Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ali Gültiken’den Beşiktaş’a Ağır Sözler: “Camia Artık Yoruldu!

Ü

Üye silindi 81

Guest
9498-ali-gultikenden-besiktasa-agir-sozler-camia-artik-yoruldu.webp

Ali Gültiken’den Beşiktaş’a Ağır Eleştiri: “Camia Artık Yoruldu!”

Beşiktaş’ın efsane isimlerinden Ali Gültiken, siyah-beyazlı camiayı yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Son dönemdeki sportif başarısızlıkları ve yönetimsel kararları eleştiren Gültiken, kulüp içindeki moral ve motivasyon sorunlarına dikkat çekti.

Gültiken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Beşiktaş camiası artık sabrını tüketti. Takımın saha içi performansı ve yönetim kararları, taraftarın beklentilerini karşılamıyor. Artık değişim kaçınılmaz” ifadelerini kullandı.

Taraftar Tepkileri ve Sosyal Medya

Ali Gültiken’in açıklamaları, Beşiktaş taraftarları arasında geniş yankı uyandırdı. Sosyal medyada paylaşılan yorumlarda, camianın gerçekten son dönemde yaşanan başarısızlıklar ve krizlerden dolayı yorgun düştüğü vurgulandı. Taraftarlar, kulüp yönetiminden daha şeffaf ve etkin adımlar atılmasını talep ediyor.

Sportif Başarı ve Yönetim Eleştirisi

Gültiken’in açıklamalarında öne çıkan bir diğer konu ise takımın saha içi performansı oldu. Deneyimli yorumcu, özellikle savunma hataları, orta saha verimliliği ve hücumdaki tutarsızlığı eleştirdi. Ayrıca, teknik direktör ve yönetim arasındaki koordinasyon eksikliğinin, camianın sabrını zorlayan faktörlerden biri olduğunu ifade etti.

1760897371810-image.webp

Beşiktaş Camiasında Beklenen Değişim

Uzmanlar, Ali Gültiken’in sözlerini Beşiktaş’ın içsel sorunlarına dikkat çekme amacıyla değerlendirdi. Kulüp yönetimi ve teknik ekip, önümüzdeki dönemde hem saha içi performansı artırmak hem de taraftar güvenini yeniden kazanmak için kritik adımlar atmak zorunda.

Gültiken, açıklamasının sonunda, “Beşiktaş tarih boyunca zorluklardan güç almıştır. Ancak artık camianın sabrı tükeniyor. Değişim şart” diyerek kulübe ve taraftara mesaj verdi.

Alexander Sörloth Fenerbahçe'ye mi Geliyor?

Konuyu izleyenler

Günün trendleri

Geri