında dünyaya gelen yakışlı oyuncu aslen doğma büyüme Erzincan’lıdır. Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümü’nden başarı ile mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından bir çok başarılı sinema ve dizi projesinde rol alarak oyunculuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Dünya Bilardo Şampiyonu Milli Bilardocu Semih Saygıner, "Zannediliyor ki bizim genetik yazılımımızda var bu, hiç çalışmamışız, Allah vergisi bir yetenek var, alıyoruz ıstakayı elimize, ittirmiyoruz bile. Bilardoya başlayalı 45 yılı geçti, hala deli gibi çalışıyorum." dedi. Profesyonel Bilardo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Güney Kore düzenlenen Bilardo Ligi Finali'nde Semih Saygıner ve Lütfi Çenet karşı karşıya geldi. Türk derbisinde kazanan Semih Saygıner oldu. Milli bilardocu Semih Saygıner, Güney Kore'deki Profesyonel Bilardo Ligi (PBA) Dünya Şampiyonası finalinde Türk bilardo sporcusu Lütfi Çenet'i yenerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Adnan Deniz Kayatepe Kimdir? Adnan Deniz Kayatepe 17 Şubat 1992 yılında Ankara'nın Keçiören ilçesinde dünyaya geldi. Hakemlik kariyerine 2011 yılında başlayan Adnan Deniz Kayatepe, Süper Lig'de ilk maçını ise 16 Şubat 2025 tarihinde yönetti. TFF'nin resmi internet sitesinde Hakan Deniz Kayatepe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Marius Sumudica Kimdir? Marius Sumudica, 4 Mart 1971'de Bükreş'te dünyaya geldi. Sumudica, Rumen teknik direktör ve Santrfor mevkisinde oynamış eski bir futbolcudur. 2023-2024 sezonunda Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübünü çalıştırdı. Marius Sumudica hangi takımlarda oynadı? 1988 -...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
Rıza Tamer Kimdir? Müzik kariyerine 2000’li yılların başında adım atan Rıza Tamer, samimi tavırlarıyla çok kısa sürede geniş bir kitle edinmeyi başardı. Tamer, yaşadığı zorlu günlerin ardından müziğe dönmüş ve samimi şarkı sözleriyle kalpleri fethetmişti. Özellikle sokak müzisyenliği yaptığı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
15
Yılmaz Tozan Kimdir? Yılmaz Tozan, 1973 yılında Uşak’ın Eşme ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini doğup büyüdüğü Eşme’de tamamlayan Tozan, eğitim hayatının ardından iş yaşamına atılarak ticaret alanında faaliyet göstermeye başlamıştır. Uzun yıllar farklı ticari girişimlerde...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
Doğukan Polat Kimdir? 5 Haziran 1990 tarihinde İstanbul’un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelen Doğukan Polat, çocukluğunu Fenerbahçe Orduevi’nde geçirdi. Hem sanata hem de topluma duyduğu derin ilgi, onu iki farklı alanda akademik eğitim almaya yönlendirdi. Doğukan Polat'ın Eğitim Durumu Lisans...
Cevaplar
1
Görüntüleme
26
Boran Kuzum Kimdir? 1992'de Ankara'da doğan Boran Kuzum, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı'nda tamamladı. Televizyonda ilk kez 2015 senesinde Analar ve Anneler dizisiyle yer aldı. Analar ve Anneler'de eczacı kalfası...
Cevaplar
1
Görüntüleme
24
Ord. Prof. Dr. Cahit Arf Kimdir? Cahit Arf (24 Ekim 1910, Selanik – 26 Aralık 1997, İstanbul), Türk matematikçi, bilim insanı ve eski TÜBİTAK Bilim Kolu başkanlarından biridir. Matematik alanında yaptığı özgün çalışmalarla uluslararası ün kazanan Arf, 1943 yılında İnönü Armağanı'nı, 1974 yılında...
Cevaplar
1
Görüntüleme
21

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Antalya Psikoloji Terapi Merkezi
Paylaşımınız için teşekkürler. Antalya Muratpaşa bölgesinde profesyonel ve bilimsel temelli bir psikolojik destek arayanlar için oldukça detaylı...
[OzzModz] Attachment Stats Widget
Argun Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: [OzzModz] Attachment Stats Widget - Widget for attachment stats Bu kaynak hakkında daha fazla...
Lazy Load Images (PageSpeed improvement)
Argun Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Lazy Load Images (PageSpeed improvement) - Improve your PageSpeed score with Lazy Load Images Bu...
[OzzModz]/[Kirby] Public Account Upgrades
Argun Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: [OzzModz]/[Kirby] Public Account Upgrades - Account upgrade page made public Bu kaynak hakkında...
[PB] Top Reacted Posts
Argun Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: [PB] Top Reacted Posts - Sort posts in thread by reaction score Bu kaynak hakkında daha fazla...
Geri