Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kaan'ın tavsiyesi ne iş yapar?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gulsumnur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 59

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Reklamsız
Konular
11,958
🌟Puan
16,261,872
💵Bakiye
12TL
Kaan'ın Tavsiyesi, film ve dizi önerileri sunan bir platform ve YouTube kanalıdır.
Bu platformda:
  • Modunuza göre film veya dizi önerisi seçebilirsiniz.
  • İzlediğiniz filmleri profilinizde listeleyebilir ve beğendiğiniz yapımları tavsiye edebilirsiniz.
  • Filmlere yorum yaparak rozet kazanabilir ve Usta Yorumcu olabilirsiniz.
Platformun web sitesi kaanintavsiyesi.com, YouTube kanalı ise @KaaninTavsiyesi'dir

Mutfak için hangi masa sandalye?

Halı kaydırmaz bant yerine ne kullanılır?

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Alaattin Kadayıfçıoğlu, Kubilay Kaan Kundakçı Olayı Nedir? Olay, 19 Mart gecesi Ümraniye Sıddık Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, rapçi Canbay & Wolker grubundan Vahap Canbay, bir süre önce ayrıldığı şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu ile yeniden barışmak istedi. Canbay, araları iyi olduğu öğrenilen...
Cevaplar
1
Görüntüleme
28
Kaan Tangöze Kimdir? Asıl adı Rıza Kaan Tangöze olan sanatçı, 5 Eylül 1973 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Türk rock müzisyeni, söz yazarı ve besteci olan Tangöze, Türkiye'nin en köklü rock gruplarından biri olan Duman’ın kurucu üyelerinden ve solistidir. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan...
Cevaplar
1
Görüntüleme
43
Kaan Şekul, Beşiktaş Futbol AŞ yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Kaan Şakul'un istifa ettiği bildirildi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul'da başladıktan sonra, Londra Brunel Üniversitesi'nde pazarlama bölümünde eğitim aldı. Sanata olan ilgisi ve oyunculuğa duyduğu tutku ise, onu Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi almaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 2015 yılında kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşçı ve 8 yaşındaki Bayram Erol kayboldu. 2,5 yıl sonra Erol'un kemik parçalarına Kelkit Çayı'nda ulaşıldı. Küçük Dursun Kaan'ın akıbeti geçen 9 yıla rağmen hala bilinmiyor. Reşadiye'de 29 Aralık 2015'te meydana gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Kaan Yıldırım Kimdir? Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi, İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun olduktan sonra Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisiyle başladı. Bu dizide Kadir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Gulsumnur has published a news story: Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde Silahlı Saldırı; İki Poli Memuru Şehit Düştü. Read the full story here...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
  • News story News story
Gulsumnur has published a news story: Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde Silahlı Saldırı; İki Poli Memuru Şehit Düştü. Read the full story here...
Cevaplar
1
Görüntüleme
42
  • Soru Soru
Eğer hastanın böbrek fonksiyonları bozuksa öncesinde hidrasyon(damardan serum verilmesi işlemi) yapılır ya da buna yönelik bazı önlemler alınır. Eğer çok ciddi bir böbrek sorunu varsa süreç nefrolojiyle birlikte yürütülmektedir. Böbrek sorunları olanların kardiyak MR öncesi mutlaka hekime bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
  • Soru Soru
Kardiyak MR yaklaşık 50-60 dakika sürmektedir.
Cevaplar
0
Görüntüleme
2

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Kitaplık alırken nelere dikkat edilmeli?
Kitaplık alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar: Boyut ve kapasite: Kitaplığın, kitapların boyutuna ve sayısına uygun olması...
Elektrik kesintisi için 187 mi 186 mı?
Elektrik kesintisi için 186 numarası aranmalıdır. Türkiye’nin tüm elektrik dağıtım bölgelerinde elektrik arıza çağrı merkezi telefon numarası...
Duvar saati alırken nelere dikkat edilmeli?
Duvar saati alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar: Kullanım alanına uygunluk: Saatin kullanılacağı alan (ev, ofis vb.)...
En iyi CV nasıl hazırlanır?
En iyi CV'yi hazırlamak için şu adımlar izlenebilir: Uygun CV türünün seçilmesi Başvurulacak sektöre ve ön plana çıkarılacak özelliklere göre...
1 su bardağı kaç ml'dir?
1 su bardağı 200 ml'dir. Ancak, bazı kaynaklarda 1 su bardağı 240 ml olarak da belirtilmektedir.
Geri