JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karnabahar Kavurması Tarifi, Nasıl Yapılır?
Konbuyu başlatan
Konbuyu başlatan
Gulsumnur
Başlangıç tarihi
Başlangıç tarihi
26 Ara 2024
Cevaplar
Cevaplar
0
Görüntüleme
Görüntüleme
19
Karnabahar Kavurması Tarifi İçin Gerekli Malzemeler
1 adet orta boy karnabahar
1 adet soğan
1 adet havuç
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Karnabahar Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır?
Karnabaharları çiçeklerine ayırıp sirkeli suda 30 dakika bekletin.
Tencerede küp küp doğranmış soğan ve havucu kavurun.
Tencerede küp küp doğranmış soğan ve havucu kavurun.
Salçayı ilave edin ve karnabaharları ekleyin.
1 su bardağı kadar kaynamış su ve baharatlarını ilave edin. Kısık ateşte 20 dakika kadar pişirin.
Karnabahar kavurması tarifiniz hazır. Afiyet olsun!
Create an account or login to comment
You must be a member in order to leave a comment
Create account
Create an account on our community. It's easy!
Log in
Already have an account? Log in here.