Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Suriye'de eğitim öğretim müfredatına düzenleme: Esad rejimini öven içerikler çıkarılıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 41

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
33,243
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
5,773,299
💵Bakiye
179TL
Suriye'de eğitim öğretim müfredatına düzenleme: Esad rejimini öven içerikler çıkarılıyor

Suriye geçici hükümeti, devrik Esed rejimini öven içeriklerin eğitim öğretim müfredatından çıkartılması için çalışmalar yapıyor.

Suriye Haber Ajansının (SANA) haberine göre, Suriye'deki yeni yönetimin Eğitim Bakanı Nazir el-Kadri, okullarda uygulanan müfredatta yapılan değişikliklere ilişkin açıklamada bulundu. Kadri, müfredattan devrik Esed rejimini öven içeriklerin çıkarılması talimatını verdiklerini belirterek, "Tüm ders kitaplarında rejim bayrağı yerine devrim bayrağı görsellerini kullandık." dedi.
cMQcUIIkkE6MMlaDkvQeLg.jpg
Eğitim Bakanı Kadri, gerekli düzenlemeler yapılana kadar müfredatın mevcut haliyle kalacağını kaydederek, "Duyurulan değişiklikler ise yalnızca Esad rejiminin İslam Eğitimi müfredatında kullandığı bazı yanlış bilgilerin düzeltilmesiyle ilgilidir. Örneğin, bazı Kur’an ayetlerinin yanlış yorumlanması yerine, tüm eğitim seviyelerinde tefsir kitaplarında geçtiği şekilde doğru açıklamalarını esas aldık." ifadelerini kullandı.

Kaynağa git...

Netanyahu hastaneden taburcu edildi

Türkiye-İran sınırında 10 kilometrelik TIR kuyruğu

Benzer konular

Suriye’de yaşanan iç savaş nedeniyle Türkiye Şam Büyükelçisi’ni geri çekmişti. Bugün Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı imzasıyla yayımlanan genelgeyle Dışişleri Bakanı Yardımcısı Nuh Yılmaz resmi olarak Şam Büyükelçisi olarak atandı. Türkiye’nin Şam’da bulunan Büyükelçiliği Beşar Esad’ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Yeni Suriye parasını basacak ülke belli oldu Suriye, enflasyon ve değer kaybı nedeniyle değerini yitiren lirasını yeniden tasarlıyor ve iki sıfır atma kararı aldı. Bu yeni banknotların hangi ülkede basılacağı netlik kazandı: Rusya. Suriye Merkez Bankası, yeni banknotlar için Rusya’ya ait...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Üye silindi 81
Ü
Ermenistan Margara sınırı kontrol noktasının Suriye'ye yardım için açacak. Margara kapısı, 6 Şubat depremlerin ardından iki kez, insani yardımın geçişi için açılmıştı. Ermenistan, Türkiye sınırındaki Margara kontrol noktasının Suriye'ye insani yardım göndermek için 21-31 Mart tarihleri arasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Suriye yönetimi ile SDG arasında imzalanan anlaşmanın nasıl uygulanacağının yakından takip edileceğini bildirdi. Suriye yönetimi ile SDG arasında imzalanan anlaşma Ankara’da yakından takip ediliyor. Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile Ferhad Abdi Şahin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Suriye yönetimi ile SDG arasında varılan anlaşmayı memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Suriye Cumhurbaşkanlığı, SDG’nin Suriye Ordusu’na katıldığını açıkladı. Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile Ferhad Abdi Şahin arasında, ülkenin toprak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
İsrail savaş uçakları, Suriye'nin güneyinde yer alan Dera'yı hedef aldı. Saldırılarda 2 sivilin öldüğü, 19 sivilin yaralandığı bildirildi. Yerel kaynaklar İsrail uçaklarının Dera çevresindeki 12. ve 132. Tugayı hedef aldığını duyurdu. Suriye Haber Ajansının (SANA) haberine göre, saldırılarda 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
İsrail ordusu, Suriye’nin güneyindeki Dera vilayeti yakınlarında hava saldırısı düzenledi. İsrail ordusu, Suriye’nin güneyindeki Dera vilayeti yakınlarında hava saldırısı düzenledi. Suriye devlet haber ajansı SANA'nın bildirdiğine göre, bu saldırılar ülkenin askeri altyapısını hedef alan son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
İngiltere, Suriye'nin Esad sonrası toparlanmasına destek için bu yıl 160 milyon sterlin kadar insani yardım yapacak. Belçika’nın başkenti Brüksel’de bugün (17 Mart) "Suriye'nin yanında olmak: Başarılı bir geçiş için ihtiyaçları karşılamak" temasıyla 9’uncu Brüksel Konferansı düzenleniyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock, Alman hükümetinin, Suriyeliler için 300 milyon euro yardım taahhüt ettiğini açıkladı. Baerbock, "Avrupalılar olarak bir Suriye için birlik içindeyiz" dedi. Belçika’nın başkenti Brüksel’de bugün "Suriye'nin yanında olmak: Başarılı bir geçiş için ihtiyaçları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, son birkaç günde yaşanan şiddet olaylarında en az 1383 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Lazkiye ve Tartus'ta güvenlik güçleri ile devrik Esad'a bağlı gruplar arasında dört gün süren çatışmalar sırasında en az...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Rüyada Rüzgar Çanı Görmek
Rüyada rüzgâr çanı görmek, önemli olaylara, haberlere ve değişimlere delâlet eder. Eğer Rüyada rüzgâr çanının hoş bir melodiyle çaldığı görülürse...
Rüyada Rüzgar Gülü Görmek
Rüyada rüzgâr gülü görmek, yön değişikliklerine, kişinin yolculuklara çıkmasına, olayların akışının değişmesine ve yaşamın yeni bir yöne...
Rüyada Rüzgar Hortumu Görmek
Rüyada rüzgar hortumu görmek, çoğu zaman ani ve çalkantılı değişikliklere işaret eder. Rüzgar hortumunun her şeyi kökünden söküp savurduğunu...
Rüyada Bayılan Erkek Görmek
Rüyada bayılan erkek görmek, borç almaya veya maddi destek göreceğin bir dönemin geleceğini gösterir. Bu yardım, kişinin hayatını düzene koymasına...
Rüyada Bayılan Kadın Görmek
Rüyada bayılan kadın görmek, büyük bir keder ve sıkıntıdan sonra bir çıkış yolu bulmaya delâlet eder. İslâm rüya tabirlerine göre, bayılan kadın...
Geri