Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İbrahim Paşalı Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Reklamsız
Konular
11,919
🌟Puan
16,113,479
💵Bakiye
12TL
ibrahim-pasali-kimdir-nereli-yaşı-biiyografisi-arguntc.webp

İbrahim Paşalı Kimdir?
İbrahim Paşalı 1973 yılında Rize’de doğdu. İlkokula Beyoğlu’nda başladı, liseyi Üsküdar’da bitirdi. Yüksek öğrenimini Medya ve İletişim Bölümü’nde tamamladı. 15 yıl boyunca İstanbul Marmara FM radyosunda “Gece Yürüyüşü” adlı programı ile tanındı.

'Romantik İslamcı' olarak tanımlanan Paşalı, radyo programlarında daha çok İslam Medeniyeti üzerinde durdu. İbrahim Paşalı Marmara FM’de yaptığı programda sık sık okuduğu “İyi Günler İleride” adlı şiirle tanındı. Bir süre Milli Gazete’de köşe yazarlığı yapan İbrahim Paşalı, 2012 yılından itibaren Pazar günleri Yeni Şafak gazetesinde köşe yazıyor.

Son olarak TVNet adlı televizyon kanalında “Makam Arabası” adlı programı hazırlayan Paşalı’nın İstanbul Kriterleri ve Öğle Uykusu adıyla iki kitabı bulunuyor.

Pozitifbank, Flash Haber ve Payfix Ödeme Kuruluşu devlet kontrolüne geçerken, Flash Haber’e kayyım olarak Yeni Şafak gazetesinin eski yazarı İbrahim Paşalı atanmıştı.

Ardından içinde Habertürk, Show TV ve Bloomberg HT’nin de bulunduğu Can Holding’e el konulmasının ardından boşta kalan Can Medya’ya atandığı haberi geldi.

Paşalı bu kez de Tele 1 televizyonuna kayyım olarak atandı.

Merdan Yanardağ Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Ebubekir Şahin Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Konuyu izleyenler

Benzer konular

İbrahim Yıldız Kimdir? İbrahim Yıldız, 26 Mayıs 1998 tarihinde dünyaya geldi. Sanata olan ilgisi çocukluk yıllarında başladı ve zamanla bu tutku onun hayatının merkezine yerleşti. Eğitim hayatında Güzel Sanatlar ve İç Mimarlık alanlarında aldığı yoğun eğitim, yaratıcılığını ve estetik...
Cevaplar
1
Görüntüleme
54
İbrahim Taşyapan Kimdir? 28 Haziran 1964 tarihinde Kayseri Yeşilhisar ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul öğrenimini Yeşilhisar Mithat Paşa İlkokulunda, ortaokul ve lise eğitimini 1974-1981 yıllarında Yeşilhisar İmam Hatip Lisesinde, lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler...
Cevaplar
1
Görüntüleme
32
İbrahim Selim Kimdir? 1979 yılında Ankara'da doğdu. Aslen Arhavili ve Laz kökenlidir. Ortaöğrenimini tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümünde eğitim gördü; üç yıl sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne girdi. 2003/2004 sezonunda Ankara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
  • Soru Soru
İbrahim Tatlıses'in en çok sevilen şarkılarından bazıları şunlardır: "Bir Kulunu Çok Sevdim" "Aramam" "Sarhoş" En sevilen şarkı konusunda kesin bir görüş yoktur, çünkü bu, kişisel tercihlere bağlıdır.
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
İbrahim Halil Talay Kimdir? Futbol tutkusunu sanayide kaynak ustalığı yaparken geliştiren İbrahim Halil Talay, bugün 2. Lig’de adından söz ettiriyor. 26 yaşındaki forvet, 14 maçta attığı 10 golle gol krallığı yarışında önemli bir isim hâline geldi. Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde doğan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
İbrahim Çelikkol Kimdir? Kocaeli'nin İzmit İlçesinde 14 Şubat 1982 yılında dünyaya gelen 43 yaşındaki İbrahim Çelikkol, oyunculuk hayatına adım atmadan önce profesyonel modellik ve liglerde basketbol maçlarına çıkarak ismini duyurmaya başladı. Basket oynamayı bırakan ve oyunculuk eğitimi almak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
İbrahim Kalın - Suya Gider Allı Gelin Sözleri Suya gider allı gelin Has gelin, has gelin Topukların nokta nokta bas gelin Bas gelin, bas gelin, aman Bu güzellik sade sana Has gelin, has gelin Bilmiyon mu benim sana yandığım Yandığım, yandığım, aman Ellerin köyünde garip kaldığım Kaldığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
İbrahim Kalın-Sen Benimsin Ben Seninim Şarkı Sözleri Beni eller gibi görme Sen benimsin ben seninim Gel seni benden ayırma Sen benimsin ben seninim Senin kalbin benim kalbim Sana malumdur benim halım Kaçma benden nazlı gülüm Sen benimsin ben seninim Kalpten kalbe bir yol vardır Gözünen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
İstanbul Barosu Başkanı İbrahim Özden Kaboğlu ve yönetimi görevden alındı. Bu gelişmenin ardından İbrahim Özden Kaboğlu hakkındaki araştırmalar da hız kazandı. Peki, İbrahim Özden Kaboğlu kimdir? İstanbul Barosu’nun 126. Genel Kurulu'nda İbrahim Kaboğlu başkan seçilmişti. Bir dönem Milletvekili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Halil İbrahim Ceyhan doğma büyüme aslen Sivas’lıdır. Ortaokul eğitiminin ilk yılında ailesi ile birlikte İstanbul’a taşınmıştır. Ortaokul ve eğitim hayatına İstanbul’da devam etmiştir. 2007 senesinde Best Model of Turkey yarışmasında yer al alan yakışıklı oyuncu, yarışmada gelecek vaat eden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Rüyada Dünyanın Sonunu Görmek
Rüyada dünyanın sonunu görmek, derin bir mânâ taşıyan ve rüyayı gören kimseye yönelik bir ihtar niteliğinde olan bir rüyadır. Bu sebeple, böyle...
Rüyada Hakkını Helal Etmemek
Rüyada hakkını helal etmemek, zor günler geçirmeye, mutsuzluk ve işlemiş günahlardan dolayı pişmanlık duymaya işaret eder. Kişinin vicdani yükler...
Rüyada Eve İzinsiz Birinin Girmesi
Rüyada eve izinsiz bir kimsenin girdiğini görmek,beklenmedik bir misafire veya sırlarının açığa çıkmasına delâlet eder. Eğer eve giren kişi...
Rüyada Baba Evini Görmek
Rüyada baba evini görmek, rüya sahibinin ailesi, geçmişi, kökleri ve ruh hâli ile ilgili pek çok mânâya delâlet eder. Baba evi, kişinin sığınacak...
Rüyada Çocuğunun Suda Boğulduğunu Görmek
Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek, kişinin evladı ile ilgili kaygı taşımasına, dünya işlerine gereğinden fazla dalarak ahiret hayatını...
Geri