Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ali Efe Bezci Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
12,068
🌟Puan
1,792,075
💵Bakiye
22TL
ali-efe-bezci-kimdir-nereli-yaaşı-biyografisi-arguntc.webp

Ali Efe Bezci Kimdir?
1990 yılında dünyaya gelen Ali Efe Bezci , eğitim hayatına Ankara'da başlamıştır. İlköğrenimini Büyük Kolej'de tamamlayan Bezci, lise eğitimini ise Fatoş Abla Koleji'nde birincilikle bitirmiştir.

Yükseköğrenimini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde (TOBB ETÜ) mimarlık alanında tamamlayan Bezci, üniversite yıllarında da aktif rol alarak Ekonomi ve Genç Girişimciler Topluluğu'na üç dönem boyunca başkanlık yapmıştır.

Ali Efe Bezci, iş hayatına aile şirketi olan BESA Holding'de başlamış ve şu anda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. İnşaat sektöründe önemli projelere imza atan BESA Holding bünyesindeki çalışmalarıyla tanınmaktadır.

İş dünyasındaki aktif rolünün yanı sıra, Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Üyesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegesi olarak da görev yapmaktadır.

Spor dünyasına olan ilgisiyle de bilinen Bezci, 2019-2022 yılları arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Bu görevi sırasında, Beşiktaş'ın şampiyonluk sevincini yaşayan en genç yöneticilerden biri olarak kayıtlara geçmiştir.

Paylaşım için teşekkürler! Ali Efe Bezci, hem iş dünyasındaki vizyonu hem de Beşiktaş camiasındaki aktif rolüyle gerçekten dikkat çeken genç isimlerden biri. Özellikle BESA Holding gibi köklü bir yapıda üstlendiği sorumluluklar takdire şayan. Ankara cemiyet hayatı ve iş dünyası için önemli bir figür.

Ayşe Hatun Önal Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Konuyu izleyenler

Günün trendleri

Geri