JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mantarlı Et Sote Tarifi, Nasıl Yapılır?
Konbuyu başlatan
Konbuyu başlatan
Gulsumnur
Başlangıç tarihi
Başlangıç tarihi
22 Ocak 2025
Cevaplar
Cevaplar
0
Görüntüleme
Görüntüleme
14
Mantarlı Et Sote Tarifi İçin Malzemeler
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
1 adet soğan
2 adet yeşil biber
2 adet kapya biber
400 gram dana eti
300 gram mantar
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 adet domates
4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
3 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 adet pul biber
Mantarlı et sote üzeri için: Mantarlı Et Sote Tarifi Nasıl Yapılır?
Mantarlı et sotemiz için öncelikle yağları tavaya alalım.
Yemeklik doğradığımız soğanları ekleyelim ve kavurmaya başlayalım.
Üzerine biberleri de ekleyelim ve biraz piştikten sonra mantarları ilave edelim.
Daha sonra etleri de ekleyelim ve renk alana kadar kavuralım.
kavrulan etlerimiz üstüne domates ve salçayı ekleyelim. Baharatları da ekledikten sonra sebzeler ve etler yumuşayana kadar pişirelim.
Sebze ve etler piştikten sonra ocaktan alabilirsiniz.
Afiyet olsun.
Create an account or login to comment
You must be a member in order to leave a comment
Create account
Create an account on our community. It's easy!
Log in
Already have an account? Log in here.