Karnabahar Kavurması Tarifi, Nasıl Yapılır?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gulsumnur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 19

Gulsumnur

Administrator
Katılım
16 Ara 2024
Mesajlar
1,366
Tepkime puanı
20
Puanları
38
Puan
60,531
Bakiye
1TL

karnabahar-kavurmasi-tarifi-nasıl-yapılır-arguntc.webp
Karnabahar Kavurması Tarifi İçin Gerekli Malzemeler

  • 1 adet orta boy karnabahar
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Karnabahar Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharları çiçeklerine ayırıp sirkeli suda 30 dakika bekletin.
  2. Tencerede küp küp doğranmış soğan ve havucu kavurun.
  3. Tencerede küp küp doğranmış soğan ve havucu kavurun.
  4. Salçayı ilave edin ve karnabaharları ekleyin.
  5. 1 su bardağı kadar kaynamış su ve baharatlarını ilave edin. Kısık ateşte 20 dakika kadar pişirin.
  6. Karnabahar kavurması tarifiniz hazır. Afiyet olsun!
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Haftanın enleri

Geri