JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ciğer Kızartma Tarifi, Nasıl Yapılır?
Konbuyu başlatan
Konbuyu başlatan
Gulsumnur
Başlangıç tarihi
Başlangıç tarihi
22 Ocak 2025
Cevaplar
Cevaplar
0
Görüntüleme
Görüntüleme
15
Ciğer Kızartma Tarifi İçin Malzemeler
500 gram dana ciğeri
1 su bardağı un
1 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kekik
Sunum için:
2 adet patates
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı sumak
1 çay kaşığı tuz
Ciğer Kızartma Tarifi Nasıl Yapılır?
İlk olarak küp küp doğradığımız ciğeri süzgece alalım ve kanının süzülmesi için bekleyelim.
Uygun bir tavada küp küp doğradığımız patatesleri kızartalım.
Daha sonra kanı süzülen ciğerleri una bulayalım.
Fazla ununu silkeleyip kızgın yağa atıp, kızartalım.
Arada karıştırarak en fazla 3 dakika pişirelim. Bu sürede pişip pişmediğini kontrol ettikten sonra süzgeç yardımıyla tabağa alalım.
Soğanları jülyen doğrayıp tuz ve sumakla ovalım. Patatesleri ve soğanları servis tabağına alalım.
Üzerine ciğerleri ilave edip servis yapalım.
Afiyet olsun.
Create an account or login to comment
You must be a member in order to leave a comment
Create account
Create an account on our community. It's easy!
Log in
Already have an account? Log in here.