Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

M.E.B. Ve Üniversite Onaylı Mesleki Yeterlilik Belgesi ve Öğrenim Belgesi Sertifikaları

Ü

Üye silindi 81

Guest
M.E.B. Ve Üniversite Onaylı Mesleki Yeterlilik Belgesi ve Öğrenim Belgesi Sertifikaları ile hemen iş bulun.

GRAFİK TASARIM
AVUKAT KATİPLİĞİ
EMLAK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ
TAŞINMAZ TİCARET EĞİTİMİ
GAYRİMENKUL DEĞERLENDİRME YATIRIM UZMANLIĞI
OTO ALIM SATIM KİRALAMA
MORTAAGE EMLAK BROKERLİĞİ
EMLAK İŞ ANALİZ VE TAKİBİ
E TİCARET UZMANLIĞI FİNANSAN YATIRIM UZMANLIĞI
EMLAK KONUT FİNASMAN UZMANLIK EĞİTİMİ
SİTE APARTMAN YÖNETİCİLİĞİ
İŞ SAGLIĞI VE GÜVENLİGi
GALERİCİLİK
SİGORTACILIK
EMLAK KOMİSYONCULUĞU
İNŞAAT TEKNOLOJİSİ EĞİTİMİ
SATIŞ PAZARLAMA UZMANLIĞI ve dilediğiniz her alanda cazip fiyatlarla süresiz sertifika alabilirsiniz.

İş başvurularınızda öne çıkmak için yeterlik belgesi alabilirsiniz. Bu belgeler ile kariyer planları yapabilirsiniz. Belgelerin tamamı 5 iş günü içesinde e devlet üzerinden görüntüleniyor.

Cazip fiyatlarla bu belgeleri edinmek için Argun Tc. @Pediatri hesabımdan bana ulaşabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
M.E.B. Ve Üniversite Onaylı Mesleki Yeterlilik Belgesi ve Öğrenim Belgesi Sertifikaları ile hemen iş bulun.

GRAFİK TASARIM
AVUKAT KATİPLİĞİ
EMLAK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ
TAŞINMAZ TİCARET EĞİTİMİ
GAYRİMENKUL DEĞERLENDİRME YATIRIM UZMANLIĞI
OTO ALIM SATIM KİRALAMA
MORTAAGE EMLAK BROKERLİĞİ
EMLAK İŞ ANALİZ VE TAKİBİ
E TİCARET UZMANLIĞI FİNANSAN YATIRIM UZMANLIĞI
EMLAK KONUT FİNASMAN UZMANLIK EĞİTİMİ
SİTE APARTMAN YÖNETİCİLİĞİ
İŞ SAGLIĞI VE GÜVENLİGi
GALERİCİLİK
SİGORTACILIK
EMLAK KOMİSYONCULUĞU
İNŞAAT TEKNOLOJİSİ EĞİTİMİ
SATIŞ PAZARLAMA UZMANLIĞI ve dilediğiniz her alanda cazip fiyatlarla süresiz sertifika alabilirsiniz.

İş başvurularınızda öne çıkmak için yeterlik belgesi alabilirsiniz. Bu belgeler ile kariyer planları yapabilirsiniz. Belgelerin tamamı 5 iş günü içesinde e devlet üzerinden görüntüleniyor.

Cazip fiyatlarla bu belgeleri edinmek için Argun Tc. @Pediatri hesabımdan bana ulaşabilirsiniz.
Sertifikalar bir ömür boyu e devlet hesabınızda yer almaktadır. Dünyanın en kaliteli özel üniversiteleri tarafından hazırlanmaktadır.

