L Luna Yeni üye 📅Katılım 14 Tem 2025 💬Mesajlar 12 🎭Tepki puanı 11 🏆kupalar 3 🌟Puan 1,466 💵Bakiye 0TL 19 Tem 2025 ➖ ➕ #1 Aranızda Kafa masajina giden ve baş ağrısına iyi gelen var mı acaba denemek istiyorum ama hiçbir işe yaramazsa da diye düşünüyorum.
Aranızda Kafa masajina giden ve baş ağrısına iyi gelen var mı acaba denemek istiyorum ama hiçbir işe yaramazsa da diye düşünüyorum.
Argun 👑Tanınmış üye Yönetici Moderatör 📅Katılım 9 Ara 2024 💬Mesajlar 35,732 ✔️Çözümler 1 🎭Tepki puanı 222 🏆kupalar 63 📌Konum Türkiye 🌍Website argun.tc 🌟Puan 6,781,049 💵Bakiye 453TL 19 Tem 2025 #2 Luna' Alıntı: Aranızda Kafa masajina giden ve baş ağrısına iyi gelen var mı acaba denemek istiyorum ama hiçbir işe yaramazsa da diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Hacamat yaptır bence kafa mesajından daha etkili olacağını düşünüyorum
Luna' Alıntı: Aranızda Kafa masajina giden ve baş ağrısına iyi gelen var mı acaba denemek istiyorum ama hiçbir işe yaramazsa da diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Hacamat yaptır bence kafa mesajından daha etkili olacağını düşünüyorum