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Üniversite onaylı sertifika, bir üniversite tarafından denetlenen ve onaylanan eğitim programlarının sonunda verilen resmi bir belgedir. Bu sertifika, katılımcının belirli bir konuda eğitim aldığını ve başarıyla tamamladığını gösterir. Üniversite onaylı sertifikalar, hem akademik hem de mesleki...
Cevaplar
1
Görüntüleme
211
Üye silindi 81
Ü
  • Soru Soru
Işık Üniversitesi, 139 yıllık Feyziye Mektepleri Vakfı’nın köklü eğitim mirasıyla, Atatürkçü düşünceye dayalı çağdaş üniversite anlayışıyla eğitim vermektedir. Işık Üniversitesi'nin bazı olumlu yönleri: Eğitim kalitesi: Uluslararası akreditasyon ve dünya standartlarında eğitim Kampüsler: Şile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
  • Soru Soru
Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin iyi bir üniversite olup olmadığı, kişisel beklentiler ve değerlendirmelere bağlıdır. Bazı olumlu özellikler: Konumu: Ege bölgesinde yer alması ve İzmir'e yakınlığı avantaj olarak görülmektedir. Eğitim kalitesi: Mühendislik gibi bazı bölümler, bölgedeki diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
  • Soru Soru
Üsküdar Üniversitesi, geniş akademik program yelpazesi, deneyimli öğretim kadrosu, modern kampüsleri ve aktif öğrenci hayatıyla İstanbul'un önde gelen özel üniversitelerinden biri olarak değerlendirilmektedir. Üniversitenin bazı avantajları: Konum: Şehrin merkezinde yer alması. Akademik kadro...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  • Soru Soru
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, köklü bir akademik mirasa sahip olup, sosyal bilimler ve sanat alanında kendini kanıtlamış bir üniversitedir. Bazı olumlu özellikler: Modern kampüsler: Beşevler, Gölbaşı, Polatlı gibi farklı lokasyonlarda yer alan kampüsleri ile kolay ulaşılabilirlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
  • Soru Soru
Trakya Üniversitesi'nin iyi bir üniversite olup olmadığı, kişisel tercihlere ve beklentilere bağlıdır. Bazı olumlu özellikler: Sosyal kulüpler: Küçük bir şehir olması nedeniyle sosyal kulüpler aktiftir. Konumu: İstanbul'a yakınlığı ve Avrupa'ya açılan bir konumda olması, öğrenciler için avantaj...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  • Soru Soru
Kocaeli Üniversitesi, eğitim kalitesi açısından iyi bir konumda yer almaktadır Ancak, üniversitenin bazı dezavantajları da bulunmaktadır: Umuttepe Kampüsü'nün merkeze uzak olması Geçme notunun yüksek olması (65) Bazı hocaların İngilizce yeterliliğinin düşük olması Kocaeli Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  • Soru Soru
Hayır, 2 yıllık (ön lisans) üniversite için AYT sınavına girmek gerekli değildir. 2 yıllık üniversite bölümlerini tercih etmek isteyen adayların, TYT sınavına girip en az 150 puan almaları yeterlidir.
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
  • Soru Soru
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ), çeşitli uluslararası değerlendirmelerde iyi bir üniversite olarak gösterilmektedir. Times Higher Education (THE) 2024 Etki Sıralaması'nda ZBEÜ, dünyanın önde gelen üniversiteleri arasında yer almış ve Birleşmiş Milletler'in Sürdürülebilir Kalkınma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Üniversite eğitimi için memleketi Mali'den İstanbul'a gelen Gaoussou Diarra, Trendyol 1. Lig'in en golcü isimleri arasında yer alıyor. İstanbulspor'da deneme antrenmanlarına katılan Diarra'nın hayatı değişti. İstanbulspor'un 22 yaşındaki oyuncusu Gaoussou Diarra, üniversite eğitimi için geldiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Erzurum Uygun Fiyat Tadilat Şirketi
Paylaşım için teşekkürler! Erzurum'un sert iklim koşullarında özellikle kırma dökme işleriyle uğraşmadan, boyama teknikleriyle yenilik yapılması...
El Yapımı Kılıç Modelleri İle Eşsiz Koleksiyonlar
Yatağan’ın asırlık geleneğini modern tasarımlarla birleştirmeniz harika. Özellikle el işçiliğine sadık kalarak bu kültürel mirası yaşatmanız...
Geri